Muutto Porin kampukselle edennyt onnistuneesti

Muutto Porin uudelle kampukselle on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Lähes koko Porin-henkilökunta on siirtynyt uusiin tiloihin. Kalustus- ja asennustyöt jatkuvat. Uusien opiskelijoiden valintakokeita pidetään kampuksella tulevina viikkoina.

19.5.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Hanna Valtokivi

Kampus toukokuussa 2017

Muutto Porin uudelle kampukselle on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Lähes koko Porin-henkilökunta on muuttanut uusiin tiloihin. Muuttopäiviä on ollut noin joka toinen päivä kahden viime viikon aikana.

ICT-palvelujen mukaan palvelinsalin ja verkkojen muuttotyöt ovat sujuneet hyvin ja aikataulun mukaisesti. Useimmat palvelut toimivat. Muutoksia ja parannuksia verkkoihin ja palveluihin tehdään vielä touko-kesäkuussa.

Poriin opiskelemaan hakevien valintakokeet alkavat uudella kampuksella 22.5.

Kampuksen työpisteet ja luokat alkavat muotoutua vähitellen. Luokkien ja muiden tilojen kalustamista jatketaan koko kesän.  Töitä tehdään "kulisseissa" kaiken aikaa, jotta kampus palvelee syksyllä mahdollisimman hyvin uusia ja jatkavia opiskelijoita.

Kirjasto merkitsee kesän aikana RFID-tunnisteella kymmeniä tuhansia kirjoja, hyllyttää ne ja asettuu muutenkin kaikilta osin palveluvalmiuteen. Ovet yleisölle avataan 4.9.

Kampuksen vihkiäiset ovat syyskuun alussa. Avoimien ovien päivä kaikille kiinnostuneille pidetään 23.9.

SAMK-kampus Pori sijaitsee Asema-aukion ja Satakunnankadun kulmassa osoitteessa Satakunnankatu 23 A.

 

19.5.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Hanna Valtokivi

Lisää aiheesta

| SAMK

Porin uusi kampus SAMKin hallintaan

SAMK-kampus Pori on valmistunut ja rakennuttaja on luovuttanut sen Satakunnan ammattikorkeakoulun hallintaan kahdenkymmenen vuoden vuokrasopimuksella. Luovutus tehtiin 2. toukokuuta. SAMK aloittaa saman tien muuton. Tiedepuiston ja Tiilimäen kampukset tyhjenevät toukokuun aikana.
| SAMK

Taidekilpailun palkinnot jaettu: SAMKin uuden kampuksen aulaan tulee joko leijuva kasvi-installaatio, ilmapallojen tempaama mies tai puinen emolintu

Satakunnan ammattikorkeakoulu julisti viime kesänä taidekilpailun, jolla haettiin taideteosta Porin uuden kampuksen aulaan. Kilpailu käytiin nimimerkeillä ja ehdotuksia tuli kaikkiaan 70.

Uusimmat uutiset

| TKI

SAMKilla lähes miljoonan euron rahoitus tekoälyn hyödyntämiseen lääketieteellisessä tutkimuksessa

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) tutkimushankkeelle Data Lake Innovation Testbed for Future Hospitals myönnettiin rahoitusta 575 000 euroa. SAMK sijoittaa tutkimukseen myös omaa rahoitusta 325 000 euroa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: bit.ly/2J8l3Ay
... See MoreSee Less

View on Facebook

SAMKin avoimien ovien päivän OpenSAMKin livelähetys alkaa tänään klo 13 SAMKin YouTube-kanavalla!
https://www.youtube.com/user/samkcommunications

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: https://bit.ly/2J8l3Ay
#REHAB #SAMK #fysioterapia #physiotherapy #koulutus

SAMKin perinteinen avoimien ovien päivä OpenSAMK järjestetään tänä vuonna koronatilanteesta johtuen etänä. Livelähetystä voi seurata SAMKin YouTube-kanavalla 25.11. klo 13-15 välillä.
https://www.samk.fi/uutiset/samk-jarjestaa-avoimet-ovet-etana-25-11/
#samk #mysamk #opensamk

Feelix - Tulevaisuuden työtaidot -hanke edustaa SAMKia TKI-Kärjet 2020 -kilpailussa videolla "The new F-word".
Äänestä antamalla yläpeukku Youtubessa 2.12.2020 mennessä.
#tkikärjet2020 #feelix #tulevaisuudentyötaidot #tki #amk

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVmITS2zS2n4sFQdixv_6eRrDMAYYrRBn

SAMK tarjoaa ainoana Suomessa englanninkielisen, kansainvälisiin tarpeisiin vastaavan hyvinvointiteknologian koulutusohjelman.

Welfare Technology (Master) -koulutuksen hakuaika 10.-31.3.2021!

#samk #mysamk #welfaretechnology

https://bit.ly/39fd93k