ALL IN PITCH Yritysideakilpailun finaali käytiin lauantaina

ALL IN PITCH - on yritysideakilpailu, jossa nuoret esittävät omia yritysideoitaan viiden minuutin ”pitchaus”-esityksissä. ALL IN PITCH järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Satakunnan yhteisen yrityskiihdyttämön, Osuuspankin ja Yrityspalvelu Enterin kanssa.

14.11.2016 | Teksti: Inna Saarinen

Kilpailuun otti osaa yhteensä 15 joukkuetta kolmesta oppilaitoksesta (SAMK, Sataedu ja WinNova). Ensimmäisen ALL IN PITCHin yritysideat liittyivät mm. kenkien tuunaukseen, pikaruoka-alaan, Kirjurinluotoon, hoivapalveluihin sekä hius- ja kauneusalaan.

ALL IN PITCH -finaali käytiin lauantaina 12.11.2016 asiantuntijakeskus BEPOPissa. Loppukilpailuun kutsuttiin semifinaalien kuusi parasta joukkuetta ja kolme parasta ideaa palkittiin 1500 € stipendillä. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Simo Kauppi, Tomi Lähdeniemi, Kari Ollila, Matti Ratsula ja Jari Taimi.

Yksi SAMKin pitchaajista oli Hanna Jokinen (Kirjurinluoto camping).

Yksi SAMKin pitchaajista oli Hanna Jokinen (Kirjurinluoto camping).

Palkittujen yritysideoiden takaa löytyy kolme joukkuetta toiselta asteelta: Liikkuvat tukka- ja hyvinvointitaikurit (Sataedu Kokemäki), 4HOPE (Sataedu Kankaanpää) ja Tehotytöt (WinNova Pori). Liikkuvat tukka- ja hyvinvointitaikurit (Emmi Mäkinen ja Rita Rantala) olivat kehittäneet yritysidean liikkuvista hiusalan palveluista, kohderyhmänään erityisesti syrjäseutujen iäkkäät ihmiset ja kehitysvammaiset. 4HOPE on kolmen kankaanpääläisen opiskelijan (Marika Lumiharju, Hanna Rantasalo ja Ilona Uotila) ajankohtainen yritysidea: ala-asteikäisten kansainvälisyyskerho, jonka tarkoituksena on toimia lasten ja nuorten kansainvälistämisen, kulttuurikasvatuksen, suvaitsevaisuuden ja paremman tulevaisuuden puolesta. Tehotytöt (Veera Kauraoja, Riia Keinonen, Jenna Piiparinen, Tarita Tähtinen ja Satu Virtanen) ovat nimensä mukainen viisikko, jonka ideana on tarjota kotipalveluja vanhuksille, yksinäisille ja apua tarvitseville. He myyvät kotiapua tavoitteenaan laadukkuus ja yksinäisyyden tunteen väheneminen.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Projektipäällikkö Pia Marjanen
044 710 3356, pia.marjanen@samk.fi

www.all-in.fi

fb: “Satakunnan yhteinen yrityskiihdyttämö – All in

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Navigointiin suunniteltujen syvyysmallien hyödyntämistä kehitetään ISTLAB-hankkeessa. Vedenalaisten mallien avulla merenpohjasta saadaan aiempaa yksityiskohtaisempaa tietoa luotseille ja alusten navigointijärjestelmiin.
https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping

Development work is ongoing in the ISTLAB project on how to utilise bathymetric models designed for navigation. Read more: https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping #navigation #bathymetricmodel

Yhteistyössä @SatakunnanAMK ja @SermatechFi järjestämä suunnittelukilpailu kannustaa opiskelijoita innovoimaan, miten robotit voisi yhdistää 3D-tulostamiseen. Kilpailu päättyy ensi viikolla! Missä nyt mennään?https://www.roboai.fi/automaatio-ja-robotiikka/3d-tulostus/robotit-mukaan-3d-tulostukseen-opiskelijat-haasteen-edessa/ #roboai #samk #mysamk #sermatech #robottihaaste

Altogether 31 students graduated from SAMK in February. Nine of them graduated with a Master´s degree. SAMK congratulates all the graduates.
https://www.samk.fi/en/uutiset/31-students-graduated-from-samk-in-february/

SAMKista valmistui helmikuussa yhteensä 31 opiskelijaa. Valmistuneista yhdeksän suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita. #samk #alumni #ylpeästiamk
https://www.samk.fi/uutiset/samkista-valmistui-helmikuussa-yhteensa-31-opiskelijaa/