Bisnesgurut inspiroivat Raumalla – lähes livenä

Muun muassa Virgin-brändistään tunnettu Sir Richard Branson ja näyttelijä-tuottaja Will Smith puhuvat Raumalla ”striimattuna”, suorassa lähetyksessä, Helsingistä 2.–3.10.2017.

21.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Elmeri Elo / Kulttuurikuppila Brummin keikkakuvat 2017

Kulttuurikuppila Brummi Kuva ElmeriElo
Kulttuurikuppila Brummissa on tunnelmaa nostatettu aiemminkin. Aces DC, 9.6.2017. Kuva Brummin luvalla Facebook-keikkakuvista. Kuvaaja Elmeri Elo.

Nordic Business Forum 2017:n upea ohjelma on koettavissa Raumalla Kulttuurikuppila Brummissa kaksipäiväisenä tapahtumana. Kalenterista ei tarvitse välttämättä varata kahta kokonaista päivää, vaan ohjelmasta voi valita itselleen kiinnostavimmat puhujat ja tulla paikalle vaikka kahdeksi tunniksi kerrallaan. Käy tutustumassa NBF:n ohjelmaan.

Puhujalista on aivan maailman kärkeä

Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin business-seminaari, joka on tunnettu korkeatasoisesta ohjelmastaan sekä innostavasta tunnelmastaan.

Forumin tuovat Raumalle Rauman kaupunki ja Satakunnan ammattikorkeakoulu. Tapahtumapaikkana on Kulttuurikuppila Brummi, osoitteessa Karjalankatu 15, 26100 Rauma.

– Meidän opiskelijoillamme on nyt mahdollisuus kuulla Suomen ja maailman huippupuhujien puhuvan inspiroivista aiheista. Tämä on myös opiskelijoille ja raumalaisyrityksille luonteva paikka tavata. Se voi olla hyvinkin askel mielenkiintoisiin tehtäviin ja työllistymiseen, sanoo lehtori Teppo Lundell.

Liput Helsingin messukeskukseen maksoivat vähintään 1190 euroa ja tilaisuus on loppuunmyyty. Brummissa pääset tunnelmaan mukaan ilmaiseksi.

– Upeaa, että Rauma ja SAMK järjestävät tällaisen mahdollisuuden verkottua ja osallistua tapahtumaan live streamin välityksellä, kertoo Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forumin perustaja, terveisensä Raumalle.

Ilmottaudu

Ohjelma

21.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Elmeri Elo / Kulttuurikuppila Brummin keikkakuvat 2017

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKin johtoryhmä tapasi eilen ministerit @HonkonenPetri ja @MikkoTSavola sekä kansanedustajat @Eeva_Kalli ja @MatiasMarttinen eduskunnassa.

Keskustelua käytiin koulutuspolitiikasta, tutkimuksesta sekä Satakunnan tulevaisuuden näkymistä.

#katsetulevaisuuteen #satakunta

2

SAMKin kuvataiteen opiskelijat Anna Kallio ja Annika Närhi vetivät lukiolaisille taidepajaa. Se sisälsi opetusta muun muassa väriopista ja paikkasidonnaisesta taiteesta. Tuotoksena syntyi kolme lukioaikaa symbolisesti kuvaavaa maalausta. 👍https://www.samk.fi/uutiset/lukiolaiset-ottivat-kankaanpaan-yhteislyseon-seinatilat-haltuun-samkin-kuvataiteen-opiskelijat-vetivat-taidepajaa/

Finally we had this wonderful project group (GAMMA project’s Learning, Teaching, Training Activities) as a guest in Pori. How can project participants from four countries grow into such a great collaboration? So happy and proud of this gang! @RoboAI2 @SatakunnanAMK https://twitter.com/i/web/status/1618184366320148480

Kankaanpään pääkirjaston sisääntuloaulan tiloja valjastetaan jatkossa galleriakäyttöön. Kipinä uuden gallerian perustamiseen syntyi, kun kuntakuvataiteilija Mira Piitulainen kohtasi kankaanpääläisiä ja keskusteli alueella asuvan väen kanssa. 🎨🖌️ https://www.epressi.com/tiedotteet/kulttuuri-ja-taide/taidekaupungin-galleriavalikoima-taydentyy-kirjaston-nayttelytilalla.html

Kaksi SAMKin alumnia on valittu Satakunnan Kansan vakituisiksi toimittajiksi. Mikko Elon ja Annika Kangasmaan tavoitteena on avartaa ihmisten maailmankuvaa ja tuoda värisävyjä mustavalkoiseen ajatteluun. 📰 @SatakunnanKansa #alumni #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009344648.html