Älykkään merenkulun seminaari kokoaa alan huippuosaajat Raumalle

Intelligent Shipping Technology -seminaari järjestetään ensimmäisen kerran 23.–24.8.2018 Rauma Maritime Training Centerissä. Seminaarin tavoitteena on älykkään merenkulun tiedon jakaminen, oppiminen sekä verkostoituminen.

20.8.2018 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Rolls Royce

Autonomous Ship in the sea.

Satakunnan ammattikorkeakoulun järjestämässä seminaarissa kohtaavat merenkulun käytännön osaajat: merikapteenit, luotsit sekä alan kehitys- ja tutkimustyön akateemiset huippuosaajat. Ohjelman alustajina toimivat Suomen meriklusterin keskeisimmät asiantuntijat; Rolls Royce Ship Intelligence:n kehitysjohtaja Iiro Lindborg, Liikenneministeriön Älyväylähankkeen päällikkö Rainer Mustaniemi, Ilmatieteenlaitoksen merentutkimuslaitoksen professori Jari Haapala, FinnPilot Pilotage Oy:n luotsivanhimmat Klaus Kauko ja Olli Taipale, Aalto Yliopiston Meriteknologia laitoksen dekaani ja professori Pentti Kujala sekä Maamittauslaitoksen ylijohtaja, professori Jarkko Koskinen.

Seminaari on ns. työseminaari, jossa älykkään merenkulun asiantuntijat vaihtavat tietoa suomalaisen osaamisen ja kehitystyön tilanteesta.

Tapahtuman ohjelma:

https://www.samk.fi/wp-content/uploads/2018/08/Intelligent-shipping-technology.pdf

Kutsu:
Tervetuloa tapaamaan ja haastattelemaan osallistujia perjantaina 24.8.2018 klo 12 – 12.30 Rauma Maritime Training Centeriin (SAMK - WinNova Suojantie 2, 26100 Rauma).

Lisätiedot tapahtumasta:

Koulutuspäällikkö Meri-Maija Marva, 044 710 3120, etunimi.sukunimi@samk.fi

Laiva-automatiikan yliopettaja Sauli Ahvenjärvi, 044 710 3678, etunimi.sukunimi@samk.fi

20.8.2018 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Rolls Royce

Lisää aiheesta

SAMK Simulator, two people drive on a simulator ship. In the front is the cockpit, in the background is the bow of the ship.
| Merenkulku

Mitä ne siellä merillä nykyään tekevät? Kuumia aiheita messuilla

Millaista on merenkulku nykyisin? Rauman merenkulkumessuilla tehdään maaliskuun alussa tutuksi nykyaikaista merenkulkua. Messut kutsuvat kaikkia kiinnostuneita kuuntelemaan ja kokeilemaan. Messut järjestää Rauma Maritime, SAMKin ja Winnovan yhteinen koulutusyksikkö.
Maritime simulator in SAMK campus Rauma.
| Merenkulku

Uudet simulaattorit ovat keskiössä merikapteeniopinnoissa

Rauman kampuksen merenkulun simulaattorit täyttävät muun muassa dynaamisen paikannuksen ja jäänavigoinnin vaatimukset.

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html