Etsi

SAMKin kirjasto palvelee kesällä rajoitetusti

Kesällä 2016 Porin kampuskirjastoissa Tiedepuistossa ja Tiilimäellä teemme laajoja kokoelmien muutostöitä, joilla valmistaudumme kahden kirjaston yhdistämiseen uudeksi Porin kampuskirjastoksi toukokuussa 2017.

1.6.2016 | Teksti: Harri Salminen

Kirja

Valmistaudumme SAMKin Porin kampuskirjastoissa Tiedepuistossa ja Tiilimäellä uuden kampuksen tuloon. Asema-aukion tiloihin muutamme toukokuussa 2017. Se tarkoittaa meille kirjastojen ja kokoelmien yhdistämistä, minkä vaatimia toimenpiteitä teemme tulevan vuoden aikana. Tänä kesänä muutamme yli viidentoistatuhannen kirjan hyllyluokituksen tarroineen ja teemme tietokantaan tarpeelliset muutokset. Lisäksi kesällä henkilöstö on vuosilomalla. Pidämme kirjastot kesällä totuttua pitempään suljettuina.

Porin kampuskirjastot ovat suljettuina kesäkuusta alkaen ja avautuvat seuraavan kerran 22.8. Tiedepuiston kirjasto on suljettu 6.6. alkaen ja Tiilimäen kirjasto 1.6. alkaen.

  • Rauman kirjastomme on suljettuna 6.6.–21.8.
  • Kuninkaisten kirjasto on suljettuna 24.6.–9.8.
  • Taidekoulun kirjasto on suljettuna 6.6.–29.7.

Lainojen eräpäivät siirtyvät kesätauon yli syksyyn. Kesälainat erääntyvät aikaisintaan 29.8.

INFOtelakka palvelee verkossa HILLin kautta kesäkuussa ja elokuussa. Voit ottaa tiedonhaun ohjaustarpeissa yhteyttä sähköpostilla infotelakka@samk.fi. Heinäkuussa olemme lomalla.

E-kirjat, e-lehdet, verkkoaineistot ja tietokannat ovat käytössäsi Finnassa koko kesän.

Tarkemmat aukioloajat voit tarkistaa kirjaston sivulta.

Rentouttavaa kesää!

 

1.6.2016 | Teksti: Harri Salminen

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA