Loppuunmyynti: Osta nyt SAMKin kiinnostavimmat julkaisut

SAMKin kiinnostavimmat kirjat ovat vielä hetken myynnissä nettikaupassa – nyt vahvasti alennettuun hintaan. Saatavilla muun muassa Jalo Porkkalan kehuttu vaihtoehtoisten valokuvamenetelmien Köyhä Dagerrotyyppi. SAMK julkaisee nykyisin kaikki julkaisunsa vapaasti verkossa Theseuksessa ja myytäviä kirjoja tehdään vähän, joten julkaisukaupasta luovutaan tammikuun lopussa.

15.1.2019 | Teksti: Anne Sankari

SAMK julkaisukauppa kuva

Tästä suoraan julkaisukaupppaan

Myymme varastomme loppuun ja Booky.fi-kirjakauppamme sulkeutuu 31.1.2019 jälkeen. Viestimme uusista julkaisuista SAMKin suomenkielisessä uutiskirjeessä – jos haluat olla kuulolla, tilaa uutiskirje.

Myynnissä vielä hetken esimerkiksi steady-sellerimme, joista kahdesta ensimmäisestä ei ainakaan vielä ole vapaasti ladattavaa versiota verkossa:

  • Porkkala: Käyhä dagerrotyyppi. Vaihtoehtoisia valokuvamenetelmiä. Katso alta sen julkaisukaupassa saama ylistävä palaute!
  • Hautala & Honkanen (toim.): Kuva kantaa. Kuvataideterapia kasvatuksen, opetuksen, hoidon ja kuntoutuksen tukena.
  • Renfors & Salo (toim.): Onnistunut asiakaskohtaaminen matkailu- ja palvelualalla

 

Kehuttu Köyhö dagerrotyyppi 5 tähteä SAMKViiden tähden kirja: Köyhä dagerrotyyppi  *****

Miksi Köyhä Dagerrotyyppi on niin hyvä? Lukijat kertovat nettikirjakaupassa:

VAIHTOEHTOKUVAAJAN TIETOPAKETTI. Kirjan teksti selkeää ja helppolukuista. Eri menetelmät jaoteltu hyvin tekniikan esittelyyn ja keltaisiin vaihe-vaiheelta -sivuihin, tekniikoiden variaatioihin... Valtava, inspiroiva tietopaketti. Erittäin ammattitaitoisesti tehty kirja SUOMENKIELISENÄ! ISO KIITOS TEKIJÄLLE JA KUSTANTAJALLE! (1.7.2014)

Upea teos! Todella kiinnostava tutkimus vaihtoehtoisista valokuvamenetelmistä! Kutakin menetelmää koskevan tiedon ohella myös selkeät ohjeet kemikaaleista ja työskentelyprosessista. Hienoa että tämä tieto on saatavilla nyt myös suomen kielellä. (22.6.2015)

Hyödyllinen teos jokaisen valokuvaajan hyllyyn. Kirjassa kuvaillaan selkeästi erilaiset vaihtoehtoiset valokuvamenetelmät ja esimerkit innostavat rohkeisiin ja luoviin kokeiluihin. Oiva perusteos jokaisen kuvataiteesta ja valokuvauksesta kiinnostuneen kirjahyllyyn ja tietenkin loistava myös opetusmateriaalina. (10.10.2017)

Hieno tietoteos. Olin pitkään etsinyt aiheesta lisätietoja. Netistä toki saa vaikka mitä, mutta tässä kirjassa asiat selkeästi kerrottu ja ohjeistettuna. Kiitos hyvästä kirjasta! (10.8.2015)

Erinomaista. Lainasin tämän alunperin kirjastosta, se oli niin hyvä että piti ostaa oma kappale. Harvinaista että tältä alalta löytyy vielä suomenkielistä kirjallisuutta. (8.2.2017)

Mukavasti koottuna vanhat reseptit yksiin kansiin niin ammattilaiselle kuin harrastajalle. Hyvä tietopankki. (17.9.2015)

Säilytettävä kirja. Arvokas koonta vaihtoehtoisista valokuvamenetelmistä. Jotenkin kuvista tulee puhuttelevampia. (18.12.2017)

Kirja on sisällöllisesti vallan mainio. Hienoa saada suomenkielistä tekstiä aiheista. (10.11.2014)

Laadukas. Hyvä ohjekirja vaihtoehtokuvaajille. Hienot kuvat ja tarkat ohjeet. (22.8.2016 ****)

Loistava kirja vaihtoehtovedostajalle! Ehdottomasti paras suomenkielinen kirja vaihtoehtoisista vedostustekniikoista. Helposti luettava ja kattaa hyvän valikoiman tärkeimpiä tekniikoita. (21.10.2014 ****)

Loistava kirja vaihtoehtovedostajalle! Ehdottomasti paras suomenkielinen kirja vaihtoehtoisista vedostustekniikoista. Helposti luettava ja kattaa hyvän valikoiman tärkeimpiä tekniikoita.

 

Julkaisumme Theseuksessa.

Lisätiedot SAMKin julkaisuista SAMKin viestinnästä:

Anne Sankari, anne.sankari(a)samk.fi; 0447103036

Lisää aiheesta

Theseus.fi
| Kirjasto

SAMKin opinnäytteet 10 vuotta netissä – Theseus moninkertaisti näkyvyyden [infograafi]

Ammattikorkeakoulujen avoin julkaiseminen Theseus.fi-verkkopalvelussa on lunastanut odotukset opinnäytetöiden ja julkaisujen helposta saavutettavuudesta. Aineistoa avataan kymmeniä tuhansia kertoja päivittäin. Viisi kuudesta SAMKin opiskelijasta julkaisee opinnäytetyönsä Theseuksessa.
SAMK julkaisu Kansi 2018 B 15 SAMK Tyonohjaajakoulutuksen Satoa
| Hyvinvointi ja terveys

Työnohjaajakoulutuksen satoa nyt julkaisussa – 21 puheenvuoroa työnohjaajilta ja heidän kouluttajiltaan

Onko työnohjaus sinulle tuttua? WinNovan ja SAMKin yhteisen työnohjaajakoulutuksen myötä syntynyt artikkelikokoelma valottaa työnohjausta eri kanteilta, käytännöllisesti ja pohdiskellen. Iso osa artikkeleista tarkastelee johdon työnohjausta.

Uusimmat uutiset

| SAMK

SAMK osallistui Studia-messuille

SAMKin osastolla 4a39 pääsee jutelemaan opiskelusta eri alojen opiskelijoiden kanssa. Osastolla voi myös tietää tai arvata, kuinka monta haalarimerkkiä on osastolla olevassa astiassa. Lähimmäs arvanneet voittavat leffalippuja.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @RoboAI2 Mobiilirobo pelastaa pimeästä! Visio- ja teknologiajalostamo (VTR) -hankkeen demovideossa mobiilirobotti ohjaa väke… https://t.co/zPMuwQ1gpp
  • Kohtaamisissa kulmakivenä on syvä ymmärrys siitä, mitä tunteet todella ovat. Tarvitaan myös taitoja ja rohkeutta al… https://t.co/TXcGQZhoWr
  • RT @UASjournal UAS Journalin vuoden 2019 viimeinen numero käsittelee monipuolisesti luovia aloja ja innovaatioita. Voit aloittaa l… https://t.co/qIeuBs6PLr