CampusOnline.fi

CampusOnline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot.

CampusOnline.fi

CampusOnline -portaalista voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele ajasta ja paikasta riippumatta – siellä missä sinulle parhaiten sopii.

Kohderyhmä

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Opintoja voivat suorittaa maksuttomasti myös vaihto-opiskelijat.
Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opinnot voivat olla maksullisia tai maksuttomia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun käytännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot käytännöistä löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen.
Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat.

Hyvä tietää!

Portaalissa on perustiedot opintojaksoista. Opintojakson tietojen yhteydessä on linkki, joka johdattaa opintojakson tarjoavan ammattikorkeakoulun omille sivuille. Siellä on tarkemmat toteutustiedot sekä ilmoittautumisohjeistus opintojaksolle.
Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia.
Osa opinnoista on täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia, kun taas osassa opintojaksoissa on paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä, rajatumpia aikatauluja. Katsothan aina tarkasti opintojakson kuvauksen yhteydestä ko. opintojakson toteutustavat.

Suoritusmerkintöjen siirto

SAMKin omat tutkinto-opiskelijat, jotka ovat suorittaneet muualla opintojaan, hakevat suorituksensa Oma Opintopolku (ent. KOSKI) –palvelusta: ja toimittavat sieltä saadun linkin SAMKin sähköiseen asiointiin.

SAMKin tarjoamien opintojen osalta muiden AMKien opiskelijat toimittavat suorituksensa PURO -palvelun kautta omaan kotikorkeakouluunsa.

Lue lisää CampusOnlinesta.

Tutustu Campusonlinen vuosikelloon 2020-2021 >>

 


SAMKin CampusOnline yhteyshenkilöt:

Koulutussuunnittelija Anu-Mari Elohaka, p. 044 710 3121

Koulutuspäällikkö Pia Lamminen, p. 044 710 3128

campusonline@samk.fi

Ajankohtaista

Ammattikorkeakoulut ovat vastanneet nopeasti poikkeustilan vuoksi kasvaneeseen kysyntään ja lisänneet verkko-opintotarjontaa CampusOnlinessa. Eikä tässä vielä kaikki – lisää on tulossa! www.campusonline.fi