Etsi

29 vaihto-opiskelijaa saapui Tiedepuiston kampukselle

SAMKin Tiedepuiston kampukselle Poriin saapui tällä viikolla yhteensä 29 vaihto-opiskelijaa. Ryhmässä on opiskelijoita Ranskasta, Espanjasta, Saksasta, Itävallasta, Turkista, Kiinasta ja Hollannista.

26.8.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

Exchange_students_samk
Lukukauden alkuun kuuluu vuosittain myös kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden saapuminen.
SAMKin Tiedepuiston kampukselle Poriin saapui tällä viikolla yhteensä 29 vaihto-opiskelijaa. Ryhmässä on opiskelijoita Ranskasta, Espanjasta, Saksasta, Itävallasta, Turkista, Kiinasta ja Hollannista. He opiskelevat SAMKissa tekniikkaa, liiketaloutta ja matkailua.
Opiskelijoiden kotouttamisesta Suomeen ja Satakuntaan huolehtii tänä syksynä 14 tutor-opiskelijaa, jotka saavat vaihdon aikana harjoitusta omaan kielitaitoonsa ja ulkomaista näkökulmaa Suomeen.
”Vaihtarit” viipyvät Suomessa yhden lukukauden, pieni osa koko lukuvuoden.
Seuraava ryhmä kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita saapuu ensi tammikuussa. Vaihto-opiskelijoita on vuosittain myös Rauman kampuksella sekä Tiilimäen kampuksella Porissa.
Lisätietoja
Kansainvälisten asioiden päällikkö
Ari-Pekka Kainu
044 710 3179
Kansainvälisten asioiden sihteeri
Leena Isomäki
044 710 3397

Uusimmat uutiset

Johanna Virtanen
| Liiketoiminta

Kuka tarvitsee henkilöbrändiä – ja miten se tehdään?

– Henkilöbrändiä tarvitsevat kaikki sellaiset ihmiset, joiden työssään pitää vaikuttaa muihin ihmisiin. Oli sitten asiantuntija, myyntimies, taiteilija tai vaikkapa sosiaalityöntekijä, joka tarvitsee uskottavuutta uralla edetäkseen, sanoo henkilöbrändistä opinnäytetyönsä tehnyt Johanna Virtanen, Master of Business Administration.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA