SAMK EduTravel

SAMK EduTravel – koulutusmatkailun ja markkinoinnin kumppani.

Kuka?

SAMK EduTravel on Satakuntaan ja lähialueille suuntautuvan koulutusmatkailun edistäjä ja matkailuliiketoiminnan kehittäjä. Olemme oppimisympäristö SAMKin restonomiopiskelijoille eli toimimme opiskelijavetoisesti.

Mitä?

Markkinoimme Satakunnan ja lähialueiden matkailukohteita ja palveluja, kehitämme matkailuliiketoimintaa ja linkitämme koulutusmatkanjärjestäjät alueemme koulutusmatkailun toimijoihin opiskelija- ja työelämäyhteistyössä, opintojaksojen tai projektien kautta.

Kenelle?

Olemme yhteistyökumppani Satakunnassa ja lähialueilla matkailupalveluita ja tarjoaville ja kehittäville yrityksille, organisaatioille ja oppilaitoksille ja kontakti koulutusmatkailuryhmien järjestäjille (B2B).

Ota yhteyttä:

+358 44 710 3351
edutravel@samk.fi
Satakunnankatu 23, 28130 Pori 

Lisää aiheesta

SAMK
| Matkailu

Tuotetarjonnan laajentaminen, yhteistyö ja verkostoituminen loivat uskoa tulevaisuuteen SAMK EduTravelissa

EduTravel toimii oppimisympäristönä matkailualan opiskelijoille. Tuttuun tapaan, opiskelijat sekä mentorit tekivät vuosikertomuksen edeltävästä vuodesta.
EduTravel opiskelijaryhmä / EduTravel Students
| Matkailu

Erilainen matkailuvuosi antoi SAMK EduTravelissa aikaa sisäiseen kehittämiseen

Vuosi 2020 oli kansainvälisessä matkailussa hyvin erilainen totuttuun verrattuna. Rajoitusten puitteissa SAMK EduTravel sai kuitenkin aikaa toimintansa kehittämiseen. Tämän ansiosta matkatoimisto on yhä toiminnassa ja entistäkin paremmalla pohjalla valmiina uusiin haasteisiin.