Kuinka aivovuoto tyrehdytetään? Seuraa Pod save Satakunta -sarjaa

– Nyt kaikki satakuntalaiset yritykset pysäyttämään maakunnan nuorten aivovuoto ja kääntämään se aivotuonniksi, innostaa SAMKin vararehtori Cimmo Nurmi. Nurmi on aluekehittämisen konsultti Timo Aron ja päätoimittajan Kim Huovilahden vieraana Satakunnan Viikko-TV:n sarjassa Pod save Satakunta – katso video.

4.4.2019 | Teksti: SAMK Viestintä | Kuva: Satakunnan Viikko

Pod save Satakuntaa isännöivät Timo Aro ja Kim Huovinlahti. Toisen osan vieraana vararehtori Cimmo Nurmi.

Satakunnan elinvoimaisuus on Cimmo Nurmelle sydämen asia. Hän uskoo, että mitä enemmän yrityksillä on antaa nuorille opiskeluaikana oppimispaikkoja, sitä varmemmin he myös jäävät Satakuntaan.

Katso myös Cimmo Nurmen blogi.

Pod save Satakunta -sarjan ensimmäinen osa, vieraana Harri Ketamo, otskolla Satakunta paikallisiin ja kansainvälisin silmin.

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMK käynnistää asiantuntijakumppanien Senior Fellowship -ohjelman Satakunnan alueen kehittämiseksi

SAMK hakee soveltavan tutkimuksen ja jatkuvan oppimisen tavoitteiden edistämiseksi toimintaan mukaan kokeneita ja ansioituneita oman alansa asiantuntijoita.
| Automaatio ja teollisuus

Automaatioalan muuntokoulutuksella osaajia satakuntalaisiin yrityksiin

Robotit tulevat ja automaatio laajenee – mutta ei ilman osaavia työntekijöitä. Automaatioalan osaajista on Satakunnassa huutava pula. Satakunnan ELY-keskus ja SAMK ovat tarttuneet haasteeseen.

Uusimmat uutiset

Osa teoksesta
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Jenni Välikangas: Hyvä Luoja, lupaan etten kutsu tänne enää ketään

Kuvitusmaisella tyylilläni kuvaan ja käsittelen usein henkilökohtaisen maailmani kokonaisuuksia fiktiivisten olentojen ja tapahtumien kautta. Aiemmin pelkäsin tapani olevan jotenkin huono, mutta opinnäytetyöni tekeminen sai minut ymmärtämään sen olevan vähintäänkin mielenkiintoinen. Teoksen ääreen voi palata uudelleen ja löytää jotain, mitä ei vielä edellisellä kerralla nähnyt, kirjoittaa SAMKista kuvataitelijaksi kesällä 2019 valmistunut Jenni Välikangas.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA