NAMURBAN-projektissa monipuolinen Namibian kenttämatka

SAMKin Minna Keinänen-Toivola, Heikki Koivisto ja Jeff Salahub pitivät Namibian-kenttämatkallaan NAMURBAN-teemaisen workshopin paikallisille toimijoille Walvis Bayssä (hankkeen pilottikaupunki) ja työskentelivät intensiivisesti pilottikalatehtaan Merlus Seafood Food Processorsin kanssa. Katso lyhyt kuvareportaasi.

6.7.2017 | Teksti: Minna Keinänen-Toivola | Kuva: Minna Keinänen-Toivola & matkakumppanit

Tutustuminen Namibian University of Technologyn (NUST) aurinkotaksiprojektiin. Kyseessä on puhtaasti aurinkosähköllä toimiva auto, jota kehitetään NUSTissa.  Kaikessa, suunnittelusta valmistukseen, on mukana opiskelijoita.
Tutustuminen Namibian University of Technologyn (NUST) aurinkotaksiprojektiin. Kyseessä on puhtaasti aurinkosähköllä toimiva auto, jota kehitetään NUSTissa. Kaikessa, suunnittelusta valmistukseen, on mukana opiskelijoita.

Keinänen-Toivola ja Koivisto esittelevät NAMURBAN-tuloksia kansainvälisessä konferenssissa. Hankeposterissa oli mukana tutkijoita SAMKista, Aalto yliopistosta ja NUSTista.

Koivisto ja Keinänen-Toivola tapasivat myös insinööriopiskelija elixzabeth Mabakengin, joka suoritti SAMKissa kolmen kuukauden harjoittelujakson viime talvena.

NAMURBANin tekemistä laajennettiin kenttämatkalla business-osioon. Liiketoiminnan osaaja, business coach Jeff Salahub (kuvassa vasemmalla) oli ensimmäistä kertaa mukana.

6.7.2017 | Teksti: Minna Keinänen-Toivola | Kuva: Minna Keinänen-Toivola & matkakumppanit

Lisää aiheesta

Namurban video
| Teknologia

NAMURBAN muuntaa tutkimustulokset ratkaisuiksi Namibiassa

NAMURBAN-projektissa tutkitaan urbaania kehitystä. Pilottimaana on Namibia. Suomalaiset ja namibialaiset yhteistyötahot yhdistävät projektissa paikalliset tarpeet Namibiassa sekä tutkimuksen, teknologian ja koulutuksen.
ElizabethMakabeng
| Merenkulku

Laivakoneinssi Elizabeth – ensimmäinen vaihto-opiskelijamme Namibiasta

Elizabeth Mabakeng teki konetekniikan insinööriharjoittelun Raumalla. Siinä sivussa hän opetteli ajamaan pyörällä, näki elämänsä ensimmäistä kertaa lunta ja vietti suomalaista joulua. Tähtäimessä ovat työt laivalla.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA