Korkeakouludiplomit ja muut opintokokonaisuudet

Täydennä ammattitaitoasi avoimen AMKin korkeakouludiplomiopinnoilla ja muilla opintokokonaisuuksilla!

Ammattitaidon täydentäminen

Avoimen AMKin kautta voit päivittää tai täydentää osaamistasi korkeakouludiplomiopinnoilla tai muilla opintokokonaisuuksilla. Tavoitteenasi voi olla myös omien työllistymismahdollisuuksien parantaminen.

Erityistä täsmäosaamista

Korkeakouludiplomiopinnot ja muut avoimen AMKin opintokokonaisuudet ovat AMK- tai YAMK-tutkintojen osia, jotka mahdollistavat osaamisen päivittämisen tutkintoa lyhyemmässä ajassa.

Avoimen AMKin kautta tutkinto-opiskelijaksi

Suoritetut avoimen AMKin opinnot ovat myös hyödynnettävissä, mikäli päätät hakeutua myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

SAMK Rauman-kampuksen opiskelija työskentelemässä tietokoneella seisomatyöpisteellä. SAMK student working in Rauma campus.

Täydennä ammattitaitoasi korkeakouludiplomiopinnoilla tai muilla avoimen AMKin opintokokonaisuuksilla

Avoimen ammattikorkeakoulun kautta voit hankkia erityisosaamista laajemmilla korkeakouludiplomiopinnoilla tai tiiviimmillä opintokokonaisuuksilla. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi ammattitaidon tietyn aihealueen syventäminen tai kokonaan uuden osaamisen hankkiminen ja omien työllistymismahdollisuuksien parantaminen. Korkeakouludiplomiopinnot ja muut avoimen AMKin opintokokonaisuudet ovat AMK- tai YAMK -opetussuunnitelmien mukaisia tutkintojen osia, jotka mahdollistavat osaamisen päivittämisen tutkintoa lyhyemmässä ajassa. Suoritetut avoimen AMKin opinnot ovat myös hyödynnettävissä, mikäli päätät hakeutua myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu avoimen AMKin korkeakouludiplomiopintoihin ja muihin opintokokonaisuuksiin

SAMKin opiskelija työskentelee kannettavalla tietokoneella Porin-kampuksella.

Korkeakouludiplomiopinnot (60 op)

Korkeakouludiplomiopinnot ovat tietyn teeman mukaisia laajempia koulutuskokonaisuuksia, joilla voit syventää osaamistasi tai hankkia täysin uutta erityisosaamista. Korkeakouludiplomiopinnot ovat laajuudeltaan 60 op ja ne kestävät noin 1,5 vuotta. Opiskelija saa kokonaisuuden suoritettuaan korkeakouludiplomin.

SAMKin opiskelija työskentelemässä tabletilla kahvilassa.

Muut opintokokonaisuudet

Opintokokonaisuudet ovat tiiviitä, eri laajuisia osaamispaketteja, joissa voit hankkia juuri sinulle sopivaa osaamista. Opintokokonaisuudet ovat yleensä lyhyempikestoisia kuin korkeakouludiplomiopinnot, mutta tarjoavat vahvaa osaamista valitsemaasi teemaan. Opiskelija saa opintokokonaisuuden suoritettuaan todistuksen.