Skip to content

OpenSAMKissa pääsi tutustumaan korkeakouluopiskeluun

SAMKin järjestämät OpenSAMK-tapahtumat järjestettiin kuluneen viikon aikana Porissa ja Raumalla. Toisen asteen opiskelijat saivat  tietoa korkeakouluopiskelusta kokemisen kautta.

16.11.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Jatta Lehtonen

OpenSAMK Pori1

OpenSAMKissa pääsi mm. tutustumiskierroksille SAMKin uudella Porin kampuksella.

Avoimien ovien päivät järjestetettiin pääosin opiskelijavoimin Porissa ja Raumalla. Päivien aikana pääsi kiertämään kampuksia ja keskustelemaan opiskelijoiden kanssa erilaisilla esittelypisteillä.

Työpajoissa oli monenlaista tekemistä. Esimerkiksi Porissa sai tutustua automaatioon ja aurinkoenergiaan. Pepper-robotti tervehti tulijoita ja hoitotyön simulaationluokkiinkin pääsi kurkistamaan.

Rauman tapahtuman erikoisuutena olivat merenkulun simulaattorit, joilla voi simuloida laivan ohjaamista. SAMKin merenkulun opiskelijat tulevat käyttämään vastaavaa tekniikkaa tulevaisuudessa työskennellessään laivoilla.

Kävijät pääsivät tutustumaan myös korkeakoulun kansainväliseen puoleen International Caféssa, jossa sai vaihtaa kuulumisia vaihto-opiskelijoiden sekä ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden kanssa. SAMKin Palvelukeskus Soteekki järjesti molemmilla kampuksilla myös puristusvoiman ja kehonkoostumuksen mittauksia.

 

OpenSAMK 2017 kuvina

Lisää aiheesta

| SAMK

OpenSAMK houkutti paikalle yli viisisataa kävijää

OpenSAMKissa kävi tällä viikolla reilut viisisataa vierailijaa. Kuvagalleriasta pääsee näkemään tunnelmia tapahtumasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Emmi Lehtimäki yhdisti onnistuneesti pikkulapsiarjen, työn pankissa ja opiskelun SAMKissa Business Management and Entrepreneurship master-ohjelmassa. Ylempi AMK-tutkinto on antanut itsevarmuutta tekemiseen ja suunnan urahaaveille.
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKiin on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi. Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia viidessä eri koulutusohjelmassa, jotka tähtäävät tradenomin, restonomin, merikapteenin ja insinöörin AMK-tutkintoihin. Kaikki tarjottavat opinnot alkavat syksyllä 2020.
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Oletko esiintymiskykyinen, idearikas sometaitaja ja innostunut kirjoittaja? Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän koulutusmarkkinoinnin parissa ajalle 24.8.2020 – 23.1.2021. Haku 31.7.2020 mennessä.

Lisätietoja ja hakulomake: #tyopaikat" target="_blank" rel="noreferrer">https://www.samk.fi/tietoa-meista/samk-tyonantajana/#tyopaikat

Ensisijainen toimipiste SAMK-kampus Pori. Työ edellyttää liikkumista, joten valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.

https://t.co/HuLp9idYrt Emmi Lehtimäki yhdisti onnistuneesti pikkulapsiarjen, työn pankissa ja opiskelun SAMKissa Business Management and Entrepreneurship Master-ohjelmassa. Ylempi AMK-tutkinto on antanut itsevarmuutta tekemiseen ja suunnan urahaaveille. #samk #yamk #yhteishaku

SAMKissa on tarjolla vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi! Haussa on sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia viidessä eri koulutusohjelmassa. Kaikki tarjottavat opinnot alkavat syksyllä 2020. https://t.co/G3F3CmtzJ6

Hanna Vallin teki opinnäytetyön tradenomitutkinnon vaikuttavuudesta Kuninkaisten kampukselta valmistuneiden keskuudessa. Tutkinnon suorittaminen on vaikuttanut työelämässä sijoittumiseen ja laajentanut uramahdollisuuksia. #samk #ylpeästiamk #tradenomi https://t.co/494Gow4h2F

Finanssialalla asiantuntijana työskentelevä Jaana Mustonen haki Business Management and Entrepreneurship Master-ohjelmaan kehittääkseen osaamistaan. Parempi ymmärrys yrittäjän näkökulmasta on ollut arvokasta työtehtävissä. #samk #ylempiAMK
https://t.co/xQGTz27glc