SAMK EduTravel

SAMK EduTravel järjestää koulutusmatkoja, kuten koulutusta ja teemaryhmien vierailuja. SAMK EduTravel toimii Satakunnan alueella, Länsirannikolla.

Mitä?

SAMK EduTravel järjestää koulutusmatkoja kuten leirikouluja ja erilaisten teemaryhmien vierailuja. SAMK EduTravel edistää koulutusmatkojen kasvua Satakunnan seudulla ja toimii oppimisympäristönä SAMKin opiskelijoille.

Kenelle?

SAMK EduTravelin asiakkaita ovat matkatoimistot, matkanjärjestäjät, korkeakoulut ja matkailuyritykset Suomessa ja ulkomailla. SAMK EduTravel toimii siltana matkanjärjestäjän ja palveluntarjoajan välillä.

Kuka?

Opiskelijat opiskelevat matkatoimistoympäristössä, opinnollistavat opintojaan tai tekevät harjoittelunsa SAMK EduTravelissa.

SAMK EduTravel student

SAMK EduTravelin palvelut

SAMK EduTravelin asiakkaita ovat ulkomaiset matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, ulkomaiset korkeakoulut, kansainvälisille koulutusmatkamarkkinoille pyrkivät matkailuyritykset ja muut matkatoimistot (DMC/DMO) Suomessa. SAMK EduTravel tarjoaa matkapalveluita Suomeen tuleville asiakasryhmille suunnittelemalla ja koordinoimalla matkoja kohdealueella alueellamme ja toimii siltana matkanjärjestäjän ja palveluntarjoajan välillä huolehtien kuljetuksista, majoituksesta, aktiviteeteista ja koulutusjärjestelyistä.

Toimijat

Henkilöstö koostuu SAMKin opiskelijoista, mentoriopettajista ja muista ammattilaisista. Opiskelijat opiskelevat vieraanvaraisuuden johtamista, liiketalouden hallintaa tai yrittäjyyttä ja opinnollistavat tai tekevät työharjoittelun SAMK EduTravelissa. Mentorit ovat matkailun, markkinoinnin, visuaalisen suunnittelun, liiketalouden ja Kiinan koulutusmatkailualan ammattilaisia.

Ota yhteyttä:

+358 44 710 3100
edutravel@samk.fi
Satakunnankatu 23, 28130 Pori 
Toimisto A308

Find us on Facebook.
Follow us on Instagram.

Tutustu palveluihimme verkkosivuillamme: samkedutravel.samk.fi

Lisää aiheesta

| Matkailu

Ensimmäiset ryhmät Kiinasta – SAMK perustaa incoming-matkatoimiston

SAMK perustaa uuden kansainvälisen oppimisympäristön, joka on opiskelijavoimin toimiva incoming-koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge. Toiminta alkaa tammikuussa 2019 Porin kampuksella. Päätarkoituksena on järjestää koulutusmatkakokonaisuuksia Satakunnassa, kertoo SAMK Bridgen toiminnanjohtaja ja vastuuopettaja, lehtori Maaria Berg.
| Matkailu

Teoria käytäntöön – koulutusmatkatoimisto starttasi

Opiskelijavoimin toimiva incoming-koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge on viettänyt avajaisia vilkkaissa ja innostuneissa tunnelmissa. Matkailun opiskelijat Sanna Alakulju, Kiia Mäkinen ja Michaela Särs odottavat pääsyä tositoimiiin. Avajaisissa heidän tehtävänään oli kertoa yhteistyökumppaneille uuden matkatoimiston tavoitteista ja yhteistyömahdollisuuksista.