Etsi

Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin on alkanut

Yhteishaku syksyllä 2018 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin alkoi 9.1.2018. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

5.1.2018 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Physiotherapy-koulutuksella on SAMKissa pitkät perinteet.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa paljon. Jo vakiintuneiden kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi viime syksynä alkoi tuotantotalouden ja logistiikan insinöörin, merikapteenin ja sairaanhoitajan englanninkieliset AMK-opinnot. Koulutuksista Industrial Management ja Logistics ovat siinä mielessä poikkeuksellisia, että niissä voi opiskella lähes kokonaan verkossa.

Tänä vuonna haussa ovat ensimmäistä kertaa englanninkielellä matkailun opinnot päiväopiskeluna sekä kuntoutuksen ylempi AMK -opinnot.

Koulutuksiin on tänä vuonna kaksi hakuaikaa. Osa koulutuksista on kansainvälisten koulutusten yhteishaussa, osa pidemmässä erillishaussa.

Hakemukset koulutuksiin täytetään osoitteessa studyinfo.fi. Yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 14.–28.3.2018 osoitteessa opintopolku.fi.

SAMKin englanninkielisessä tutkintokoulutuksessa on kirjoilla 462 opiskelijaa, jotka edustavat 40 eri kansalaisuutta.

Haussa olevat koulutukset:

9.–24.1.2018 AMK-tutkinnot

9.1.–28.3.2018 AMK-tutkinnot

9.1.–28.3.2018 Master-opinnot

Lisätietoja:

Hakuasiat: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Lisää aiheesta

Physiotherapy SAMK
| Hyvinvointi ja terveys

Kansainvälinen yhteistyö tuo fysioterapian opiskelijoille lisää mahdollisuuksia

SAMKin englanninkielinen fysioterapiakoulutus on haluttu kumppani kansainvälisessä yhteistyössä. Sen uusimpana hedelmänä SAMKin opiskelija tekee opinnäytetyötään yhdessä sveitsiläisen korkeakoulun opiskelijan kanssa.
| Liiketoiminta

Englanninkieliset Master-opinnot mahdollistavat itsensä kehittämisen ja kansainvälisen verkoston luomisen

Työelämän kieli yhä enemmän tänä päivänä on englanti. Tarjoammekin syksyllä hakuun englanninkielisen Master-koulutuksen nimeltä Business Administration and Entrepreneurship. Opinnot alkavat tammikuussa. Katso...

Uusimmat uutiset

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA