Etsi

Alumniblogissa Joonas Villanen rohkaisee uteliaisuuteen

Kissa ei kuollut uteliaisuuteen vaan itsetyytyväisyyteen, otsikoi Joonas Villanen alumniblogissa. Mitä markkinoinnilla ja oppimisella on tekemistä toistensa kanssa?

15.12.2016 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Joonas Villanen

Lukeminen kannattaa aina

Nykyisin, jos haluaa asiakkaan ostavan, on toimittava hänen tarpeidensa mukaan – ei omien tarpeiden. Tämä yhtälö vaatii uusien tapojen opettelua.

Joonas Villanen vinkkaa, että kaikkea ei tokikaan tarvitse tietää ja saa sanoa jos ei tiedä, mutta piilottelu vanhojen tapojen takana ei ole vaihtoehto menestyjälle. Oppia voi monella tapaa, ja uutta kannattaa oppia. Joonas lukee, kuuntelee, verkostoituu, kokeilee, menee mukavuusalueensa ulkopuolelle.

 

joonas villanen

Lue koko juttu ja katso video. In English.

Joonas Villanen on valmistunut tradenomiksi SAMKin Innovative Business Services -koulutusohjelmasta.

15.12.2016 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Joonas Villanen

Lisää aiheesta

| Opinnot ja opetus

Uusia koulutuksia alkaa – mikset opiskelisi englanniksi

Miksi opiskelisit merikapteeniksi, sairaanhoitajaksi tai insinööriksi englanninkielellä? Tai miksi et? Työelämä on monella alalla, kuten merenkulussa, lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kaikilla aloilla se on kansainvälisempää kuin aiemmin.
Marika Koskimäki-Ketelän työ Papan tyttö
| Kuvataide

Alumniblogissa kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä

Alumniblogissa kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä Marika Koskimäki-Ketelä on Suomen kiinnostavimpia kalligrafeja. ”Marikakk”, niin kuin hänet myös tunnetaan, tekee taidetta ja tilaustöitä. Taustalla on...

Uusimmat

| Logistiikka

Insinööriksi verkko-opiskellen – Haastavaa mutta hyvin opettavaista

Bulgarialainen Vaklin Angelov aloitti syksyllä 2017 Industrial Management -opinnot SAMKissa. – Opinnot ovat täyttäneet odotukseni. Erilaiset yhteydenpito- ja palautejärjestelmät toimivat hyvin. Se onkin tärkeää, koska opinnot toteutetaan pääosin verkon välityksellä.

SAMK sosiaalisessa mediassa