SAMK-kampus Pori tapahtumapaikkana

Porin kampuksen Agora-salissa ja Atrium-aulatilassa voidaan järjestää suuria konferensseja, seminaareja, vuosijuhlia ja gaalailtoja monipuolisessa ja elämyksellisessä ympäristössä.

Monien mahdollisuuksien tilat

Agora-sali on Porin ja lähialueen suurin yksittäinen kokoustila. Saliin mahtuu 500–1000 henkilöä pöytä- ja tuolijärjestelystä riippuen.

Kampuksen keskiössä toimiva Agora-sali ja valoisa Atrium mahdollistaa niin kansainväliset konferenssit kuin kansalliset seminaarit. Sali ja sen ympäristö tarjoavat toimivat puitteet muun muassa yhtiökokouksille, järjestön vuosijuhlille tai gaalaillallisille.

Koko kampuksella ja katutasolla sijaitsevan salin suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. Tasalattia mahdollistaa esteettömän ja häiriöttömän liikkumisen.

Tiedustelut:

p. 044 710 3147 / Julia Vaahtera
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

etunimi.sukunimi[at]samk.fi

SAMKin henkilökunta haastateltavana SAMK-kampus Porin kirjastossa.

Nykyaikainen teknologia ja livelähetykset

Nykyaikainen kokousteknologia sekä tasokas äänentoisto takaavat toimivan ja laadukkaan kokonaisuuden. Nettiin striimattavat livelähetykset ja monikameratuotannot mahdollistavat tapahtumaan osallistumisen mistä tahansa.

Salin valaistus- ja av-järjestelmän avulla saadaan luotua haluttu tunnelma. Lava suunnitellaan ja toteutetaan tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan.

Salissa on käytetty äänensiirtojärjestelmänä induktiosilmukkaa, joka myös on ainoa kansainvälisesti standardoitu ja kaikkien kuulolaitevalmistajien tukema järjestelmä. Tilassa on standardinmukainen kuuluvuuskartta, josta näkee paikat, joissa kuulee hyvin. Kartta löytyy myös osoitteesta https://kuulokuvat.fi/view/318/335/551.

Kampuksella on käytettävissä nykyaikainen gigabitin (1000 Mbit/s) langallinen ja langaton verkko.

Jos tarvetta on pienemmällä tilalle tai tapahtuma vaatii useampaa tilaa, voi Agora-salin jakaa kolmeen osaan, joissa kaikissa on itsenäiset esitys- ja äänentoistolaitteistot. Salin lisäksi työskentelyyn pienemmissä ryhmissä ovat käytettävissä kampuksen erikokoiset kokous- ja ryhmätyötilat (yhteensä 28 erilaista tilaa).

Gaalaillan noutopöytä Agora-salissa.

Hyvä ruoka ja oheispalvelut kruunaavat tapahtuman

Tapahtumiin voi helposti yhdistää koko kampuksen tarjoamat räätälöidyt palvelut.

Ravintolapalveluista kampuksella vastaa Juvenes-Yhtiöt Oy, jolle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä palvelua arjesta juhlaan.

Lisäksi tapahtuman luonteesta riippuen voidaan hyödyntää esim.  hyvinvointipalveluita, opetus- ja tutkimuslaboratorioita sekä näyttelytilaa.

Hotellit ja Porin kaupungin monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Agora-sali ja Atrium – tilavuokraus

Hinta määräytyy tilatarpeiden, oheispalveluiden sekä tarvittavan tekniikan ja henkilökunnan mukaan.

Tiedustelut:
p. 044 710 3147 / Julia Vaahtera
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tapahtuma!

Gaalaillallinen käynnissä SAMK-kampus Porin Agora-salissa.

Agora-sali

 • koko: 38 m x 22 m
 • seminaari: 1000 hlöä
 • gaala: 500 hlöä

Varustelu mm.

 • muunneltavat lavaratkaisut
 • videotykit, moottoroidut valkokankaat
 • tasokas äänentoisto ja valaistus, spottivalot
 • langattomat mikit, headsetit
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut

Atrium-aula

 • valoisa, korkea tila
 • erityisesti coctailtilaisuuksiin (250-800 hlöä)
 • lava- ja äänentoistomahdollisuus
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut
SAMK-kampus Pori kuvattuna ilmasta talvella.

Julkisilla kulkuneuvoilla perille asti

Kampukselle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Asema-aukiolle sijoittuu myös matkakeskus (rautatieasema ja linja-autoasema). Lentokenttä on kampuksen läheisyydessä (etäisyys autolla n. 3 km, kävellen alle 2 km).

Lisää aiheesta

SAMkin opiskelijat pitchaamassa yritysideaansa.
| Yrittäjyys

5G Innovation Hack: haussa uudet ja omintakeiset ideat

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja elinkeinoyhtiö Prizztech Oy:n järjestämä 5G Innovation Hackaton pidetään 24.-25. maaliskuuta. Kilpailussa on viisi eri teemaa ja toimintaympäristöä, joiden kehittämiseksi ideoita haetaan: robotiikka, logistiikka, teollisuus, terveysteknologia ja ns. vapaa aihe.
SAMK Teknologia Työnä -verkostoitumistapahtuma 2019
| Teknologia

Teknologia Työnä – tutustu satakuntalaisiin teknologia-alan yrityksiin ja työllisty

Teknologia Työnä -tapahtuma törmäyttää alueen yritykset ja uusia mahdollisuuksia kartoittavat työnhakijat Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) Porin kampuksella keskiviikkona 15.1. klo 12–15.  Satakunnan osuus...