Ongelmia kirjautumisessa?

28.8.2023 | Teksti: SAMK

Opiskelija, jos käyttäjätunnuksesi ei toimi, tarkista seuraavat asiat:

Olethan asettanut salasanan viikon 25 jälkeen?

Jos et ole, pääset asettamaan sen osoitteessa samk.fi à Oikopolut à SAMK-salasanan asetus pankkitunnuksilla.

Salasanaa asettaessasi ota talteen SAMK-ID (oikea yläkulma sinisellä pohjalla), joka on käyttäjätunnuksesi SAMKin tietojärjestelmiin (esim. Loki ja Moodle).

Jos olet aiemmin opiskellut SAMKissa, SAMK-ID on muodostunut viikolla 25 aktiivisena olleesta käyttäjätunnuksesta. Tämä käyttäjätunnus pysyy sinulla jatkossakin eikä se vaihdu mahdollisten uusien opiskeluoikeuksien myötä.

Uusilla opiskelijoilla SAMK-ID on muotoa sa12345.

Huomaathan, että SAMK-ID ja opiskelijanumero ovat kaksi eri asiaa. SAMK-ID on käyttäjätunnuksesi, jolla kirjaudut järjestelmiin ja opiskelijanumero yksilöi opiskeluoikeuden Lokissa. Yhdellä SAMK-ID:llä voi olla useita opiskeluoikeuksia.

Yhteydenottokanavat: kiireellisissä tapauksissa auttaa Helpdesk 02 479 2000

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen