Etsi

Opintojen aikana

Olet matkalla ammattilaisuuteen ja asiantuntijuuteen. Opintojen alkuvaiheessa ja myöhemmin opintojen edetessä saattaa tulla eteen kysymyksiä ja selvitettäviä uusia asioita.

Opiskelijan linkit

Opintoihin ja valmistumiseen liittyvää tietoa, mm. jaksotus ja valmistumisaikataulu, hyvinvointi, verkko-opinnot, vaihtomahdollisuudet, opinnäytetyöasiat.
Selaimessa toimiva sähköpostiohjelma.

Opetussuunnitelmat, opinnot, opintojen haku, opinnoille ilmoittautuminen, uusintatentit, sähköinen asiointi, HOPS, opintojaksopalaute. SoleOPSin käyttö SAMKissa on päättynyt. Uusi järjestelmä, Loki, tulee käyttöön 1.8.2018 alkaen.

Lukujärjestykset ja aikataulutukset.

Opiskelijahallintojärjestelmä,
jossa voi päivittää omia tietoja ja
ilmoittautua läsnä-/poissaolevaksi. WinhaWillen käyttö päättyy 18.6.2018. Uusi järjestelmä, Loki, tulee käyttöön 1.8.2018 alkaen.
Verkko-oppimisympäristö.

Terveydenhoitajan tiedot löydät Oivasta kohdasta Hyvinvointi.

Ilmoittautuminen

Opiskelija voi ilmoittautua poissa olevaksi sen mukaan, onko hän ottanut opiskelupaikan vastaan ennen syksyä 2015 alkaneesta koulutuksesta vai aikaisintaan syksyllä 2015 alkaneesta koulutuksesta.

  • Jos opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ennen syksyä 2015 alkaneesta koulutuksesta, hän voi opiskeluaikanaan ilmoittautua poissa olevaksi enintään neljäksi lukukaudeksi.
  • Jos opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan syksyllä 2015 tai sen jälkeen alkaneesta koulutuksesta, hän voi ilmoittautua poissa olevaksi enintään kahdeksi lukukaudeksi ilman erityistä syytä. Lisäksi hän voi ilmoittautua poissa olevaksi ase- tai siviilipalveluksen suorittamisen tai äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaalla olemisen takia ilman, että opiskeluoikeusaika kuluu.

Jos läsnä olevaksi ilmoittautunut opiskelija ei ilmoittaudu läsnä tai poissa olevaksi lukuvuosittain annettuun määräaikaan mennessä, hänen katsotaan jatkavan opintojaan ja hänet merkitään läsnä olevaksi seuraavaksi lukuvuodeksi.

Ilmoittautuminen seuraavaksi lukuvuodeksi alkaa edeltävän kevätlukukauden aikana huhti-toukokuussa ja päättyy elokuun alussa. Tiedote ilmoittautumisesta lähetetään opiskelijoille sähköpostitse.

Lukuvuosi 2018–2019 jaksotus

Syyslukukausi 27.8.–21.12.2018

Kevätlukukausi 2.1.–18.6.2019

Kesälukukausi 19.6.–23.8.2019

 

Alakohtaiset linkit

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen