Opiskelijakunta SAMMAKKO

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO on opiskelijoiden oma dynaaminen yhteisö, joka valvoo opiskelijoidensa etua, järjestää erilaisia tapahtumia sekä tarjoaa jäsenetuja ja -palveluja.

Palvelut

SAMMAKKO vastaa tuutoroinnista SAMKissa. Opiskelijakunnalta saat tilata opinnäytetyön kannet ja vihreät haalarit. SAMMAKKO tarjoaa myös selviytymispaketteja vaihto-opiskelijoille.

Edunvalvonta

SAMMAKKO valvoo opiskelijoiden etuja. Edunvalvontatyön tavoitteena on koulutuksen ja opetuksen laadun ylläpito ja kehittäminen sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja aseman edistäminen.

Yhteystiedot

SAMMAKKOlla on toimistot Porissa ja Raumalla. Opiskelijakunnan hallitus, edustajisto ja henkilökunta pitävät opiskelijan puolia kaikilla SAMKin sijaintipaikkakunnilla.

Liity jäseneksi tai päivitä jäsenyytesi

Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa. Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ja palvelut. Opiskelijakunta tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan ja ohjauksen lisäksi ilmaisia liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä jäsenhintaisia palveluja, tuotteita ja tapahtumia. Jäsenyyden tunnuksena toimii voimassa oleva opiskelijakortti. SAMMAKKOn jäseneksi voivat liittyä kaikki SAMKissa läsnä olevat, tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat.

Lisää aiheesta

OLL liittokokous vuoden 2020 hallitus kukkapuskineen.
| SAMK

Nita Vallimäki Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtajaksi – SAMMAKKOlle muutakin valtakunnallista tunnustusta

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO palkittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton kiertopalkintolla, OLL-maljalla , OLL:n liittokokouksessa 20.-21.11. Jyväskylässä. OLL-malja myönnetään vuosittain liikuntatoiminnan saralla ansioituneelle OLL:n jäsenjärjestölle ja sitä on jaettu 1970-luvulta alkaen.
LähiTapiolan, SAMMAKKOn ja SAMKin edustajat ison lahjoituskortin takana.
| SAMK

LähiTapiola lahjoitti SAMKille 100 000 euroa – yhteistyö käynnistyy myös opiskelijakunta SAMMAKKOn kanssa

Satakunnan alueen LähiTapiolat yhdistivät voimansa ja lahjoittavat 100 000 euroa SAMKille. Lahjoituksen taustalla on LähiTapiola Satakunnan ja LähiTapiola Lännen sekä Satakunnan ammattikorkeakoulun yhteinen tavoite vahvistaa Länsi-Suomen hyvinvointia ja alueen elinvoimaisuutta sekä tukea työllisyyttä.