Tutustu SAMKiin

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa.

4 paikkakuntaa

Pori, Rauma, Huittinen ja Kankaanpää

6000 opiskelijaa

Henkilökuntaa 400

Kulttuurit kohtaavat

Kansainvälisiä opiskelijoita noin 250

Opiskelu SAMKissa

Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskelu on käytännönläheistä. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön.

Opiskelussasi pääset hyödyntämään digitaalisia sovelluksia monipuolisesti. Opiskelu SAMKissa perustuu opiskelijan oman päätelaitteen (useimmiten kannettava tietokone) käyttöön. Käytössäsi on ilmaiset Microsoft Office -ohjelmistot, jotka voit asentaa omalle koneellesi. Lisäksi käytössäsi on ilmainen OneDrive for Business -tallennustila tiedostoillesi – voit jakaa tiedostoja muille opiskelijoille tai opettajien kanssa.

Modernit kampukset tukevat oppimista

SAMK-kampus Pori sijaitsee keskustassa matkakeskuksen vieressä. Keskeiselle paikalle rakennettu kampus tarjoaa modernin opiskeluympäristön. Vuonna 2017 käyttöön otetulla kampuksella on noin 4200 liiketalouden, matkailun, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan opiskelijaa.

SAMK-kampus Rauma toimii vuonna 2015 uudistetuissa tiloissa Satamakadulla ja Suojantiellä. Rauman kampus on meriteknologian, kansainvälisen kaupan ja logistiikan opiskelukeskus, jossa on noin 1500 opiskelijaa.

Kuninkaisten kampus on erikoistunut liiketalouden monimuotokoulutukseen.

Taidekoulun kampus löytyy Kankaanpäästä. Kaupungissa on pitkät taiteen tekemisen perinteet ja kampuksen tilat on suunniteltu ja rakennettu puhtaasti kuvataideopetukselle.

SAMK – Paras opetuksen laatu!*

SAMKista valmistuneet ovat parhaiten työllistyneiden joukossa pääkaupunkiseudun ulkopuolisista ammattikorkeakouluista! **

 

*) OKM:n kysely ammattikorkeakoulusta valmistuneille 2009–2021.

**) Tilastokeskuksen tilastot 2009–2022.