Avoimet ovet SAMKiin

Oletko kiinnostunut korkeakouluopinnoista? Tältä sivulta löydät tiivistetysti tärkeimmät tiedot SAMKista, kampusten esittelyt sekä linkit erilaisiin avoimien ovien tapahtumiin!

Tervetuloa tutustumaan SAMKiin!

Avoimien ovien tapahtumat antavat sinulle mahdollisuuden tutustua tarkemmin SAMKin tarjontaan sekä tiloihin. Tapahtumien kautta pyritään luomaan kuva opiskelusta ja elämästä SAMKissa. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää ja löytämään oma urapolkusi SAMKista!

Tältä sivulta löydät linkit, ajankohdat sekä jälkitallenteet SAMKin tapahtumiin.

Satakunnan Ammattikorkeakoulu 2021

OpenSAMK 2021

Syksyn 2021 OpenSAMK tullaan järjestämään tiistaina 9.11. Porin kampuksella hybriditapahtumana. Tapahtumassa SAMKin koulutukset esittäytyvät ja nuoret pääsevät tutustumaan SAMKin kampukseen. Tapahtuma alkaa klo 10 Agora-salissa ja jatkuu aina iltapäivään asti. Samana päivänä järjestetään myös opinto-ohjaajille ja ohjaustoiminnasta vastaaville henkilöille suunnattu Opopäivä.

Tapahtuma alkaa kello 10 Julle Kallion juontamalla saliohjelmalla. Saliohjelmassa nähdään mm. SAMKin koulutusten esittelyitä, opiskelijoiden haastatteluita, kilpailuita sekä muuta hauskaa aktiviteettia. Saliohjelman jälkeen siirrytään kampuksen aulan messualueelle, jossa SAMKin koulutukset ovat järjestäneet erilaista hauskaa menoa ja meininkiä nuorille. Opiskelijat esittelevät myös koulutuksiaan sekä opiskelutilojaan. OpenSAMK päättyy noin kello 14. Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa ja kampuksen ravintola on auki normaalisti.

OpenSAMKin saliohjelma on nähtävissä myös striimilähetyksenä SAMKin Youtube -kanavalla: SAMK Satakunta University of Applied Sciences - YouTube

Ilmoittaudu mukaan OpenSAMKiin

Nähdään Porissa!

 

Jälkitallenteet

17.3.2021 Hakuinfo

SAMKin hakuinfotapahtuma järjestettiin 17.3.2021 Teamsin välityksellä.

Tapahtumassa hakijapalvelut kertoi tarkemmin hakemisprosessista sekä yhteishakuajoista, muutamat SAMKin koulutukset esittäytyivät ja opettajat vastailivat osallistujien kysymyksiin koskien elämää ja opiskelua SAMKissa.

25.11.2020 OpenSAMK

OpenSAMK 2020 -lähetys vie sinut tutustumaan Satakunnan ammattikorkeakoulun opintoihin, opiskelijoihin ja opiskelun oheisiin mahdollisuuksiin. Lähetyksessä tutustutaan myös SAMKin kampuksiin Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä.

SAMK – Paras opetus!*

SAMK – Paras työllistyminen ammattikorkeakouluissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella!

*) OKM:n kysely ammattikorkeakoulusta valmistuneille 2009–2020.

 

SAMKin kampukset:

Tutustu SAMKin koulutuksiin

SAMKissa voi opiskella monessa eri koulutuksessa liiketoiminnan, matkailun, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alalla.

Näin haet SAMKiin

Ammattikorkeakouluihin haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä.

Hakijapalvelut

Tiedätkö jo mitä haluaisit opiskella, mutta kaipaat neuvoa johonkin hakuun liittyvään asiaan? Hakijapalveluista saa tietoa erityisesti hakemiseen liittyvissä asioissa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jari Multisilta, the Managing Director, President of Satakunta University of Applied Sciences, received a ceremonial chain designed by goldsmith and designer Assi Arnimaa-Leinonen. Arnimaa-Leinonen is known for her diamond rings and silver jewelry. https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-is-celebrating-its-30th-anniversary-the-president-received-a-ceremonial-chain/

Rekrytoimme! Haluatko työskennellä organisaatiossa, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, joustavuutta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä?
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: https://bit.ly/2ZeeWCP
#tyopaikat #rekry #SamkTyopaikat

Matkailussa suurimpana haasteena on usein julkisen- ja yksityisen puolen yhteistyö. Näin ei ole Merikarvialla 👍 Tästä moni kunta voisi ottaa oppia. #merikarvia #matkailunkehittamiskeskus #yhteistyö #samk

SAMKissa aloittanut Matkailun kehittämiskeskus tukee alan positiivista kehitystä Satakunnassa. Kehittämiskeskuksen toiminnan kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet matkailuyritykset. #katsetulevaisuuteen #samk #mysamk #satakunta #matkailunkehittämiskeskus
https://www.samk.fi/uutiset/uusi-matkailun-kehittamiskeskus-luotsaa-matkailualaa-kohti-kestavaa-ja-kannattavaa-liiketoimintaa/