Haku SAMKiin käynnistyi ─ Haussa paikkoja keväällä 2023 käynnistyviin tutkinto-ohjelmiin

Syksyn hakuaika SAMKiin on käynnissä 14.9.2022 asti. SAMKista on syksyn haussa kymmenen tutkinto-ohjelmaa. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

SAMKin Porin kampus ylhäältä päin kuvattuna./ SAMK Pori Campus seen from above.

Haku SAMKiin käynnistyi ─ Haussa paikkoja keväällä 2023 käynnistyviin tutkinto-ohjelmiin

Uudet opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa pääosin tällä ja viime viikolla. Kuvassa SAMKin Porin kampus.

SAMKista on hakukohteina yhteensä neljä päivätoteutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa, kaksi monimuoto- tai verkkototeutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä. Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien haku on alkanut jo aiemmin elokuussa.

– Ylempien AMK-tutkintojen kysyntä työmarkkinoilla on kasvussa. Hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen sekä toimitusverkoston kehittämisen tutkinto-ohjelmissa oppii johtamistaitojen lisäksi tunnistamaan työelämän kehittämiskohteita ja löytämään niihin ratkaisuja, toteaa opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

SAMKin tutkinto-ohjelmien lisäksi yhteishaussa on mukana ensimmäistä kertaa Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) Porissa järjestämä röntgenhoitajan koulutus. Koulutuksella vastataan erityisesti alueelliseen työvoimatarpeeseen, ja koulutus toteutetaan yhteistyössä SAMKin ja SataDiagin kanssa.

Haussa ovat seuraavat tutkinto-ohjelmat:

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Ylemmät AMK-tutkinnot

Opiskelijoiden valinta tutkinto-ohjelmiin tapahtuu todistusvalintojen, valintakokeiden tai valintakurssien avulla syksyn aikana. Koulutukset alkavat tammikuussa 2023.

 

Lisätiedot:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.