SAMK EduTravel

SAMK EduTravel järjestää koulutusmatkoja, kuten leirikouluja ja teemaryhmien vierailuja. SAMK EduTravel toimii Satakunnan alueella, Länsirannikolla.

Mitä?

SAMK EduTravel järjestää koulutusmatkoja kuten leirikouluja, erilaisten teemaryhmien vierailuja ja opastettuja päiväretkiä kansainvälisille. SAMK EduTravel edistää koulutusmatkailun kasvua Satakunnan alueella ja toimii oppimisympäristönä SAMKin opiskelijoille.

Kenelle?

SAMK EduTravelin asiakkaita ovat ulkomaiset matkatoimistot, matkanjärjestäjät, korkeakoulut, organisaatiot ja heidän asiakasryhmänsä, matkailuyritykset sekä kansainväliset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat. SAMK EduTravel toimii siltana matkanjärjestäjän, palvelua käyttävän asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä.

Kuka?

SAMK EduTravel on koulutukseen erikoistunut Incoming-matkatoimisto. Henkilöstö koostuu SAMKin opiskelijoista, mentoriopettajista ja muista asiantuntijoista. Opiskelijat opiskelevat Palveluliiketoiminnan osaamisalueella (matkailu, liiketalous, yrittäjyys) ja suorittavat opintojaan vaihtoehtoisella tavalla tai tekevät työharjoittelun SAMK EduTravelissa. Mentorit ovat matkailun, digitaalisen markkinoinnin, visuaalisen suunnittelun, liiketalouden ja koulutusmatkailun asiantuntijoita.

SAMK EduTravel student

SAMK EduTravelin palvelut

SAMK EduTravelin asiakkaita ovat ulkomaiset matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, ulkomaiset korkeakoulut, kansainvälisille koulutusmatkailumarkkinoille pyrkivät matkailuyritykset ja muut matkatoimistot (DMC/DMO) Suomessa. SAMK EduTravel tarjoaa matkailupalveluita Suomeen tuleville asiakasryhmille suunnittelemalla ja koordinoimalla matkoja kohdealueella ja toimii siltana matkanjärjestäjän ja palveluntarjoajan välillä huolehtien kuljetuksista, majoituksesta, aktiviteeteista ja koulutusjärjestelyistä. Uutena palveluna SAMK EduTravel tarjoaa opastettuja päiväretkiä Satakunnassa ja Länsirannikolla kansainvälisille asiakasryhmille (vaihto- ja tutkinto-opiskelijat, ulkomaiset asukkaat ja vieraat Satakunnassa).

Ota yhteyttä:

+358 44 710 3100
edutravel@samk.fi
Satakunnankatu 23, 28130 Pori 

Find us on Facebook.
Follow us on Instagram.

Tutustu palveluihimme verkkosivuillamme: samkedutravel.samk.fi

Lisää aiheesta

SAMK
| Matkailu

Tuotetarjonnan laajentaminen, yhteistyö ja verkostoituminen loivat uskoa tulevaisuuteen SAMK EduTravelissa

EduTravel toimii oppimisympäristönä matkailualan opiskelijoille. Tuttuun tapaan, opiskelijat sekä mentorit tekivät vuosikertomuksen edeltävästä vuodesta.
EduTravel opiskelijaryhmä / EduTravel Students
| Matkailu

Erilainen matkailuvuosi antoi SAMK EduTravelissa aikaa sisäiseen kehittämiseen

Vuosi 2020 oli kansainvälisessä matkailussa hyvin erilainen totuttuun verrattuna. Rajoitusten puitteissa SAMK EduTravel sai kuitenkin aikaa toimintansa kehittämiseen. Tämän ansiosta matkatoimisto on yhä toiminnassa ja entistäkin paremmalla pohjalla valmiina uusiin haasteisiin.