Etsi

Monen e-kirjan lukeminen muuttui – näin käytät uudistunutta Ellibs-palvelua

SAMKin kirjaston tarjoamien Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt käyttäjätunnuksen tekemisen.

12.12.2016 | Teksti: Harri Salminen

Ellibs-kirjasto

Ellibs-palvelu on uudistunut. Uusi verkkopalvelu on entistä selkeämpi ja monipuolisempi. Voit lukea useita e-kirjoja nyt suoraan selainohjelmassa tarvitsematta ladata kirjaa omaan laitteeseen. Uutta on myös mahdollisuus varata e-kirja.

Kirjasto on hankkinut SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle runsaasti e-kirjoja Ellibs-palvelusta. Näet e-kirjat menemällä Ellibs-palveluun. Kirjoihin on linkit myös Finnassa. Joukossa on useita kurssikirjoja.

Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen luomisen

Uutena asiana e-kirjojen lukeminen ja lataaminen omaan laitteeseen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen tekemisen palveluun. Omalla tunnuksella kirjautumisen jälkeen saat kirjat luettavaksesi.

Vanhaan tapaan e-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader. Tablettiin tarvitaan Bluefire-sovellus. Nämä ohjelmat ovat olleet tarpeen useissa e-kirjapalveluissa aikaisemminkin.

Lue tarkemmat ohjeet Finnan Ohje-valikosta Ellibs-sivulta.

E-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader.

Lisää aiheesta

E-kirja
| Kirjasto

E-kirjat yleistyvät – parannettavaa riittää silti

Korkeakouluopiskelijoista ja -opettajista valtaosa on lukenut opintoihin liittyviä e-kirjoja, kertoo tuore kysely. Opiskelijat ja opettajat katsovat, että e-kirjat helpottavat ja nopeuttavat opintoja.
Sanoma Pro -digikirja
| Kirjasto

Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA