Etsi

Kirjasto tarjoaa yli 800 SAGEn tiedelehteä

SAMKin kirjaston laaja e-lehtien valikoima karttui Sage Premier -kokoelmalla.

16.2.2017 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: SAGE

SAGE Premier

SAGE Premier on monialainen tieteellisten e-lehtien kokoelma. Luettavissa on yli 800 englanninkielistä lehteä – vanhat numerot jopa vuodesta 1999 lähtien. Lehdet edustavat laajasti eri aloja kuten tekniikkaa, lääketiedettä, hoitotiedettä, yhteiskuntatieteitä, kasvatustiedettä, sosiaalityötä, sosiologiaa ja hallintotieteitä.

Palvelun käyttöliittymä tarjoaa monipuolisia selailu- ja hakutoimintoja. Lehtien selailu on mahdollista tieteenalan ja nimen mukaan. Jokaisella lehdellä on palvelussa oma sivustonsa, jonka kautta voi tehdä hakuja lehden artikkeleista, tarkastella suosituimpia artikkeleita sekä tilata sähköpostin tai RSS-syötteen uusimmista artikkeleista. Tiedonhaun voi kohdistaa haluttuihin kuvailutietoihin, kuten asiasanoihin tai tiivistelmiin, ja rajata valittuihin aihealueisiin tai lehtiin.

Lehtiartikkeleissa on käytettävissä useita toimintoja. Artikkelin voi ladata pdf-tiedostona. Artikkelista pääsee katsomaan siihen viittaavia artikkeleita. Palvelu antaa lähdeviitteen mallin ja artikkelin voi viedä RefWorksiin. Linkin voi lähettää sähköpostina.

Osa lisätoiminnoista vaatii henkilökohtaisen, ilmaisen käyttäjätilin luomisen kohdasta My Account. Kirjautuneena voi tallentaa hakuja ja suosikkilehtiä sekä tilata sähköpostina uutuusilmoituksia suosikkilehtien numeroista.

SAMKin opiskelijat ja henkilöstö pääsevät SAGE Premier -palveluun kirjaston Finnan linkistä sekä SAMKissa että etäkäyttönä muuallakin. Vierailijat voivat käyttää palvelua kirjaston tiloissa. Lehdet löytyvät Finnassa myös hakemalla lehden nimellä.

SAGE Premier Finnassa

 

 

Uusimmat

| Automaatio ja teollisuus

Mielenkiintoiset ja monipuoliset konetekniikan opinnot

Konetekniikan opinnot ovat olleet mielenkiintoisia, monipuolisia ja myös käytännön läheisiä. Uudet laboratoriotilat ovat osoittautuneet hyviksi ja monipuoliset laitteet ovat myös tätä päivää.

SAMK sosiaalisessa mediassa