Opiskelijakunta SAMMAKKO

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO on opiskelijoiden oma dynaaminen yhteisö, joka valvoo opiskelijoidensa etua, järjestää erilaisia tapahtumia sekä tarjoaa jäsenetuja ja -palveluja.

Palvelut

SAMMAKKO vastaa tuutoroinnista SAMKissa. Opiskelijakunnalta saat tilata opinnäytetyön kannet ja vihreät haalarit. SAMMAKKO tarjoaa myös selviytymispaketteja vaihto-opiskelijoille.

Edunvalvonta

SAMMAKKO valvoo opiskelijoiden etuja. Edunvalvontatyön tavoitteena on koulutuksen ja opetuksen laadun ylläpito ja kehittäminen sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja aseman edistäminen.

Yhteystiedot

SAMMAKKOlla on toimistot Porissa ja Raumalla. Opiskelijakunnan hallitus, edustajisto ja henkilökunta pitävät opiskelijan puolia kaikilla SAMKin sijaintipaikkakunnilla.

Liity jäseneksi tai päivitä jäsenyytesi

Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa. Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ja palvelut. Opiskelijakunta tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan ja ohjauksen lisäksi ilmaisia liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä jäsenhintaisia palveluja, tuotteita ja tapahtumia. Jäsenyyden tunnuksena toimii voimassa oleva opiskelijakortti. SAMMAKKOn jäseneksi voivat liittyä kaikki SAMKissa läsnä olevat, tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen