Työelämään

Projektiluontoisessa oppimisessa, työharjoitteluissa ja kesätöissä opiskelija oppii sekä työssä vaadittavat taidot käytännönläheisesti että soveltamaan opinnoissa saamaansa teoreettista tietoa.

Yritysyhteistyö antaa eväitä

Yritysyhteistyö on ammattikorkeakoulujen kilpailuvaltti. Yhteistyö yritysten kanssa antaa sinulle käytännön näkökulmaa opintoihisi.

Projekteissa luot verkostoa

Projektit ovat usein toimeksiantajalähtöisiä. Voit kartuttaa kontaktejasi yritysmaailmaan ja puskea jalkaasi oven väliin.

Hyödynnä opiskeluaika

Osallistu erilaisiin projekteihin, vaikuta opiskelijaverkostoissa tai lähde kansainväliseen vaihtoon. Kerrot tulevalle rekrytoijallesi aktiivisuudestasi!

Oppimisympäristöt merkittävässä roolissa

Opiskelijaprojektit ovat osa oppimisprosessia. Ne käynnistyvät todellisista toimeksiannoista, ja ne toteutetaan tiimissä itsenäisesti, mutta kuitenkin opettajan ohjauksessa.

Sosiaali- ja terveysalan palvelukeskus

Soteekki tarjoaa laadukkaita hyvinvointipalveluja opiskelijatyönä opettajan ohjauksessa. Soteekissa voivat olla harjoittelussa sairaanhoitaja-, sosionomi- ja fysioterapeuttiopiskelijat sekä alan kansainväliset vaihto-opiskelijat. Opiskelijat järjestävät monipuolista toimintaa eri kohderyhmille.

SAMK Rauman Kampus opiskelijoita

Apparaatti

Opiskelijalle Apparaatti tarjoaa todellisia oppimiskokemuksia, kontakteja työelämään ja opintopisteitä. Opiskelijat saavat käytännön haasteita ja kokemusta oman alansa töistä jo opiskeluaikana. Apparaatin avulla opiskelijan on mahdollista myös suunnitella ja kiihdyttää omaa yritystoimintaansa.