Kuka on 12. Vuoden kiihdyttämöyrittäjä?

Vuoden yrityskiihdyttämöyrittäjä on valittu SAMKissa 11 kertaa. SAMKin Yrityskiihdyttämö täyttää tänä vuonna 20 vuotta, mutta kuka palkitaan vuoden kiihdyttämöyrittäjänä?

30.9.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

FT Voluntas yrittajat

Viime vuonna yrityskiihdyttämöyrittäjinä palkittiin Ft Voluntaksen Mirka Väkiparta (vas.) ja Pauliina Haapala.

Kuka on tämä nainen – mitä hän on opiskellut, ja missä hän on yrittäjänä? Mikä on hänen ja hänen yrityksensä tarina? Se selviää 14.10. SAMKin yrittäjyysviikon huipentumana. - SAMKin Yrityskiihdyttämön 20-vuotista taivalta juhlistetaan yrittäjyysviikon lopuksi, jolloin julkistetaan myös tämän vuoden yrityskiihdyttämöyrittäjä.

Satakunnan ammattikorkeakoulun vuoden kiihdyttämöyrittäjiksi on vuosina 2005–2015 valittu:

2005 Elias Viitakoski, Uusmediatoimisto Celeria Oy

2006 Jari Lamminen, Lastensuojelulaitos ja sijaiskoti Mesikämmen Oy

2007 Jani Nurmi, Jussi Pohjola ja Juuso Kemi, Staart Oy

2008 Hannu Esko, kuvataitelija

2009 Sampsa Mäki-Arvela, Lännen Talotekniikka Oy

2010 Laura Löppönen, Hoivakoti Kultarusko Oy – Lue juttu Agorasta

2011 Leena Roskala, Kumppania Oy – Lue juttu Agorasta

2012 Rami Kivistö, Suojax Oy – Lue juttu Agorasta

2013 Kati Lukkari, Katin Mussukat (YEH) – Lue juttu Agorasta

2014 Jonas Karlsson, Rapukuningas Ky – Lue juttu Agorasta

2015 Pauliina Haapala ja Mirka Väkiparta, Ft Voluntas Oy – Lue juttu Agorasta

2016 ?

Uusimpien vuoden kiihdyttämöyrittäjien tarinat ovat luettavissa uusimmista Agoran vuosikerroista linkeistä yllä.

Pian ilmestyvässä Agorassa 3/16 pääset kuulemaan Leena Roskalan ja Laura Löppösen tämän hetkisiä ajatuksia yrittäjyydestään. Lisäksi Agoran haastattelussa Kalle Vuorio (KMJ Engineering), kaikkien aikojen ensimmäinen yrityskiihdyttämön kautta yrittäjäksi ryhtynyt sekä ensimmäinen yrityskiihdyttämössä yrittäjyyssukupolvenvaihdoksen tehnyt Pekka Telilä (Telilän Sähkötyö).

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html