Haku Itämeren matkailuliiketoiminnan koulutuspilottiin alkaa

Itämeren alueen matkailua buustataan uuden kansainvälisen matkailuliiketoiminnan opetussuunnitelman avulla. Haku on käynnissä 1.3.–13.5.2018. Opetussuunnitelma on tehty yhteistyössä Suomessa, Virossa ja Latviassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Uuden opetussuunnitelman tavoitteena on tukea Itämeren kasvua ja kilpailukykyä yhtenäisenä matkailukohteena ja tuottaa uutta osaamista elinkeinon yhteisiin haasteisiin – ja mahdollisuuksiin – vastaamiseksi.

Opetussuunnitelma, joka on laajuudeltaan 33 opintopistettä, suunniteltiin yhdessä alueen matkailuelinkeinon toimijoiden kanssa haastattelemalla 103 alan asiantuntijaa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Opetussuunnitelma pilotoidaan lukuvuonna 2018–2019. Kokonaisuuteen sisältyy kahdeksan erilaista opintojaksoa, jotka toteutetaan pääasiassa verkko-opintoina. Lisäksi pilotti sisältää innovaatioleirin Virossa. Opiskelija voi osallistua joko kaikille opintojaksoille tai valita tarjonnasta mieleisensä.

Hakuaika koulutuspilotissa syksyllä 2018 järjestettäville opintojaksoille on 1.3.–13.5.2018. Tutustu seuraaviin opintojaksokuvauksiin ja hae mukaan kansainväliseen koulutukseen.

Opintojaksot on suunnattu erityisesti korkeakoulujen matkailun toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille sekä alalla jo toimiville ammattilaisille. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. Kaikki hakevat ja ovat samalla viivalla: niin  opiskelemassa olevat tutkinto-opiskelijat kuin muutkin.

Linkin ilmoittautumislomakkeelle löydät opintojaksokuvauksista sekä sivuilta www.projectboosted.eu. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. 

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Koulutuksen suunnittelijat ryhmäkuvassa Riiassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

Lisää aiheesta

| Matkailu

SAMK kehittää Itämerta yhtenäisenä matkailukohteena

Yhteistyössä Viron ja Latvian johtavien, matkailun koulutusta tarjoavien, korkeakoulujen kanssa käynnistetään Itämeren alueen matkailun koulutushanke.
| Matkailu

Matkailussa boostataan kansainvälisyyttä

Satakunnan matkailun kasvumahdollisuudet ovat kansainvälisessä matkailussa. Satakunnassa on runsaasti arvokkaita luonnonvaroja – vesistömatkailu ja Blue Care-toiminta ovat uusia nousevia aiheita. Parhaillaan etsitään mahdollisuuksia vastata kiinanlaisten kiinnostukseen Suomen luontoa kohtaan.

Uusimmat uutiset

Kädet ovenkahvallam molemmin puolin ovea
| SAMK

SAMKille lähes miljoonan euron rahoitus sisäympäristöjen hygieniatutkimukseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa rahoitusta seitsemään tutkimushankkeeseen arviointipaneelin tekemän arvioinnin perusteella. SAMKin tutkimushankkeelle "Healthier life with comprehensive indoor hygiene concept" myönnettiin rahoitusta noin 628 000 euroa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK on monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä.Etsimme osaajia vahvistamaan joukkoamme:• ammattillinen erityisopettaja, Pori, haku päättyy 10.12.2021• opinto-ohjaaja (lehtori), Pori, haku päättyy 20.12.2021• opiskelijapalvelusihteeri, Pori, haku päättyy 8.12.2021• digi-pedatukihenkilö, Pori, haku päättyy 8.12.2021 • tuntiopettaja (logistiikka), Rauma, haku päättyy 3.12.2021Lisätietoja ja haku: bit.ly/3cQaJZW ... See MoreSee Less
View on Facebook

Tekniikan tohtori, erikoistutkija Kari Lilja SAMKista pohtii Samkarit-blogitekstissään sitä, miten digitalisoituva yhteiskunta haastaa perinteisen etiikan ja filosofian. #katsetulevaisuuteen #samkarit
https://samkarit.samk.fi/2021/11/25/digitalisoituva-yhteiskunta-haastaa-perinteisen-etiikan-ja-filosofian/

On 14–16 December 2021 Education Finland cluster, including SAMK, is happy to share the story of Finnish education in Finland’s spectacular Snow Cape Pavilion at @expo2020dubai
#expo2020 #StudyinFinland #EducationFinland @FinlandExpo2020

https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-will-showcase-its-education-and-services-at-dubai-expo/

SAMK tänään ja huomenna Studia-messuilla. Tänään osastolla kävi kuhina, SAMKin opintotarjonta kiinnosti ja messuvieraat yrittivät saada nimensä parhaiden mölkyn heittäjien listalle.

Tänään messut auki klo 17 asti. Huomenna klo 9–16.

#katsetulevaisuuteen #studia2021

RoboAI-viikko käynnissä @SatakunnanAMK. Tänään kysytään mm. voisiko tekoälystä ja data-analytiikasta olla hyötyä kuntoutuksessa. https://www.roboai.fi/roboai-viikko/

SAMKissa lehtorina toimiva kuvanveistäjä Heli Ryhänen on saanut Pirkanmaan taidepalkinnon. Taidetoimikunnan mielestä hänen teoksensa ovat ajattomia, kuin reliikkejä menneestä maailmasta. @aamulehti #kuvataide #katsetulevaisuuteen
https://www.aamulehti.fi/kuvataide/art-2000008415265.html