Etsi

OpenSAMKissa pääsi tutustumaan korkeakouluopiskeluun

SAMKin järjestämät OpenSAMK-tapahtumat järjestettiin kuluneen viikon aikana Porissa ja Raumalla. Toisen asteen opiskelijat saivat  tietoa korkeakouluopiskelusta kokemisen kautta.

16.11.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Jatta Lehtonen

OpenSAMK Pori1

OpenSAMKissa pääsi mm. tutustumiskierroksille SAMKin uudella Porin kampuksella.

Avoimien ovien päivät järjestetettiin pääosin opiskelijavoimin Porissa ja Raumalla. Päivien aikana pääsi kiertämään kampuksia ja keskustelemaan opiskelijoiden kanssa erilaisilla esittelypisteillä.

Työpajoissa oli monenlaista tekemistä. Esimerkiksi Porissa sai tutustua automaatioon ja aurinkoenergiaan. Pepper-robotti tervehti tulijoita ja hoitotyön simulaationluokkiinkin pääsi kurkistamaan.

Rauman tapahtuman erikoisuutena olivat merenkulun simulaattorit, joilla voi simuloida laivan ohjaamista. SAMKin merenkulun opiskelijat tulevat käyttämään vastaavaa tekniikkaa tulevaisuudessa työskennellessään laivoilla.

Kävijät pääsivät tutustumaan myös korkeakoulun kansainväliseen puoleen International Caféssa, jossa sai vaihtaa kuulumisia vaihto-opiskelijoiden sekä ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden kanssa. SAMKin Palvelukeskus Soteekki järjesti molemmilla kampuksilla myös puristusvoiman ja kehonkoostumuksen mittauksia.

 

OpenSAMK 2017 kuvina

Lisää aiheesta

| SAMK

OpenSAMK houkutti paikalle yli viisisataa kävijää

OpenSAMKissa kävi tällä viikolla reilut viisisataa vierailijaa. Kuvagalleriasta pääsee näkemään tunnelmia tapahtumasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA