Käännöspalvelut

SAMKin Kielipalvelut tarjoavat apua niin SAMKin opiskelijoille kuin henkilökunnalle käännös- ja oikolukuasioissa.

Käännöspalvelut

SAMKin Kielipalvelut tarjoavat apua niin SAMKin opiskelijoille kuin henkilökunnalle käännös- ja oikolukuasioissa.

Yhteydenotot: Käännöskoordinaattori Henna Tiittanen, henna.tiittanen@samk.fi, p. 044 710 3842

 

Opiskelijalle

Opiskelijoita palvellaan esimerkiksi opinnäytetöiden tiivistelmien käännöksissä ja kielentarkastuksissa sekä todistusten kääntämisessä. Koska käännöksiä tekevät SAMKin kieltenopettajat muun työn ohessa, niin käännöstarpeen pitäisi olla meillä tiedossa hyvissä ajoin. Mitä aiemmin käännöstä tai oikolukua tarvitsevat dokumentit ovat meillä, sen parempi (mielellään kaksi viikkoa, vähintään viikko ennen määräpäivää). Palvelut ovat maksullisia. Hintoja tarkistettiin maaliskuussa 2019.

Tiivistelmät

Tiivistelmän kääntäminen, alle 200 sanaa, hinta 111,60 € (90 € + alv 24 %)
Tiivistelmän kääntäminen, yli 200 sanaa, hinta 167,40 € (135 € + alv 24 %)
Tiivistelmän oikoluku/ kielentarkastus, hinta tuntiperustainen 62 € / h (50 €/h + alv 24 %). Minimilaskutusaika on yksi tunti.

HUOM! Jos kirjoitat koko opinnäytetyösi englanniksi, niin silloin vastaat itse englannin kielestä.

 

Henkilökunnalle

Kielipalvelut palvelee henkilökuntaa erilaisissa käännöstarpeissa. Henkilökunnalle annetaan käännös-ja oikolukuapua sekä tehdään kielenhuoltoa esim. julkaisujen ja esitysten oikoluvussa ja käännöksissä. Koska käännöksiä tekevät SAMKin kieltenopettajat muun työn ohessa, niin käännöstarvepyyntö tulee tehdä hyvissä ajoin. Mitä aiemmin käännöstä tai oikolukua tarvitsevat dokumentit on toimitettu, sen parempi (mielellään kaksi viikkoa, vähintään viikko ennen määräpäivää). Lue lisää Into-intrasta (vaatii kirjautumisen).