SAMK-kampus Pori tapahtumapaikkana

Porin kampuksen Agora-salissa ja Atrium-aulatilassa voidaan järjestää suuria konferensseja, seminaareja, vuosijuhlia ja gaalailtoja monipuolisessa ja elämyksellisessä ympäristössä.

Elämyksellinen ympäristö – monien mahdollisuuksien tilat

Agora-sali on Porin ja lähialueen suurin yksittäinen kokoustila. Saliin mahtuu 500–1000 henkilöä pöytä- ja tuolijärjestelystä riippuen.

Kampuksen keskiössä toimiva Agora-sali ja valoisa Atrium mahdollistaa niin kansainväliset konferenssit kuin kansalliset seminaarit. Sali ja sen ympäristö tarjoavat inspiroivat ja toimivat puitteet muun muassa yhtiökokouksille, järjestön vuosijuhlille tai gaalaillallisille.

Koko kampuksella ja katutasolla sijaitsevan salin suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. Tasalattia mahdollistaa esteettömän ja häiriöttömän liikkumisen.

Tiedustelut:

p. 044 710 3147 / Julia Vaahtera
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

etunimi.sukunimi[at]samk.fi

SAMK Vihkiäiset

Nykyaikainen teknologia ja livelähetykset

Nykyaikainen kokousteknologia sekä tasokas äänentoisto takaavat toimivan ja laadukkaan kokonaisuuden. Nettiin striimattavat livelähetykset ja monikameratuotannot mahdollistavat tapahtumaan osallistumisen mistä tahansa.

Salin valaistus- ja av-järjestelmän avulla saadaan luotua haluttu tunnelma. Lava suunnitellaan ja toteutetaan tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan.

Salissa on käytetty äänensiirtojärjestelmänä induktiosilmukkaa, joka myös on ainoa kansainvälisesti standardoitu ja kaikkien kuulolaitevalmistajien tukema järjestelmä. Tilassa on standardinmukainen kuuluvuuskartta, josta näkee paikat, joissa kuulee hyvin. Kartta löytyy myös osoitteesta https://kuulokuvat.fi/view/318/335/551.

Kampuksella on käytettävissä nykyaikainen gigabitin (1000 Mbit/s) langallinen ja langaton verkko.

Jos tarvetta on pienemmällä tilalle tai tapahtuma vaatii useampaa tilaa, voi Agora-salin jakaa kolmeen osaan, joissa kaikissa on itsenäiset esitys- ja äänentoistolaitteistot. Salin lisäksi työskentelyyn pienemmissä ryhmissä ovat käytettävissä kampuksen erikokoiset kokous- ja ryhmätyötilat (yhteensä 28 erilaista tilaa).

Juvenes ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja oheispalvelut kruunaavat tapahtuman

Tapahtumiin voi helposti yhdistää koko kampuksen tarjoamat räätälöidyt palvelut.

Ravintolapalveluista kampuksella vastaa Juvenes-Yhtiöt Oy, jolle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä palvelua arjesta juhlaan.

Lisäksi tapahtuman luonteesta riippuen voidaan hyödyntää esim.  hyvinvointipalveluita, opetus- ja tutkimuslaboratorioita sekä näyttelytilaa.

Hotellit ja Porin kaupungin monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Agora-sali ja Atrium – tilavuokraus

Hinta määräytyy tilatarpeiden, oheispalveluiden sekä tarvittavan tekniikan ja henkilökunnan mukaan.

Tiedustelut:
p. 044 710 3147 / Julia Vaahtera
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tapahtuma!

SAMK vihkiäiset 2017

Agora-sali

 • koko: 38 m x 22 m
 • seminaari: 1000 hlöä
 • gaala: 500 hlöä

Varustelu mm.

 • muunneltavat lavaratkaisut
 • videotykit, moottoroidut valkokankaat
 • tasokas äänentoisto ja valaistus, spottivalot
 • langattomat mikit, headsetit
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut

Atrium-aula

 • valoisa, korkea tila
 • erityisesti coctailtilaisuuksiin (250-800 hlöä)
 • lava- ja äänentoistomahdollisuus
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut
Satakunnan ammattikorkeakoulun kampus Porissa. Kuva: Tomi Glad

Julkisilla kulkuneuvoilla perille asti

Kampukselle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Asema-aukiolle sijoittuu myös matkakeskus (rautatieasema ja linja-autoasema). Lentokenttä on kampuksen läheisyydessä (etäisyys autolla n. 3 km, kävellen alle 2 km).

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen