ALL IN PITCH Yritysideakilpailun finaali käytiin lauantaina

ALL IN PITCH - on yritysideakilpailu, jossa nuoret esittävät omia yritysideoitaan viiden minuutin ”pitchaus”-esityksissä. ALL IN PITCH järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Satakunnan yhteisen yrityskiihdyttämön, Osuuspankin ja Yrityspalvelu Enterin kanssa.

14.11.2016 | Teksti: Inna Saarinen

Kilpailuun otti osaa yhteensä 15 joukkuetta kolmesta oppilaitoksesta (SAMK, Sataedu ja WinNova). Ensimmäisen ALL IN PITCHin yritysideat liittyivät mm. kenkien tuunaukseen, pikaruoka-alaan, Kirjurinluotoon, hoivapalveluihin sekä hius- ja kauneusalaan.

ALL IN PITCH -finaali käytiin lauantaina 12.11.2016 asiantuntijakeskus BEPOPissa. Loppukilpailuun kutsuttiin semifinaalien kuusi parasta joukkuetta ja kolme parasta ideaa palkittiin 1500 € stipendillä. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Simo Kauppi, Tomi Lähdeniemi, Kari Ollila, Matti Ratsula ja Jari Taimi.

Yksi SAMKin pitchaajista oli Hanna Jokinen (Kirjurinluoto camping).

Yksi SAMKin pitchaajista oli Hanna Jokinen (Kirjurinluoto camping).

Palkittujen yritysideoiden takaa löytyy kolme joukkuetta toiselta asteelta: Liikkuvat tukka- ja hyvinvointitaikurit (Sataedu Kokemäki), 4HOPE (Sataedu Kankaanpää) ja Tehotytöt (WinNova Pori). Liikkuvat tukka- ja hyvinvointitaikurit (Emmi Mäkinen ja Rita Rantala) olivat kehittäneet yritysidean liikkuvista hiusalan palveluista, kohderyhmänään erityisesti syrjäseutujen iäkkäät ihmiset ja kehitysvammaiset. 4HOPE on kolmen kankaanpääläisen opiskelijan (Marika Lumiharju, Hanna Rantasalo ja Ilona Uotila) ajankohtainen yritysidea: ala-asteikäisten kansainvälisyyskerho, jonka tarkoituksena on toimia lasten ja nuorten kansainvälistämisen, kulttuurikasvatuksen, suvaitsevaisuuden ja paremman tulevaisuuden puolesta. Tehotytöt (Veera Kauraoja, Riia Keinonen, Jenna Piiparinen, Tarita Tähtinen ja Satu Virtanen) ovat nimensä mukainen viisikko, jonka ideana on tarjota kotipalveluja vanhuksille, yksinäisille ja apua tarvitseville. He myyvät kotiapua tavoitteenaan laadukkuus ja yksinäisyyden tunteen väheneminen.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Projektipäällikkö Pia Marjanen
044 710 3356, pia.marjanen@samk.fi

www.all-in.fi

fb: “Satakunnan yhteinen yrityskiihdyttämö – All in

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen