Julkaisu: Monipuolisia näkökulmia digitalisaatioon

Julkaisun osat käsittelevät digitalisaatiota korkeakoulussa, sosiaali- ja terveysalalla, logistiikan ja ympäristön kohdalla sekä yrityksissä ja yhteiskunnassa.

Julkaisun osat käsittelevät digitalisaatiota korkeakoulussa, sosiaali- ja terveysalalla, logistiikan ja ympäristön kohdalla sekä yrityksissä ja yhteiskunnassa.

SAMKin tutkijat ovat kirjoittaneet teokseen esimerkiksi mielen hyvinvoinnin tukemisesta teknologian keinoin, opiskelijoiden välisestä vuorovaikutuksesta verkko-opintojaksolla, digitaalisista palveluista eteläiseen Afrikkaan sekä pk-yritysten digikypsyyden tutkimuksesta.

Kuten julkaisun avauspuheenvuoron otsikossa summataan: Digitalisaatio koskettaa kaikkia.

Tutustu julkaisuun

Jaa tämä sivu

Kuvassa ryhmä RoboAI:n tutkijoita poseeraa kameralle.

RoboAI juhlii 5-vuotista taivaltaan näyttävällä robottien ohimarssilla 26.4. klo 14

Keväällä 2019 toimintansa aloittanut SAMKin ja Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteinen tutkimus- ja tuotekehityskeskus on vakiinnuttanut asemansa alueen teknologisena suunnannäyttäjänä.

Naishenkilö pipetoi näytettä laboratoriossa valkoinen takki päällään.

Tutkimuskeskus WANDER – Innovaatioita ja ratkaisuja paikallisiin sekä globaaleihin haasteisiin

Huhtikuussa julkaistu Tutkimuskeskus WANDERin kokoomajulkaisu tarjoaa katsauksen keskuksen laaja-alaiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Kaksi opiskelijaa katsoo robotin ohjainta.

Robotiikka Akatemia on jatkossa RoboAI-akatemia

Robotiikka Akatemia, joka on viimeiset kuusi vuotta tarjonnut opiskelijoilleen korkeatasoista koulutusta robotiikan alalla, uudistuu ja vaihtaa nimensä RoboAI-akatemiaksi tulevana keväänä.