Etsi

Opiskelu ulkomailla

Satakunnan ammattikorkeakoululla on laajat kansainväliset yhteydet ja partnerikorkeakouluja Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Venäjällä.

Lähde opiskelijavaihtoon

Kaikki SAMKin opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan ulkomailla, ja se on erityisen suotavaa. Useimmiten opiskelu ulkomaisessa oppilaitoksessa kestää lukukauden tai kaksi.

Suorita harjoittelu ulkomailla

Maininta ulkomailla vietetystä harjoittelujaksosta CV:ssä on hyvä lisämeriitti työpaikkaa hakiessasi. Se voi olla tulevalle työnantajallesi hyvinkin tärkeä tekijä.

Kansainvälisty kampuksilla

Kansainvälisillä kampuksillamme voit toimia vaikka kv-tutorina tai tutustua muuten muista kulttuureista tuleviin opiskelijoihin. Say hello!

SAMK

Omia kansainvälistymishalujaan kannattaa pohtia heti opintojen alussa:

  • missä vaiheessa lähtisin ulkomaille?
  • lähtisinkö opiskeluvaihtoon eli ulkomaiseen oppilaitokseen suorittamaan osan opinnoistani?
  • kohentaisinko kielitaitoani ja kansainvälisyystaitojani työharjoittelussa ulkomailla?
  • vai tekisinkö vaihdon sekä harjoittelun ulkomailla?
  • vai hankinko kansainvälistä osaamista kotimaassa?

Ulkomailla suoritettavat opinnot tai harjoittelu vaativat riittävää kielitaitoa ja taloudellista suunnittelua, mutta ennen kaikkea uskallusta ja kykyä katsoa omaa elämäänsä vähän kauempaa tai kauemmaksi.

Ota yhteyttä

SAMKissa kansainvälisyyspalvelut auttaa sinua opiskelijavaihtoon ja ulkomaiseen harjoitteluun liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä kv-palveluiden henkilökuntaan, jos haluat tietää vaihtoon hakeutumisesta, vaihto-ohjelmien säännöistä tai yleensä opiskelusta/harjoittelusta ulkomailla.

Lisää aiheesta

| Uratarina

Opiskelijamme työllistyvät: Katariina Suuniitty on Finnairin kasvot asiakaspalvelussa

Katariina Suuniitty työskentelee Finnairin kotikentällä Helsinki-Vantaalla. Töihin kuuluvat lähtöselvitys, koneeseen nousu ja erilaiset opastustehtävät.
Helena Saarni
| Opinnot ja opetus

Helena Saarni nauttii harjoittelujaksostaan Lontoossa

Helena Saarni haluaa työn, jossa pääsee työskentelemään kansainvälisesti ja haastamaan itseään jatkuvasti. Saarni on porilainen kolmannen vuoden opiskelija International Business and Marketing Logistics koulutusohjelmassa Raumalla. Kansainväliset asiat ovat kiinnostaneet häntä aina.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen