Loppuunmyynti: Osta nyt SAMKin kiinnostavimmat julkaisut

SAMKin kiinnostavimmat kirjat ovat vielä hetken myynnissä nettikaupassa – nyt vahvasti alennettuun hintaan. SAMK julkaisee nykyisin kaikki julkaisunsa vapaasti verkossa.

SAMK julkaisukauppa kuva.

Tästä suoraan julkaisukaupppaan

Myymme varastomme loppuun ja Booky.fi-kirjakauppamme sulkeutuu 31.1.2019 jälkeen. Viestimme uusista julkaisuista SAMKin suomenkielisessä uutiskirjeessä – jos haluat olla kuulolla, tilaa uutiskirje.

Myynnissä vielä hetken esimerkiksi steady-sellerimme, joista kahdesta ensimmäisestä ei ainakaan vielä ole vapaasti ladattavaa versiota verkossa:

  • Porkkala: Käyhä dagerrotyyppi. Vaihtoehtoisia valokuvamenetelmiä. Katso alta sen julkaisukaupassa saama ylistävä palaute!
  • Hautala & Honkanen (toim.): Kuva kantaa. Kuvataideterapia kasvatuksen, opetuksen, hoidon ja kuntoutuksen tukena.
  • Renfors & Salo (toim.): Onnistunut asiakaskohtaaminen matkailu- ja palvelualalla

Kehuttu Köyhö dagerrotyyppi 5 tähteä SAMK

Viiden tähden kirja: Köyhä dagerrotyyppi *****

Miksi Köyhä Dagerrotyyppi on niin hyvä? Lukijat kertovat nettikirjakaupassa:

VAIHTOEHTOKUVAAJAN TIETOPAKETTI. Kirjan teksti selkeää ja helppolukuista. Eri menetelmät jaoteltu hyvin tekniikan esittelyyn ja keltaisiin vaihe-vaiheelta -sivuihin, tekniikoiden variaatioihin… Valtava, inspiroiva tietopaketti. Erittäin ammattitaitoisesti tehty kirja SUOMENKIELISENÄ! ISO KIITOS TEKIJÄLLE JA KUSTANTAJALLE! (1.7.2014)

Upea teos! Todella kiinnostava tutkimus vaihtoehtoisista valokuvamenetelmistä! Kutakin menetelmää koskevan tiedon ohella myös selkeät ohjeet kemikaaleista ja työskentelyprosessista. Hienoa että tämä tieto on saatavilla nyt myös suomen kielellä. (22.6.2015)

Hyödyllinen teos jokaisen valokuvaajan hyllyyn. Kirjassa kuvaillaan selkeästi erilaiset vaihtoehtoiset valokuvamenetelmät ja esimerkit innostavat rohkeisiin ja luoviin kokeiluihin. Oiva perusteos jokaisen kuvataiteesta ja valokuvauksesta kiinnostuneen kirjahyllyyn ja tietenkin loistava myös opetusmateriaalina. (10.10.2017)

Hieno tietoteos. Olin pitkään etsinyt aiheesta lisätietoja. Netistä toki saa vaikka mitä, mutta tässä kirjassa asiat selkeästi kerrottu ja ohjeistettuna. Kiitos hyvästä kirjasta! (10.8.2015)

Erinomaista. Lainasin tämän alunperin kirjastosta, se oli niin hyvä että piti ostaa oma kappale. Harvinaista että tältä alalta löytyy vielä suomenkielistä kirjallisuutta. (8.2.2017)

Mukavasti koottuna vanhat reseptit yksiin kansiin niin ammattilaiselle kuin harrastajalle. Hyvä tietopankki. (17.9.2015)

Säilytettävä kirja. Arvokas koonta vaihtoehtoisista valokuvamenetelmistä. Jotenkin kuvista tulee puhuttelevampia. (18.12.2017)

Kirja on sisällöllisesti vallan mainio. Hienoa saada suomenkielistä tekstiä aiheista. (10.11.2014)

Laadukas. Hyvä ohjekirja vaihtoehtokuvaajille. Hienot kuvat ja tarkat ohjeet. (22.8.2016 ****)

Loistava kirja vaihtoehtovedostajalle! Ehdottomasti paras suomenkielinen kirja vaihtoehtoisista vedostustekniikoista. Helposti luettava ja kattaa hyvän valikoiman tärkeimpiä tekniikoita. (21.10.2014 ****)

Loistava kirja vaihtoehtovedostajalle! Ehdottomasti paras suomenkielinen kirja vaihtoehtoisista vedostustekniikoista. Helposti luettava ja kattaa hyvän valikoiman tärkeimpiä tekniikoita.

Julkaisumme Theseuksessa.

Lisätiedot SAMKin julkaisuista SAMKin viestinnästä:

Anne Sankari, anne.sankari(a)samk.fi; 0447103036

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.