SAMK webinar for applicants

Satakunta University of Applied Sciences hosts a webinar, ”Welcome to SAMK”, on 26 January 2022 at 2pm EET
(1pm CET, 5.30pm IST, 7pm ICT).

We welcome all students, parents and other interested to hear more about our university, degree programmes, application and studying in Finland.

The webinar will be one hour long and organized on Zoom. First we will tell general information about studying in Finland and at SAMK. After that, we take a look at our Bachelor’s Degree Programmes in English. We will also hear stories from our international students. Finally, we will go through some instruction about applying and tuition fees. In the end of the event we will also have time for questions.

You can join the by clicking this link:
https://zoom.us/j/93271013572

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ulkoisen palomuurin vaihto aiheuttaa katkoksen SAMKin palveluissa torstaina 20.1. klo 14–21.SAMK services will not be available on 20 January 2022 from 2 pm to 9 pm due to changing the SAMK external firewall. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kaikille ammattikorkeakoulututkinnon saaville vahvat taidot pärjätä muuttuvilla työmarkkinoilla. Osaamisessa korostuvat kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja monikulttuurisuuteen liittyvät taidot. @Arene_ry @SatakunnanAMK https://www.arene.fi/julkaisut/raportit/suositus-ammattikorkeakoulujen-yhteisista-kompetensseista-ja-niiden-soveltamisesta-2022/

Ulkoisen palomuurin vaihto aiheuttaa katkoksen SAMKin palveluissa torstaina 20.1. klo 14–21.

SAMK services will not be available on 20 January 2022 from 2 pm to 9 pm due to changing the SAMK external firewall.

Miten #merellinenmatkailu käsitetään Euroopan pohjoisilla merialueilla? Lue näkökulmia aiheeseen blogistamme https://www.skills4cmt.eu/blog/ @EDUFI_HigherEd @SatakunnanAMK #matkailunkehittämiskeskus

#Hyvinvointiteknologia #YAMK koulutuksemme uudistuu ja hakuaika lähenee! Suuntautua voi hyvinvointianalytiikkaan tai laite- ja teknologiapuoleen. Analytiikkasuuntaus tuo mukanaan Hyvinvointianalyytikon pätevyyden. @SatakunnanAMK @SataDigiHealth @RoboAI2

https://www.sitra.fi/uutiset/uusi-ammattiryhma-sote-alalle-suomessa-aletaan-kouluttaa-hyvinvointianalyytikoita/

SAMKissa on unelma maakunnallisesta hyvinvointiverkostosta, jossa rakennetaan korkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten yhteistyössä vahva verkosto opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. @SatakunnanKansa
#hyvinvointi #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000008551742.html