Etsi

Monen e-kirjan lukeminen muuttui – näin käytät uudistunutta Ellibs-palvelua

SAMKin kirjaston tarjoamien Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt käyttäjätunnuksen tekemisen.

12.12.2016 | Teksti: Harri Salminen

Ellibs-kirjasto

Ellibs-palvelu on uudistunut. Uusi verkkopalvelu on entistä selkeämpi ja monipuolisempi. Voit lukea useita e-kirjoja nyt suoraan selainohjelmassa tarvitsematta ladata kirjaa omaan laitteeseen. Uutta on myös mahdollisuus varata e-kirja.

Kirjasto on hankkinut SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle runsaasti e-kirjoja Ellibs-palvelusta. Näet e-kirjat menemällä Ellibs-palveluun. Kirjoihin on linkit myös Finnassa. Joukossa on useita kurssikirjoja.

Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen luomisen

Uutena asiana e-kirjojen lukeminen ja lataaminen omaan laitteeseen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen tekemisen palveluun. Omalla tunnuksella kirjautumisen jälkeen saat kirjat luettavaksesi.

Vanhaan tapaan e-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader. Tablettiin tarvitaan Bluefire-sovellus. Nämä ohjelmat ovat olleet tarpeen useissa e-kirjapalveluissa aikaisemminkin.

Lue tarkemmat ohjeet Finnan Ohje-valikosta Ellibs-sivulta.

E-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader.

Lisää aiheesta

E-kirja
| Kirjasto

E-kirjat yleistyvät – parannettavaa riittää silti

Korkeakouluopiskelijoista ja -opettajista valtaosa on lukenut opintoihin liittyviä e-kirjoja, kertoo tuore kysely. Opiskelijat ja opettajat katsovat, että e-kirjat helpottavat ja nopeuttavat opintoja.
Sanoma Pro -digikirja
| Kirjasto

Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.

Uusimmat uutiset

Kuukauden kuva Ottilia Roos Identiteetti grafiikanvedos
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Ottilia Roos: Identiteetti

– Grafiikka on minulle mielenkiintoista teknisyytensä sekä monipuolisuutensa vuoksi. Taiteenlajin äärettömät mahdollisuudet jaksavat hämmästyttää minua vieläkin. En pane pahakseni myöskään sitä, kuinka tunnen itseni pieneksi tiedemieheksi leikitellessäni erilaisilla grafiikan tekniikoilla. Tällä hetkellä nautin lääketieteeseen liittyvien aihealueiden kuvaamisesta, kirjoittaa Ottilia Roos, joka valmistui SAMKista kuvataiteilijaksi kesäkuussa 2019.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @MeriOlenius I was selected to participate in International Clean Energy challenge. Our team won the award for most creative ide… https://t.co/LVTfhzqmzv
  • Henkilöstöpäivässä on tänään palkittu vuoden julkaisija, hanketoimijat, aloite, menestystarina, vuoden samkilainen… https://t.co/wUJ2NT4W47
  • RT @sataeduKrista Hyvinvointiteknologian tiimityön tulos☀️toiminta-,fysioterapeutti,insinööri ☀️apuvälineet erityislapsille käsityönä… https://t.co/aT5xltXBsM