Kilpailun avulla uusille tiloille satakuntalaiset nimet

Avaa luonnonläheinen sana-arkkusi ja voita leffaliput!

28.6.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

SAMK-kampus Porin ravintolan kabinetti.

Porin kampuksen upouusien tilojen nimikilpailuun toivotaan ehdotuksia kaikilta sanasepoilta. Nimien tulisi viitata satakuntalaiseen luontoon tai kulttuurimaisemaan sekä olla napakoita ja kaikkien suuhun sopivia. Nimiään odottavat muun muassa kirjaston ryhmätyötilat, ravintolan kabinetit, neuvotteluhuoneet ja auditorio. Parhaat ehdotukset otetaan heti käyttöön. Nimiehdotuksia lähettäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja kerran kuukaudessa.

Osallistu kilpailuun syyskuun loppuun mennessä tällä lomakkeella.

Kilpailun verkkosivuilta löytyy enemmän kuvia nimettävistä tiloista.

Lisätietoja: tiedotus(a)samk.fi

Nimiehdotuksia pyydetään SAMKin nettisivujen ja Mu kampus o Poris Facebook-sivuston kautta.

28.6.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

Lisää aiheesta

| SAMK

Porin uusi kampus SAMKin hallintaan

SAMK-kampus Pori on valmistunut ja rakennuttaja on luovuttanut sen Satakunnan ammattikorkeakoulun hallintaan kahdenkymmenen vuoden vuokrasopimuksella. Luovutus tehtiin 2. toukokuuta. SAMK aloittaa saman tien muuton. Tiedepuiston ja Tiilimäen kampukset tyhjenevät toukokuun aikana.
| SAMK

Pääkirjoitus: Kampus kaikkien huulilla

Uuden kampuksen rakentaminen Poriin on ollut monen samkilaisen arkea jo pitkään. Myös itse muutto on iso asia, puhumattakaan siitä, kun toiminta yhdellä kampuksella pääsee käytiin ensi vuonna, kirjoittaa Anne Sankari Agoran pääkirjoituksessa. Agora alkaa illmestyä jatkossa säännöllisesti verkkolehtenä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jälleen merkittävä rahoitus: @SatakunnanAMK ja @TampereUni ovat saaneet Suomen akatemialta yli miljoona euroa yhteistutkimukseen, joka yhdistää modernia teknologiaa terveydenhuoltoympäristön toiminnan varmistamiseen. Onnea @SariMerilampi! 💥https://yle.fi/uutiset/3-11668140 #roboai #samk

Ambitious FridAI launched @crazytownoy by @ronnymattias and @PeterWE 💥 Startup and AI event the last Friday of each month. @HKetamo from @headaiofficial tells how to upskill five billion people: semantic AI is a tool for future skills prediction. Ask and earn a @ruosniemen beer!

4

SAMKin Feelix-hanke on valittu mukaan TKI-Kärjet2020 -kilpailuun. Hankkeen tavoitteena on kehittää tulevaisuuden työtaitoihin keskittyvää, vaikeuksia tai hidasteita kohdanneiden nuorten vertaisryhmätoimintaa. Äänestys käynnissä 2.12. asti. #tkikärjet2020
https://bit.ly/368Njfw

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi SAMKin tutkimukseen 575 000 euroa. Data Lake Innovation Testbed for Future Hospitals tutkimushanke hyödyntää tekoälyä lääketieteellisessä tutkimuksessa.
https://bit.ly/378W0WH

#mysamk #ylpeästiamk #tekoäly #lääketiede

"Digitalisaatio on päivän sana, mutta sen rinnalle työpaikoille tarvitaan lisää inhimillisyyttä." Blogikirjoitus jatkaa minisarjaa, joka käsittelee tunnejohtamisen ja vuorovaikutuksen teemoja esimiestyön näkökulmasta. Blogi: https://bit.ly/2NGYlyz
#esimiestyö #tunnejohtaminen