Etsi

Kampusmuutto

Porin uusi kampus on touko-kesäkuun muuttotyömaa. Tänä aikana kulku kampuksella on hyvin rajoitettua. Vanhojen opiskelijoiden osalta opinnot alkavat uudella kampuksella lukujärjestysten mukaisesti syksyllä 2017.

Tietoverkkopalveluissa katkoksia 5.–15.5.

Porin kampusmuuton takia SAMKin tietoverkoissa on katkoksia, jotka alkavat perjantaina 5. toukokuuta klo 17.00 ja päättyvät viimeistään maanantaina 15. toukokuuta.

Katkokset koskevat koko SAMKia ja kaikkia kampuksia; Porin lisäksi myös Raumaa, Huittista ja Kankaanpäätä.

Palveluissa on erimittaisia katkoksia. Järjestelmiä kytketään toimintaan tärkeysjärjestyksessä. Rauman, Huittisten ja Kankaanpään yhteyksissä on 5.5. alkaen totaalikatkos ja verkkoyhteydeet palautuvat vaiheittain 8.5. alkaen. 

Porin uuden kampuksen verkko on toiminnassa ja työpisteisiin kytketään verkkoyhteydet muuttoaikataulun mukaisesti. Langaton verkko toimii Porin uudella kampuksella 2.5. alkaen, muilla kampuksilla 8.5. jälkeen vaiheittain.

Katkoksen jälkeen Tiedepuiston ja Tiilimäen tietoverkot poistuvat käytöstä lopullisesti.

Katkos ei vaikuta HILL-yhteyksiin eikä kännyköihin. Kannettavan tietokoneen ohjelmat, jotka eivät vaadi SAMK-tunnuksella kirjautumista, saa auki normaalisti.

Sähköpostieissa lyhyehkö katkos

Oman työaseman Outlookissa saattaa olla katkoksia 5.5–8.5 välillä. Käytä ensisijaisesti näinä päivinä webmail -sähköpostia osoitteesta: https://portal.office.com/   (kirjautuminen omalla SAMK-tunnuksella totuttuun tapaan). Webmailin pitäisi toimia koko ajan katkottomasti.

Puhelimet toimivat

Henkilökunnan matkapuhelimet toimivat normaalisti.

Tekstiviestit toimivat

Katkoksen etenemisestä ja palvelujen saatavuuden palaamisesta tiedotetaan tarvittaessa tekstiviestein henkilökunnan ja/tai opiskelijoiden matkapuhelimiin.

Voit seurata tilanteen etenemistä ICT-palvelujen tiedotussivulta.

SAMK-campus Pori

Huolehdi omat tavarasi pois vanhoilta kampuksilta!

Opiskelijoiden, kuten työntekijöidenkin tulee viedä kaikki oma omaisuutensa pois Tiedepuiston ja Tiilimäen kampukselta. Muutto tapahtuu toukokuun aikana ja sen jälkeen vanhoille kampuksille ei enää pääse.

Opiskeluun liittyvät asiat

Opiskelijapalvelut ja opinnäytetyöt

 • Tiedepuiston ja Tiilimäen kampustoimistot, hakijapalvelut ja kv-palvelut palvelevat opiskelijoita Porin vanhoilla kampuksilla 5.5.2017 uusintatenttiin asti.
 • Kampustoimistot, hakijapalvelut ja kv-palvelut palvelevat opiskelijoita Porin uudella kampuksella ke 17.5.2017 alkaen arkisin klo 9.00–11.30. Kulku toimistoihin tapahtuu Satakunnankadun puoleisesta pääovesta.
 • 5–15.5. tietoverkkoyhteyksien katkon aikana opinnäytetöiden tallentaminen Theseukseen ei toimi. Katkon jälkeen tallennus toimii kuten ennenkin. Porin opiskelijoiden kohdalla opinnäytetöiden näkyminen Theseuksessa viivästyy uuden kampuksen järjestelyiden takia, muilla kampuksilla työt näkyvät Theseuksessa normaalisti.
 • Kansitettuja opinnäytetöitä voi jättää 17.5. alkaen Porin uudella kampuksella A-siivessä opintotoimiston edessä olevaan kirjaston palautuslaatikkoon. Muilla kampuksilla kansitettuja opinnäytetöitä otetaan vastaan normaaliin tapaan.

Uusintatentit ja vuoden suoritussääntö

 • Toukokuun ja kesäkuun uusintatentit järjestetään 5.5.2017 vanhoilla kampuksilla, sen jälkeen uudella kampuksella 2.6. ja 21.6.2017. Seuraa ohjeistusta uusintatentteihin saapumisesta www-sivuilta. Huom. kesäkuun uusintatenteissä IT-luokat eivät ole käytettävissä.
 • Kesäkuun uusintatentteihin tulijoiden on huomioitava, että Porin kirjastot ovat suljettuina 1.5.–4.9.2017 eli kurssikirjat on haettava huhtikuun aikana.
 • Vuoden suoritussäännöstä joustetaan siltä osin kuin suorituskerrat osuisivat Porin kampusmuuton ja sen aiheuttaman tietoverkkokatkon tai touko-kesäkuun poikkeuksellisen opetustilatilanteen yhteyteen.

Valmistuminen kesäkuussa

 • Toukokuussa 2017 ei poikkeuksellisesti voi valmistua. Kesäkuun valmistumispäivän juhla eli publiikki 16.6. pidetään Porissa uudella kampuksella.
 • Kesäkuussa valmistuvien opiskelijoiden tulee anoa tutkintotodistusta SoleOPSin sähköisessä asioinnissa viimeistään perjantaina 26.5.2017.

Kirjasto

 • Porin kirjastot suljetaan 1. toukokuuta. Kesällä tarvittava aineisto, kurssikirjat ja muu aineisto on lainattava viimeistään huhtikuussa. Muuton aikana kirjastosta ei saa painettua aineistoa, eikä sitä kuljeteta Porin ja muiden kaupunkien välillä. Porista lainattua aineistoa voi jättää 17.5. alkaen Porin uudella kampuksella A-siivessä opintotoimiston edessä olevaan kirjaston palautuslaatikkoon.
 • INFOtelakka tarjoaa tukea tiedonhakuun HILLin kautta kirjaston ollessa kiinni. Kirjaston e-kirjoihin, verkkoaineistoihin ja tietokantoihin pääset Finnassa (huom. verkkokatko 5.–15.5.).
 • Pyrimme avaamaan uuden Porin kampuskirjaston viimeistään 4.9. (todennäköisesti kuitenkin jo elokuun puolivälissä).
 • Rauman kampuskirjasto on auki juhannukseen asti, sen jälkeen kirjasto on kiinni elokuun puoleen väliin asti.
 • Kuninkaisten kirjasto Huittisissa keskittyy syksystä 2017 lähtien erityisesti digitaalisen kirjaston palveluihin, mm. verkko-ohjaukseen ja digitaaliseen kokoelmaan.
 • Taidekoulun kirjasto on suljettuna 1.5. alkaen ja avataan lukukauden alkaessa syksyllä.
 • Kesän aukioloajoista tiedotetaan tarkemmin kirjaston nettisivuilla.

Henkilökunnan osalle:

 • Kirjaston kirjat palautettava kirjastoon 31.3. mennessä aiemman tiedotteen mukaisesti.

Huomioi myös nämä

 

Ateriatuettu ruokailu:

Tiedepuiston ja Tiilimäen ruokalat:

 • Terra, viimeinen aukiolopäivä 5.5.2017
 • Agora, viimeinen aukiolopäivä 21.4.2017
 • Tekatria, viimeinen aukiolopäivä 31.5.2017

Kelan sivuilla on lista ravintoloista, jotka tarjoavat opiskelijahintaista ateriatuettua ruokailua Porissa.

Uuden kampuksen ravintoloiden aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

Opettajille: opetustilat ja syksyn työjärjestyssuunnittelu

 • Touko-kesäkuussa SAMKin opetustilat Porissa eivät ole käytössä. Opettajat sopivat opiskelijaryhmien kanssa kevään aikana, miten opiskelu toteutetaan touko-kesäkuun aikana.
 • Syyslukukauden työjärjestyssuunnittelua varten opettajien työjärjestysmerkintöjen tulee olla SoleOPSissa viimeistään 30.4.2017. SoleOPSissa opettaja valitsee tilavaihtoehdon (esim. hoitotyön luokka; 60 opiskelijaa), erillistä luokkatilaluetteloa ei ole käytettävissä. Resurssisuunnittelijat tekevät työjärjestykset tilatoiveen, opettajan SoleOPSissa ilmoittamien tietojen ja vapaana olevien tilojen mukaan.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen