KauppakamariTiedon Ammattikirjastossa yli sata e-kirjaa

SAMKin kirjasto on hankkinut opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön KauppakamariTiedon Ammattikirjaston e-kirjat. Myös Tietopalvelut-sisältö on käytettävissä.

11.1.2018 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Kauppakamari

KauppakamariTieto

KauppakamariTieto-verkkopalvelun osaksi on avattu Ammattikirjasto, jossa voi lukea Kauppakamarin julkaisemia e-kirjoja. Palvelu sisältää viisi kirjakokoelmaa:

  • Talous
  • Työsuhde
  • Juridiikka
  • Johtaminen
  • Myynti, markkinointi ja viestintä

Kokoelmia päivitetään uutuuskirjoilla.

E-kirja KauppakamariTieto Ammattikirjastossa

Kirjoja voi lukea tietokoneella, tabletilla ja kännykällä laitteen nettiselaimessa. Kirjaa lukiessa kannattaa huomata, että sisältösivuihin pääsee vasemman reunan valikkoa selaamalla. Lukuohjelman asennusta ei tarvita.

Tietopalvelut

Samkilaisten käytössä on myös Tietopalvelut-osio, joka tarjoaa asiantuntijoiden kirjoittamia kokonaisuuksia talouden, verotuksen, työsuhteen ja juridiikan alueilta. Tietopalvelua päivitetään säännöllisesti, joten sisältö on voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa.

Hakutoiminto

KauppakamariTiedon hakutoiminto auttaa seulomaan suuresta tietomäärästä oikean ja yksityiskohtaisen tiedon nopeasti. Haku löytää sisältöä sekä Tietopalvelut- että Ammattikirjasto-osioista.

Linkki Finnassa

Samkilaiset pääsevät KauppakamariTietoon Finnan linkistä. Linkki ohjaa tarvittaessa kirjautumaan SAMK-tunnuksella. E-kirjat löytyvät myös hakemalla Finnassa kirjan nimellä.

 

Lisää aiheesta

Bisneskirjasto
| Kirjasto

Uusi Bisneskirjasto samkilaisten käytettävissä

Vuoden 2018 alussa julkaistu digitaalinen Bisneskirjasto tarjoaa valikoiman suosittuja Alma Talent -bisneskirjoja SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle.
ST-Akatemia Online
| Kirjasto

ST-Akatemia Online on taloushallinnon ammattilaisen e-kirjahylly

SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät Suomen Tililintarkastajat ry:n ST-Akatemia Online -kirjahyllyllä. Mukana on useita e-kirjoja kirjanpidosta, verotuksesta ja taloushallinnosta.

Uusimmat uutiset

| Hyvinvointi ja terveys

Terveysdatasta uutta puhtia tutkimukseen ja tuotekehitykseen

Satakunnassa otetaan merkittäviä edistysaskeleita terveysteknologian tuotekehityksessä ja lääketieteellisessä tutkimuksessa. Satasairaalan ja SAMKin yhteistyön tavoitteena on valjastaa RoboAI:n automaation, robotiikan, tekoälyn ja hyvinvointiteknologian osaaminen teollisuuden lisäksi lääketieteen ja terveydenhuollon eduksi.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA