Etsi

Hyödynnä kirjastoa – 5 vinkkiä uudelle opiskelijalle

SAMKin kirjasto on opiskelijan oppimisympäristö ja olohuone, jossa voit työskennellä ja tavata opiskelukavereita. Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa sijaitsevat kampuskirjastot tarjoavat luotettavaa tietoa, kirjallisuutta, lehtiä ja tiedonhaun ohjausta.

29.8.2017 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

Kirjastossa

Kirjastokortilla lainaksi

SAMKin kirjastokortilla lainaat ja varaat kurssikirjoja, lehtiä ja muuta oman alasi kirjallisuutta. Voit tilata kirjastokortin netissä ja noutaa kirjastosta parin päivän kuluttua. Lue kirjaston nettisivulta lainaamisesta, uusinnasta ja myöhästymismaksuista. Kurssikirjojen kappalemäärä on rajallinen, joten nopeus on valttia lainaamisessa. Kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot löydät nettisivulta.

Digitaalinen kirjasto on täällä

Kirjaston hankkimat ammatilliset ja tieteelliset verkkoaineistot, e-kirjat ja e-lehdet ovat käytössäsi omalla läppärillä kirjaston Finna-verkkopalvelun kautta. Voit käyttää niitä sekä kampuksella että kotona. Suurin osa kirjaston aineistosta on netissä.

Sanomalehdistä tutkimusartikkeleihin

Voit lukea sanomalehtiä kirjastossa ja kampuksen verkossa olevalla omalla laitteellasi osoitteessa epress.fi. Eri alojen lehtiä löytyy kirjastosta runsaasti – unohtamatta keskeisiä ammatillisia ja tieteellisiä julkaisuja. Kannattaa tutustua oman alan tärkeimpiin ammattilehtiin. Tuhansien verkkolehtien linkit ovat Finnassa. Linkki löytyy hakemalla lehden nimellä.

Osallistu ja opi

Opiskelijaryhmän kirjastoinfoon osallistuminen on hyödyksi. Opit löytämään ja lainaamaan kaipaamasi kirjan ja tutustut kirjaston aineistoon, palveluihin sekä Finnaan.

#mysamk

Seuraa kirjastoa Facessa, Instassa ja Twitterissä tunnuksella @samkkirjasto. Jaa kokemuksia ja vinkkejä tägillä #mysamk.

Kirjaston henkilökunta toivottaa menestystä opinnoissa!

Lisää aiheesta

kurssikirjat

Näin tunnistat kurssikirjan, jolla on viikon laina-aika

SAMKin Tiilimäen kirjaston kurssikirjojen keltainen teippi vaihtuu kurssikirjat-tekstiin kirjan selässä. SAMKin kirjasto jatkaa Tiilimäen ja Tiedepuiston kirjaston kokoelmien yhdenmukaistamista ennen muuttoa uuteen...
email

Kirjasto muistuttaa varauksista ja erääntyneistä lainoista vain sähköpostina

Finnaan kirjautumalla voi tarkistaa kirjaston asiakastiedoissa olevan sähköpostiosoitteen. Vuoden 2017 alusta alkaen SAMKin kirjasto lähettää asiakkaille viestit varauksista ja erääntyneistä lainoista sähköpostina....

Uusimmat

Aurinkopaneelit WinNovan Tahti. Kuva Petri Lähde
| SAMK

SAMKin osaamista asuntomessuilla: Aurinkoenergiaa, aistiesteettömyyttä ja vähähiilinen oheiskohde

Asuntomessujen kohde 7, WinNovan Tähti -talon aurinkoenergiajärjestelmä on SAMKin opiskelijoiden suunnittelema ja asentama, Haltiatar-talo on suunniteltu SAMKin asiantuntijan avulla aistiesteettömäksi ja oheiskohteen infopisteessä kerrotaan mahdollisuuksista pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA