Etsi

Tutustu SAMKiin

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa.

4 paikkakuntaa

Pori, Rauma, Huittinen ja Kankaanpää

6000 opiskelijaa

Henkilökuntaa 400

Kulttuurit kohtaavat

Kansainvälisiä opiskelijoita noin 250

Opiskelu SAMKissa

Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskelu on käytännönläheistä. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön.

Opiskelussasi pääset hyödyntämään digitaalisia sovelluksia monipuolisesti. Opiskelu SAMKissa perustuu opiskelijan oman päätelaitteen (useimmiten kannettava tietokone) käyttöön. Käytössäsi on ilmaiset Microsoft Office -ohjelmistot, jotka voit asentaa omalle koneellesi. Lisäksi käytössäsi on ilmainen OneDrive for Business -tallennustila tiedostoillesi – voit jakaa tiedostoja muille opiskelijoille tai opettajien kanssa.

Modernit kampukset tukevat oppimista

SAMK-kampus Pori sijaitsee keskustassa rautatieaseman vieressä. Opiskelijat aloittivat opintonsa uudella kampuksella syksyllä 2017. Keskeiselle paikalle rakennetut tilat tarjoavat modernin opiskeluympäristön. Uudella kampuksella on noin 4200 liiketalouden, matkailun, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan opiskelijaa.

SAMK-kampus Rauma toimii vuonna 2015 uudistetuissa tiloissa Satamakadulla ja Suojantiellä. Rauman kampus on meriteknologian, kansainvälisen kaupan ja logistiikan opiskelukeskus, jossa on noin 1500 opiskelijaa.

Kuninkaisten kampus on erikoistunut liiketalouden monimuotokoulutukseen.

Taidekoulun kampus löytyy Kankaanpäästä. Kaupungissa on pitkät taiteen tekemisen perinteet ja kampuksen tilat on suunniteltu ja rakennettu puhtaasti kuvataideopetukselle.

Laadukas opetus ja hyvä työllistyminen

Kaikki valmistuvat opiskelijat kertovat näkemyksensä opetuksen laadusta vuosittain (OKM AVOP -kysely). SAMK on vuosien 2005-2016 aikana sijoittunut aina vähintään kuudenneksi. Ykköseksi SAMK on yltänyt neljästi, viimeksi 2016. Valmistuneiden työllistymisessä SAMK sijoittuu metropolialueen ulkopuolisista ammattikorkeakouluista ensimmäiseksi (Tilastokeskuksen työllistymistilastot).

 

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen