Etsi

Kilpailun avulla uusille tiloille satakuntalaiset nimet

Avaa luonnonläheinen sana-arkkusi ja voita leffaliput!

28.6.2017 | Teksti: Hanna Valtokivi

Kabinetti

Porin kampuksen upouusien tilojen nimikilpailuun toivotaan ehdotuksia kaikilta sanasepoilta. Nimien tulisi viitata satakuntalaiseen luontoon tai kulttuurimaisemaan sekä olla napakoita ja kaikkien suuhun sopivia. Nimiään odottavat muun muassa kirjaston ryhmätyötilat, ravintolan kabinetit, neuvotteluhuoneet ja auditorio. Parhaat ehdotukset otetaan heti käyttöön. Nimiehdotuksia lähettäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja kerran kuukaudessa.

Osallistu kilpailuun syyskuun loppuun mennessä tällä lomakkeella.

Kilpailun verkkosivuilta löytyy enemmän kuvia nimettävistä tiloista.

Lisätietoja: tiedotus(a)samk.fi

Nimiehdotuksia pyydetään SAMKin nettisivujen ja Mu kampus o Poris Facebook-sivuston kautta.

28.6.2017 | Teksti: Hanna Valtokivi

Lisää aiheesta

| SAMK

Porin uusi kampus SAMKin hallintaan

SAMK-kampus Pori on valmistunut ja rakennuttaja on luovuttanut sen Satakunnan ammattikorkeakoulun hallintaan kahdenkymmenen vuoden vuokrasopimuksella. Luovutus tehtiin 2. toukokuuta. SAMK aloittaa saman tien muuton. Tiedepuiston ja Tiilimäen kampukset tyhjenevät toukokuun aikana.
| SAMK

Pääkirjoitus: Kampus kaikkien huulilla

Uuden kampuksen rakentaminen Poriin on ollut monen samkilaisen arkea jo pitkään. Myös itse muutto on iso asia, puhumattakaan siitä, kun toiminta yhdellä kampuksella pääsee käytiin ensi vuonna, kirjoittaa Anne Sankari Agoran pääkirjoituksessa. Agora alkaa illmestyä jatkossa säännöllisesti verkkolehtenä.

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA