CoastAL Tohtorikiihdyttämöstä tiedettä käytäntöön

Turun ammattikorkeakoulun ja Satakunnan ammattikorkeakoulun CoastAL-yhteistyössä toimiva tohtorikiihdyttämö on jo kiihdytysvaiheessa. Kyydissä on jo yli 30 Turun AMKin ja SAMKin henkilökuntaan kuuluvaa tulevaa väittelijää.

29.9.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

CoastAL Tohtorikiihdyttämö

 

Tohtorikiihdytettäville tarjotaan tieteenalakohtainen mentori, kursseja, seminaareja, verkostoja, tukea ulkoisen rahoituksen hakemiseen sekä mahdollisuus suorittaa tohtoriopinnot kansainvälisessä yhteistyökorkeakoulussa.

CoastAL Tohtorikiihdyttämötoiminnan tavoitteena on korkeakouluissa syntyvän uuden käytännöllisen tiedon vaikutuksen kasvattaminen ja tutkimus- ja kehittämistoiminnan tulosten sekä innovaatioiden käytön tehostaminen ja kaupallistaminen. Samalla kehittyy ammattikorkeakoulun henkilökunnan osaaminen, käynnistyy uusia hankkeita sekä syntyy uusia ja syveneviä yritys- ja kv-korkeakoulukumppanuuksia.

Tohtoriopiskelijoiden kommentit:

Kati Karinharju https://youtu.be/fgoaG9CsEBI

Tero Tuomi https://youtu.be/H6Z3R7DR5RA

 

Lisätietoja:

Juha Kettunen, johtaja, juha.kettunen(a)turkuamk.fi, Turun ammattikorkeakoulu

Cimmo Nurmi, vararehtori, cimmo.nurmi(a)samk.fi, Satakunnan ammattikorkeakoulu

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html