Artstor Digital Library on monipuolinen kuvakirjasto

SAMKin kirjasto tarjoaa kuvataiteen Artstor Digital Library -palvelun opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön. Käytössäsi on kaksi miljoonaa kuvaa sadoista taidekokoelmista.

27.5.2016 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Artstor

Artstor, näytönkaappaus, screenshot

SAMKin kirjasto on hankkinut kuvataiteen Artstor Digital Library -palvelun opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön. Oxford Art Online puolestaan on poistunut käytöstä.

Artstor tarjoaa kaksi miljoonaa kuvaa sadoista taidekokoelmista. Mukana on aineistoa kuvataiteesta, arkkitehtuurista, muotoilusta sekä historian, kirjallisuuden, musiikin, ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Kokoelmassa on aineistoa kansainvälisistä museoista, kirjastoista, kuva-arkistoista, valokuvaajilta, taiteilijoilta ja taiteilijoiden edustajilta. Kuvat on lisensoitu opetuskäyttöön.

The Artstor Digital Library is an image database featuring an unparalleled range of images from some of the world's leading museums, photo archives, scholars, and artists in one easily-navigated repository. It is the most comprehensive image resource available for educational and scholarly use, with many rare and important collections available nowhere else.

Lue tarkemmin Artstorin sisällöstä palvelun esittelysivuilta ja blogista. Sivustolla on tarjolla monipuolista opastusta palvelun käyttöön.

Palveluun kannattaa luoda oma tili. Käyttäjäprofiilin luoneelle avautuvat kuvien hallintaan, jakamiseen ja esittämiseen liittyvät toiminnot sekä mahdollisuus käyttää palvelua mobiililaitteella. Luo tili kohdasta "register". Katso video alta.

Artstor Digital Libraryyn pääset SAMKin kirjaston Finnan linkistä

27.5.2016 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Artstor

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter feed is not available at the moment.