Etsi

Kuinka aivovuoto tyrehdytetään? Seuraa Pod save Satakunta -sarjaa

– Nyt kaikki satakuntalaiset yritykset pysäyttämään maakunnan nuorten aivovuoto ja kääntämään se aivotuonniksi, innostaa SAMKin vararehtori Cimmo Nurmi. Nurmi on aluekehittämisen konsultti Timo Aron ja päätoimittajan Kim Huovilahden vieraana Satakunnan Viikko-TV:n sarjassa Pod save Satakunta – katso video.

4.4.2019 | Teksti: SAMK Viestintä | Kuva: Satakunnan Viikko

Pod save Satakuntaa isännöivät Timo Aro ja Kim Huovinlahti. Toisen osan vieraana vararehtori Cimmo Nurmi.

Satakunnan elinvoimaisuus on Cimmo Nurmelle sydämen asia. Hän uskoo, että mitä enemmän yrityksillä on antaa nuorille opiskeluaikana oppimispaikkoja, sitä varmemmin he myös jäävät Satakuntaan.

Katso myös Cimmo Nurmen blogi.

Pod save Satakunta -sarjan ensimmäinen osa, vieraana Harri Ketamo, otskolla Satakunta paikallisiin ja kansainvälisin silmin.

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMK käynnistää asiantuntijakumppanien Senior Fellowship -ohjelman Satakunnan alueen kehittämiseksi

SAMK hakee soveltavan tutkimuksen ja jatkuvan oppimisen tavoitteiden edistämiseksi toimintaan mukaan kokeneita ja ansioituneita oman alansa asiantuntijoita.
| Automaatio ja teollisuus

Automaatioalan muuntokoulutuksella osaajia satakuntalaisiin yrityksiin

Robotit tulevat ja automaatio laajenee – mutta ei ilman osaavia työntekijöitä. Automaatioalan osaajista on Satakunnassa huutava pula. Satakunnan ELY-keskus ja SAMK ovat tarttuneet haasteeseen.

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA