Luonnon lumoama: Jenni Hanhilammi-Kaipaisen valokuvia Taidekäytävällä

Eri vuodenajat ovat esillä Jenni Hanhilammi-Kaipaisen valokuvateoksissa, jotka ovat esillä SAMKin Porin kampuksen Taidekäytävän uudessa näyttelyssä 29.11. asti.

 

16.10.2018 | Teksti: Hanna Valtokivi | Kuva: Hanna Valtokivi

Jenni Hanhilammi-Kaipaisen luontovalokuvat ovat nähtävillä Porin kampuksen Taidekäytävällä.
Jenni Hanhilammi-Kaipaisen luontovalokuvat ovat nähtävillä Porin kampuksen Taidekäytävällä.

Eri vuodenajat ovat esillä Jenni Hanhilammi-Kaipaisen valokuvateoksissa, jotka ovat esillä SAMKin Porin kampuksen Taidekäytävän uudessa näyttelyssä.

Jenni on Jämijärveltä lähtöisin oleva valokuvaaja ja kuvataiteilija. Hän on Porin Taidekoulun kasvatteja ja asuu nykyään Turussa.

– Valmistuin taidekoulusta vuosituhannen vaihteessa. On hienoa saada tuoda teoksiani taas Poriin vuosien jälkeen.

– Suomen vuodenaikojen vaihtuminen on mielenkiintoista seurattavaa. On ihan uskomatonta, miten tarvitsin kameran itseni ja luonnon väliin, jotta opin ihastelemaan kurkiauroja, huumavan tuoksuisia suopursuja tai näkemään sinivuokkojen ja pihlajanmarjojen erilaiset sävyt, Jenni kertoo.

Hän on aina pitänyt valokuvauksesta, mutta kunnianhimoisemmaksi harrastus muuttui taidekoulun ja järjestelmäkameran myötä. Muutama vuosi sitten hän innostui julkaisemaan Instagramissa.

– Kuvasin ensin vähän kaikkea, kunnes jostain syystä löysin itseni yhä useammin luonnon keskeltä; ojan pientareelta, perhosten perässä juoksemasta tai auringonnousua metsästämästä. Huomasin, että luonnosta oli tullut minulle tärkeä ihan uudella tavalla. Minusta tuli luonnon lumoama.

Joulukuun alussa Taidekäytävällä avautuu SAMKin kuvataiteen opiskelijoiden (Kankaanpään taidekoulu) joulunäyttely.

Lisätietoja:

Jenni Hanhilammi-Kaipainen: mail@luonnonlumoama.fi, www.luonnonlumoama.fi
Galleria Taidekäytävä: Hanna Valtokivi SAMK, 044 710 3026, hanna.valtokivi@samk.fi

Taidekäytävän aukioloajat:

Galleria Taidekäytävä on avoinna SAMKin Porin kampuksen aukioloaikoina
ma–pe 7.30–19.00
la 8.00–15.00
su suljettu

Huom! Syyslomaviikko ja loppuvuoden vapaapäivät tuovat muutoksia aukioloaikoihin

La 20.10. ja 27.10. kampus suljettu

Viikko 43:
Ma–pe 22.–26.10. kampus auki klo 7.30–17.00.

 

Lisää aiheesta

| SAMK

Taidekäytävän näyttelytila haussa

Porin-kampuksen Taidekäytävä-gallerian näyttelytila on kuvataiteilijoiden haettavissa. Haku on jatkuva. Galleria sijaitsee SAMKin Agora-salin vieressä osoitteessa Satakunnankatu 23. Lisätietoja https://www.samk.fi/taidekaytava
Merja Osanen ja kolmiosainen maalaus "Jokin aavistus elämästä", kasvipigmentti tempera ja valkoinen öljyväri kankaalle.
| Kuvataide

Luonnon aarteet väreinä maalauksissa

Kuvataiteilija Merja Osanen maalaa itse tehdyillä väripigmenteillä, joista yksi on kirsikankivistä hiillostettu musta. ”Musta tuntuu” -näyttely on esillä Porin kampuksen Taidekäytävällä syyskuun loppuun asti. – Maalaaminen luonnon aarteesta omin kasvivärein on minulle läsnäoloa tässä hetkessä, taiteilija kertoo.

Uusimmat uutiset

Jämin matkailun luontokohteiden tienviitta
| Matkailu

Korona iski rajusti matkailualalle, mutta Jämillä uskotaan lähimatkailun kasvuun

Paikalliset ja lähialueen palvelut nousevat koronakriisin myötä aivan uuteen valoon, uskovat Jämin alueen matkailuyrittäjät. Virus sekoitti alkukeväästä yrittäjien suunnitelmat täysin ja tästä...

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKin avoimen AMKin polkuopintohaku käynnistyy 3.8.2020 klo 9.00! Kannattaa olla nopea, sillä suosituimpien koulutusten polkuopintopaikat täyttyvät nopeasti. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae osoitteessa: www.samk.fi/polkuopinnot
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.

Yrittäjien elinehto on, että asiakkaat löytävät helposti tietoa palveluista. Digitaalisten kanavien käytön muuttuessa yrittäjien on seurattava asiakkaitaan uusiin kanaviin ja se edellyttää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä koronan ja muiden myllerrysten keskellä.
https://bit.ly/31Pcn9U
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Hei SAMKin YAMK- tai monimuoto-opiskelija! Opiskelijakunta SAMMAKKO haluaa kehittää palvelujaan kaikille SAMKin opiskelijoille. Kehittämisen tueksi kootaan opiskelijapalvelujen kehittämisryhmät YAMK- ja monimuoto-opiskelijoista. Täytä hakemus SAMMAKKOn kotisivuilla.

Kesän tultua ihmiset ovat vähitellen lähteneet liikkeelle. Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.
#matkailu #lähimatkailu #luonto
https://t.co/JbQGH7itRX

Simulation is integral to developing autonomous systems. One example is the Intelligent Shipping Technology Test Laboratory at SAMK in Rauma. The lab is designed as a testing environment for remotely controlled, autonomous vessels. #istlab #wärtsilä
https://t.co/5KBhsnveb9

Kuuntele ja kuule nuorta – se kantaa hedelmää. Yhdessä suunniteltu motivoi myös yhdessä tekemiseen, yhteistyöhön.
#samk #tukee #nuoret #mielipide #sk #yksinäisyys

https://t.co/MeaLZbaCSo

Lähde lähimatkalle! Tänä vuonna jokainen yksittäinen matkailija on yrityksille elintärkeä. Kesäsesonki määrittelee edellytykset yritystoiminnan jatkumiselle.
#satamatkaamaalle #visitsatakunta #matkailu #yrittäjyys #lähimatkailu @satamatkaa @visitsatakunta
https://t.co/7vnzpuaYEn