Etsi

Maailman ensimmäinen AI-tapahtuma, joka keskittyy kuplan tunnistamiseen

Fake Intelligence Summit 7.- 8.5.2019, West Coast Finland, Pori

AI eli tekoäly on keskellä massiivista globaalia hypetystä. Fake Intelligence on vastarintaliike, jonka tarkoituksena on hillitä AI-kuplan rakentumista ja lisätä kriittistä ajattelua. Satakunnan ammattikorkeakoulun järjestämä Fake Intelligence Summit kokoaa yhteen AI-alan gurut, tutkijat sekä yritysmaailman.

20.12.2018 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: SAMK/Marko Hakanpää

Karhu Ruskea Fake Teksti Final

Tekoälyyn on viime vuosina ladattu niin paljon odotuksia, että jo pelkästään niiden toteutumatta jääminen on uhka alalle. Pääsyynä tälle on se, että sijoittajat ovat tehneet sijoituksia tekoäly-yrityksiin kauniiden esitteiden ja suurten lupausten sokaisemina ja varsinaiset ratkaisujen teknis-tieteelliset taustat ja tosiasiat ovat jääneet keskustelussa taka-alalle.

Vuosittainen Fake Intelligence Summit -tapahtuma järjestetään ensi kertaa 7.- 8.5.2019 Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen tiloissa. Kaksipäiväisen konferenssin aikana kuullaan kymmeniä asiantuntijoiden pitämiä Fake Intelligence -esitelmiä. Tapahtuman ohjelmatoimikunnassa ovat tekoäly-yritys HeadAI:n perustaja Harri Ketamo (pj), SAMKin vararehtori Cimmo Nurmi ja kasvuvisionääri Peter Vesterbacka.

Tilaisuuden Call for Papers on 28.2.2019 mennessä. Parhaat esitykset palkitaan Fake Awards ja Critical Thinking Awards -palkinnoilla.

 

 

Don’t feed the bubble!

Lisätietoja tapahtumasta verkkosivuilta

Tapahtuman Twitter-kanava

 

 

Lisätietoja:

Vararehtori Cimmo Nurmi, 044 710 3371

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Petra O’Rourke, 044 710 3918

Lisää aiheesta

SAMK on ollut mukana mm. järjestämässä legorobottien SM-kilpailuja. Kuvituskuva.
| Automaatio ja teollisuus

SAMKille ja SeAMKille 769 000 euroa digitalisaation ja tekoälyn yhteishankkeeseen

Menestystä rahoitushaussa: SAMK ja SeAMK vahvistavat yhdessä yritysten kasvua ja digitalisaatiota. Opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittaa 769 000 eurolla Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun yhteistä hanketta ”More Startups and Growth through Digitalisation and Artificial Intelligence”.
tekoalyaika.fi
| Teknologia

Tekoäly todella muuttaa maailman – mitä se on ja mitä se ei ole, lue vararehtorin blogi

Väitetään, että tekoäly muuttaa maailmaa enemmän kuin teollinen vallankumous, sähkö ja internet yhteensä. Näin todella on. Tiedätkö mitä tekoäly on ja mitä se ei ole? SAMKin vararehtori Cimmo Nurmi selvittää eroa uudessa blogikirjoituksessaan.

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA