Haussa harjoittelija tai tarjolla työtä opiskelijalle? Slice Wanted -palvelu nyt yrityksille ja työnantajille

Satakuntalaiset opiskelijat seuraavat vapaita työ- ja harjoittelupaikkoja nyt mobiilisti slice.fi-sovelluksessa sekä osoitteessa www.slicesatakunta.fi/wanted.

15.10.2019 | Teksti: SAMK Viestintä

Slice Wanted

Työ- ja harjoittelupaikat Slice Wanted -palvelussa

Yritykset ja työnantajat voivat ilmoittaa avoimet työ- ja harjoittelupaikat sekä tarjota opinnäytetyön aiheita osoitteessa www.slicesatakunta.fi/wanted.

Slice Wanted on satakuntalaisten opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka, joka kokoaa Satakunnan toisen asteen, korkeakoulujen ja yliopiston opiskelijoille suunnatut ilmoitukset.

Palvelu on maksuton.

OHJE
Luo ensin palveluun (Tiitus) tunnukset, sitten ”Luo uusi yritys” ja täytä yrityksesi tiedot. Sen jälkeen lisää Työpaikat-kohdan alta "Uusi työpaikka", tässä kohtaa voit valita työn luonteeksi myös esim. työharjoittelun tai opinnäytetyön. Aluevalinnalla Satakunta kohdistat haun alueen opiskelijoille.

Pdf-ohje: https://secure.tiitus.fi/web/images/tiitus_ohjeet.ae590ea3ba1d1d991bdc2ca00b32b91f.pdf

Tiitus

Työpaikkatorin näkymä

_________________________________________________________________________________________________________

Slice.fi on mobiiliopiskelijakortti sekä opiskelijaetupalvelu, joka kokoaa Suomen kattavimman määrän opiskelijaetuja paikallisesti ja valtakunnallisesti. Slice Wanted on Satakunnan oppilaitosten sekä Slice.fi:n yhteisponnistuksena toteutettu hanke.

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA