Etsi

Alumniblogissa kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä

Marika Koskimäki-Ketelä on Suomen kiinnostavimpia kalligrafeja. ”Marikakk”, niin kuin hänet myös tunnetaan, tekee taidetta ja tilaustöitä. Taustalla on vankka teoreettinen pohja ja melkoinen määrä harjoittelua. Marikan töistä näkyy intohimoinen rakkaus kalligrafiaan – ja että ideat eivät ihan heti lopu.

1.7.2016 | Teksti: Anne Sankari

Marika Koskimäki-Ketelän työ Papan tyttö

(Marika Koskimäki-Ketelän työ Papan tyttö)

Kurkista nykyaikaiseen länsimaiseen kalligrafiaan. Marikan blogipostauksessa näkyy hänen viimeisin näyttelynsä Seinäjoen taidehallissa toukokuussa ja muutamia erityyppisiä tilaustöitä. Kun katsot tarkkaan, yhdessä työssä näkyy myös kotipaikka, Ilmajoki. Kuulet myös, mitä ei ehkä kannata kalligrafille sanoa.

Alumniblogi: Voi kun sulla on hyvä käsiala

Agoran alumnikolumni on nyt alumniblogi. Verkko antaa meille mahdollisuuden hienon tilaisuuden käyttää kuvia ja linkkejä.

Lisää aiheesta

Pohjois Satakunnan Yhteisötaiteilija -julkaisu
| Kuvataide

Pohjois-Satakunnan yhteisötaiteilijan työstä uusi julkaisu

Taidetta sähkökaappeihin, lasten taidetta bussipysäkille, muistikahvila, kuntalaisten muotokuvat, seinämaalausta nyrkkeilijöille ja opiskelijoiden taidegalleria ovat esimerkkejä Pohjois-Satakunnan yhteisötaiteilijan 12 pilottiprojektista, jotka on nyt...
SAMK-kampus Pori, havainnekuva aulasta (Arkkitehti Oy Asmala)
| Kuvataide

Kampuksen esittely taidekilpailuun osallistuville 22.8.

SAMK järjestää taidekilpailun Porin uuteen kampukseen sijoitettavasta taiteesta. Kampus valmistuu keväällä 2017 Porin asema-aukion viereen osoitteeseen Satakunnankatu 25. Taiteen sijoituspaikka on kampuksen aulatilat. Kilpailuohjelma on nähtävissä osoitteessa www.samk.fi/taidekilpailu

Uusimmat

| Logistiikka

Insinööriksi verkko-opiskellen – Haastavaa mutta hyvin opettavaista

Bulgarialainen Vaklin Angelov aloitti syksyllä 2017 Industrial Management -opinnot SAMKissa. – Opinnot ovat täyttäneet odotukseni. Erilaiset yhteydenpito- ja palautejärjestelmät toimivat hyvin. Se onkin tärkeää, koska opinnot toteutetaan pääosin verkon välityksellä.

SAMK sosiaalisessa mediassa