Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin alkoi

Haku syksyllä 2020 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin alkoi 7.1.2021. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

7.1.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Tammikuussa haussa olevat koulutukset alkavat kaikki syksyllä 2021. Kuvassa on opiskelijoita SAMKin Porin kampuksella.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa. Kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut merikapteenin, hoitotyön, matkailun ja tekoälyn englanninkieliset AMK-opinnot.

Uutena koulutuksena tarjonnassa on tänä keväänä Mechatronics. Mekatroniikan insinööritutkinto antaa opiskelijoille syvällistä tietoa laitteiden ja järjestelmien rakenteista, jotka ovat olennainen osa modernia elämäämme. Koulutusohjelman painopiste on koneiden automaatiossa.

SAMKissa voi opiskella englanniksi myös tuotantotaloutta ja logistiikkaa, mutta niihin on hakuaika vasta 10.–31.3.2021. Ne ovat siinä mielessä poikkeuksellisia koulutuksia, että niissä voi opiskella lähes kokonaan verkossa.

Toinen haku kansainvälisiin koulutuksiin on 10.–31.3.2021. Silloin haussa on osa nyt haussa olevista koulutuksista sekä myös Master-koulutukset. Kevään yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 17.–31.3.2021 osoitteessa opintopolku.fi. Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi.

7.1.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

Lisää aiheesta

Opiskelijoita SAMK-kampus Porin kirjastossa.
| SAMK

SAMKin vetovoima kasvoi
– Yksittäiseen koulutukseen jopa yli 1000 hakijaa

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. SAMKiin oli hakijoita yli 8000, joista ensisijaisia oli lähes 2700. Yhteishaussa opiskelupaikkaa haki keskimäärin lähes kolme ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohti.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Erasmus+ -hanke "Bachelor & Meister", jossa SAMK oli mukana partnerina, sai Euroopan unionin arvioinnissa 96 pistettä sadasta. Ulkopuolinen arvioija suosittelee Bachelor & Meister -hanketta Euroopan komissiolle esimerkiksi hyvistä käytännöistä.
https://www.samk.fi/uutiset/bachelor-meister-hanke-sai-tunnustuksen/

Uusi kaikille avoin ja ilmainen verkkopohjainen työkalu koostaa tietoa energiansäästötoimenpiteistä yhteen paikkaan helppokäyttöiseksi tietopankiksi. @SataMariSAMK #samk #energiansäästö
https://www.samk.fi/uutiset/uusi-tyokalu-energiansaastoon-yrityksille-keskiossa-yhteistyo-satakunnan-meriklusterin-kanssa/

Is IKEA furniture assembly a walk in park? Take it to the next level and try this! Experts from 3DPrint DnB Project have released videos for Prusa 3D Printer assembly. @RoboAkatemia students show you how it's done!🔧 💪🏻https://www.roboai.fi/en/3d-printing/take-on-the-challenge-assemble-your-own-prusa-3d-printer/ #roboai #samk #3dprinter #DIY #DOIT

Tutkinto verkossa -blogissa pohditaan vuorovaikutuksen merkitystä työyhteisössä. Hyvä vuorovaikutus lisää työyhteisön psykologista turvallisuutta ja sitä kautta tuottavuutta. Lue kirjoitus: https://bit.ly/36avZX5
#työyhteisö #psykologinenturvallisuus #vuorovaikutus

Tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi puhuu opiskeluperäisen maahanmuuton puolesta. Hän pitää tärkeänä myös alueen nuorten kiinnittämistä maakunnan työpaikkoihin jo opiskeluaikana. @SatakunnanKansa #samk #teknologia #teollisuus https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000007756587.html