Haku Itämeren matkailuliiketoiminnan koulutuspilottiin alkaa

Itämeren alueen matkailua buustataan uuden kansainvälisen matkailuliiketoiminnan opetussuunnitelman avulla. Haku on käynnissä 1.3.–13.5.2018. Opetussuunnitelma on tehty yhteistyössä Suomessa, Virossa ja Latviassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Uuden opetussuunnitelman tavoitteena on tukea Itämeren kasvua ja kilpailukykyä yhtenäisenä matkailukohteena ja tuottaa uutta osaamista elinkeinon yhteisiin haasteisiin – ja mahdollisuuksiin – vastaamiseksi.

Opetussuunnitelma, joka on laajuudeltaan 33 opintopistettä, suunniteltiin yhdessä alueen matkailuelinkeinon toimijoiden kanssa haastattelemalla 103 alan asiantuntijaa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Opetussuunnitelma pilotoidaan lukuvuonna 2018–2019. Kokonaisuuteen sisältyy kahdeksan erilaista opintojaksoa, jotka toteutetaan pääasiassa verkko-opintoina. Lisäksi pilotti sisältää innovaatioleirin Virossa. Opiskelija voi osallistua joko kaikille opintojaksoille tai valita tarjonnasta mieleisensä.

Hakuaika koulutuspilotissa syksyllä 2018 järjestettäville opintojaksoille on 1.3.–13.5.2018. Tutustu seuraaviin opintojaksokuvauksiin ja hae mukaan kansainväliseen koulutukseen.

Opintojaksot on suunnattu erityisesti korkeakoulujen matkailun toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille sekä alalla jo toimiville ammattilaisille. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. Kaikki hakevat ja ovat samalla viivalla: niin  opiskelemassa olevat tutkinto-opiskelijat kuin muutkin.

Linkin ilmoittautumislomakkeelle löydät opintojaksokuvauksista sekä sivuilta www.projectboosted.eu. Jokaiselle opintojaksolle haetaan erikseen oman e-lomakkeensa kautta. 

SAMK matkailu BOOSTEDhanke Riika

Koulutuksen suunnittelijat ryhmäkuvassa Riiassa.

27.2.2018 | Teksti: Anne Sankari & Sanna-Mari Renfors | Kuva: Latvian yliopisto

Lisää aiheesta

| Matkailu

SAMK kehittää Itämerta yhtenäisenä matkailukohteena

Yhteistyössä Viron ja Latvian johtavien, matkailun koulutusta tarjoavien, korkeakoulujen kanssa käynnistetään Itämeren alueen matkailun koulutushanke.
| Matkailu

Matkailussa boostataan kansainvälisyyttä

Satakunnan matkailun kasvumahdollisuudet ovat kansainvälisessä matkailussa. Satakunnassa on runsaasti arvokkaita luonnonvaroja – vesistömatkailu ja Blue Care-toiminta ovat uusia nousevia aiheita. Parhaillaan etsitään mahdollisuuksia vastata kiinanlaisten kiinnostukseen Suomen luontoa kohtaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA