Etsi

OpenSAMK avaa kampuksen ovet Porissa ja Raumalla

SAMKissa vietetään marraskuussa avoimia ovia, jolloin kävijöillä on mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri koulutusaloista ja opiskelusta yleisesti.

8.11.2018 | Teksti: OpenSAMK-työryhmä

OpenSAMK Pori13

Viime vuonna OpenSAMKissa päästiin tutustumaan mm. legorobotteihin.

OpenSAMK järjestetään Porissa (Satakunnankatu 23) tiistaina 13.11.18 klo 11-14 ja Raumalla (Satamakatu 26) torstaina 15.11.18 klo 11-14.

Molemmilla kampuksilla on sisääntuloaulassa vaihto-opiskelijoiden järjestämä International Café, jossa kävijät pääsevät ilmaiseksi maistelemaan kansainvälisiä herkkuja ja tutustumaan eri kulttuureihin. Porissa on mahdollista tutustua myös hoitotyön simulaatioluokkaan ja osallistua aurinkoenergian demokierrokselle.

Kävijät voivat päivän aikana otattaa itsestään kuvan photo boothissa tai osallistua työpajoissa järjestettäviin kilpailuihin ja voittaa palkintoja. OpenSAMKin pääpalkintona on lahjakortti Poweriin ja se arvotaan kaikkien kävijäpassinsa täytettynä palauttaneiden kesken.

Facebook: facebook.com/opensamk/

Verkkosivut: samk.fi/opiskelu/opensamk/

Instagram: @OpenSamk

Lisätietoja: lehtori Kirsi Nurmi-Rantanen, kirsi.nurmi-rantanen@samk.fi, puh. 044 710 3392

Lisää aiheesta

| SAMK

OpenSAMKissa pääsi tutustumaan korkeakouluopiskeluun

OpenSAMK-tapahtumat järjestettiin Porissa ja Raumalla kuluneen viikon aikana. Päivien aikana sai tietoa korkeakouluopiskelusta kokemisen kautta.
| SAMK

OpenSAMK houkutti paikalle yli viisisataa kävijää

OpenSAMKissa kävi tällä viikolla reilut viisisataa vierailijaa. Kuvagalleriasta pääsee näkemään tunnelmia tapahtumasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA