Matkustus ja majoitus

Kulkeminen kampukselle sujuu niin bussilla kuin junalla. Tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin. SAMKin ja keskustahotellien väliä pääset matkustamaan kätevästi Cityliikenteen busseilla.

Matkusta, majoitu ja viihdy Porissa!

Pori on kaupunkina todella outo ja ehdottoman uniikki. Ostoksia, seikkailua, luonnosta ja kulttuurista nauttimista.

Pori on periksiantamaton, itsepäinen, mutta aina uudelleen luovasta hulluudesta ja vastakohdista voimaa ammentava kaupunki. Sen ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Porilaiset ovat ylpeitä siitä, että täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Täällä itseironia ja itsekritiikki lyövät kättä sulassa sovussa.

Porissa suhtaudutaan elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Porissa kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Järki voi olla joskus jäässä mutta tunteisiin Pori menee aina. Siihen voi välillä mennä hermot, mutta vain koska se on niin rakas. Se itkettää, naurattaa ja ennen kaikkea koskettaa. Pori pääsee ihon alle.

Tervetuloa Poriin!

SAMK-kampus sijaitsee matkakeskuksen lähellä (rautatieasema ja linja-autoasema). Suosittelemme käyttämään matkakeskuksen ja keskustan hotellien väliseen liikenteeseen Cityliikenteen matalalattiaisia pikkubusseja. Matkan hinta on 1 €/suunta.

Cityliikenteen bussit kulkevat reittiään 15 min välein. Katso aikataulu.

Reitti: Keskussairaala – Matkakeskus, laituri 1 (SAMK, rautatieasema, linja-autoasema) – Keskusaukio (Amado, Cumulus, Scandic) – Kauppatori, laituri 10 (Sokos Hotel) – Puuvilla – Kauppatori, laituri 7 (Sokos Hotel) - Keskusaukio (Amado, Cumulus, Scandic) – Matkakeskus, laituri 7 (SAMK, rautatieasema, linja-autoasema) – Keskussairaala

Porissa taksin voit tilata tarvittaessa Satakunnan aluetaksista numerosta 0600 300 33.

 

Matkusta

Porin kampukselle pääsee kulkemaan kätevästi bussilla, junalla tai lentäen.

 

Junalla

Junien aikatalut löytyvät VR:n sivuilla. Rautatieasema sijaitsee aivan kampuksen vieressä.

Bussilla

Bussien aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta. Porin Matkakeskus sijaitsee aivan kampuksen edessä.

Lentäen

Porin lentoasemalta on kampukselle kävelymatka noin 1,5 kilometriä.

Omalla autolla

Kampuksen pihassa on pysäköintialue.

 

Majoitus

Porissa on useita majoitusvaihtoehtoja. Suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin ytimessä, kuten myös SAMKin Porin kampus.

 

Sokos Hotel Vaakuna

Viihtyisä hotelli Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan Porin torin laidalla.  Käytössä on mm. kolme saunaa ja EasyFit -kuntosali. Kampukselle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

Scandic Pori

Scandic Pori sijaitsee aivan Porin keskustassa. Modernisti sisustetussa hotellissa on mukava tunnelma ja hyvä ravintola. Huoneissa on huonekohtainen jäähdytys ja ilmanvaihto sekä ilmainen wifi. Kampukselle on matkaa noin 700 m.

Hotel Bepop

Hotel Bepop sijaitsee kävelykadun tuntumassa, keskellä kaupungin sykettä. Sydämeltään nuori Hotel Bepop toivottaa vieraat tervetulleeksi viihtymään. Rautatie- ja bussiasemat ovat alle kilometrin päässä hotellista ja hotelli on vain noin puolen kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Kampukselle on matkaa noin 600 metriä.

Hostel River

Hostel River -majatalo tarjoaa kodikkaan korkeatasoista majoitusta. Hostel sijaitsee noin 5 minuutin automatkan päässä tapahtumapaikalta. HUOM! Suihkut ja wc:t yhteiskäytössä yleisissä tiloissa.

Amado

Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä (noin 500 metriä) kampukselta.

Rantakartano

Rantakartano sijaitsee hienolla paikalla Porin Isojoenrannalla, aivan Kokemäenjoen rannalla. Rantakartano sijaitsee noin 10 minuutin automatkan päässä kampukselta.

Yyterin Kylpylähotelli

Yyterin Kylpylähotelli sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Hotelli sijaitsee noin 20 km päässä kampukselta.