Kutsu osallistumaan sosiaali- ja terveysalan jatkuvan oppimisen kehittämiseen korkea-asteella

Harkitsetko oman osaamisesi täydentämistä korkeakoulujen tarjoamilla opinnoilla tai oletko parhaillaan opintojen parissa?

Sotetie-tunnuskuva.

Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamassa SOTETIE-hankkeessa kartoitetaan tietoa korkea-asteen jatkuvan oppimisen opiskelun esteistä, mahdollisuuksista ja työelämäyhteyksistä. Kohderyhmänä ovat korkea-asteella sosiaali- ja terveysalalla opiskelevat sekä opintoja harkitsevat.

SOTETIE-hankkeessa tuotetaan sote-alan ammattilaisille työelämälähtöinen kansallinen, joustava ja kustannustehokas jatkuvan oppimisen tiekartta. Hankkeen tarkoituksena on luoda yhtenäinen malli koulutusten suunnitteluun, joustavaan toteutukseen ja arviointiin korkeakoulujen ja työelämän yhteistyönä. Tietoa hankkeesta löydät osoitteesta: https://blogi.savonia.fi/sotetie/

Vaikuta osallistumalla keskusteluun hankkeen blogissa tai vastaamalla kyselyyn:

Kysely opinnoissa oleville: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10360/lomake.html

Kysely opintoja harkitseville: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10372/lomake.html

Kyselyn vastaukset käsitellään nimettöminä, eikä vastaajan identiteettiä ilmaista analyysissä. Taustatiedot ovat ainoastaan tutkijan käytössä analyysiä varten. Vastaukset tähän kyselyyn pyydetään palauttamaan 15.5.2020 mennessä. Kyselyyn vastataan avaamalla linkki tai kopioimalla se selaimen osoitekenttään.

 

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.