Haku Itämeren matkailuliiketoiminnan koulutuspilottiin alkaa

Itämeren alueen matkailua buustataan uuden kansainvälisen matkailuliiketoiminnan opetussuunnitelman avulla. Haku on käynnissä 1.3.–13.5.2018. Opetussuunnitelma on tehty yhteistyössä Suomessa, Virossa ja Latviassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Uuden opetussuunnitelman tavoitteena on tukea Itämeren kasvua ja kilpailukykyä yhtenäisenä matkailukohteena ja tuottaa uutta osaamista elinkeinon yhteisiin haasteisiin – ja mahdollisuuksiin – vastaamiseksi.

Opetussuunnitelma, joka on laajuudeltaan 33 opintopistettä, suunniteltiin yhdessä alueen matkailuelinkeinon toimijoiden kanssa haastattelemalla 103 alan asiantuntijaa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Opetussuunnitelma pilotoidaan lukuvuonna 2018–2019. Kokonaisuuteen sisältyy kahdeksan erilaista opintojaksoa, jotka toteutetaan pääasiassa verkko-opintoina. Lisäksi pilotti sisältää innovaatioleirin Virossa. Opiskelija voi osallistua joko kaikille opintojaksoille tai valita tarjonnasta mieleisensä.

Hakuaika koulutuspilotissa syksyllä 2018 järjestettäville opintojaksoille on 1.3.–13.5.2018. Tutustu seuraaviin opintojaksokuvauksiin ja hae mukaan kansainväliseen koulutukseen.

Opintojaksot on suunnattu erityisesti korkeakoulujen matkailun toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille sekä alalla jo toimiville ammattilaisille. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. Kaikki hakevat ja ovat samalla viivalla: niin  opiskelemassa olevat tutkinto-opiskelijat kuin muutkin.

Linkin ilmoittautumislomakkeelle löydät opintojaksokuvauksista sekä sivuilta www.projectboosted.eu. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. 

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Koulutuksen suunnittelijat ryhmäkuvassa Riiassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

Lisää aiheesta

| Matkailu

SAMK kehittää Itämerta yhtenäisenä matkailukohteena

Yhteistyössä Viron ja Latvian johtavien, matkailun koulutusta tarjoavien, korkeakoulujen kanssa käynnistetään Itämeren alueen matkailun koulutushanke.
| Matkailu

Matkailussa boostataan kansainvälisyyttä

Satakunnan matkailun kasvumahdollisuudet ovat kansainvälisessä matkailussa. Satakunnassa on runsaasti arvokkaita luonnonvaroja – vesistömatkailu ja Blue Care-toiminta ovat uusia nousevia aiheita. Parhaillaan etsitään mahdollisuuksia vastata kiinanlaisten kiinnostukseen Suomen luontoa kohtaan.

Uusimmat uutiset

| TKI

SAMKilla lähes miljoonan euron rahoitus tekoälyn hyödyntämiseen lääketieteellisessä tutkimuksessa

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) tutkimushankkeelle Data Lake Innovation Testbed for Future Hospitals myönnettiin rahoitusta 575 000 euroa. SAMK sijoittaa tutkimukseen myös omaa rahoitusta 325 000 euroa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: bit.ly/2J8l3Ay
... See MoreSee Less

View on Facebook

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: https://bit.ly/2J8l3Ay
#REHAB #SAMK #fysioterapia #physiotherapy #koulutus

SAMKin perinteinen avoimien ovien päivä OpenSAMK järjestetään tänä vuonna koronatilanteesta johtuen etänä. Livelähetystä voi seurata SAMKin YouTube-kanavalla 25.11. klo 13-15 välillä.
https://www.samk.fi/uutiset/samk-jarjestaa-avoimet-ovet-etana-25-11/
#samk #mysamk #opensamk

Feelix - Tulevaisuuden työtaidot -hanke edustaa SAMKia TKI-Kärjet 2020 -kilpailussa videolla "The new F-word".
Äänestä antamalla yläpeukku Youtubessa 2.12.2020 mennessä.
#tkikärjet2020 #feelix #tulevaisuudentyötaidot #tki #amk

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVmITS2zS2n4sFQdixv_6eRrDMAYYrRBn

SAMK tarjoaa ainoana Suomessa englanninkielisen, kansainvälisiin tarpeisiin vastaavan hyvinvointiteknologian koulutusohjelman.

Welfare Technology (Master) -koulutuksen hakuaika 10.-31.3.2021!

#samk #mysamk #welfaretechnology

https://bit.ly/39fd93k

Universities of applied sciences have approved a joint programme for #sustainabledevelopment and #responsibility. The goal of the programme is a sustainable, responsible and #carbonneutral university of applied sciences by 2030.

https://www.samk.fi/en/uutiset/universities-of-applied-sciences-sustainable-development-skills-for-everyone/