Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
7.-8.10.2021

Vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. SAMK järjestää päivät 7.–8.10.2021 verkkotapahtumana.* Päivät järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi.

Päivät on siirretty syksyltä 2020.
* Tapahtuman toteutustapa päivitetty 6.9.2021.

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa ilmoittautumaan vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päiville! Ilmoittautuminen konferenssiin päättyy 12.9.2021. (Huom. ilmoittautumisaikaa jatkettu)

Tutustu puhujiin

Tutustu päivien mielenkiintoisiin puhujiin. Puhujina ovat muun muassa kirjailija Roman Schatz, erityisasiantuntija Marko Mikkola ja superälykkö ja maailmanparantaja Anni Laurila.

Katso ohjelma

Pääsemme nauttimaan kirjailija Roman Schatzin tarkoista ja nauruhermoja kutkuttavista oivalluksista. Superälykkö ja maailmanparantaja Anni Laurila pohtii kanssamme oppimisen tulevaisuutta.

Yhteystiedot – Kontaktuppgifter – Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2021@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2021@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2021@samk.fi.

Tapahtumakoordinaattori – Evenemangkoordinator – Event Coordinator: Julia Vaahtera, p. 044 710 3147.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien perinteisiin kuuluu yhteisjulkaisu päivien aikana pidetyistä esityksistä ja työpajoista. Lue lisää aiheesta.

Lisää aiheesta

Hankkeen ihmiset istuvat yhdessä pöydän ääressä. Taustalla televisiossa näkyy hankkeen nimi Praktik på svenska.
| SAMK

Praktik på svenska -hankkeessa satsataan toiseen kotimaiseen kieleen

SAMKissa lokakuussa käynnistynyt Praktik på svenska -hanke tähtää sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kielitaidon parantamiseen sekä harjoittelu- ja työpaikkojen lisäämiseen.
Tiina Rajala opiskelkee kotonaan tietokoneella.
| SAMK

Bli proffs! – Ruotsin kieltä ja työelämäkontakteja etänä

Opetus on suoritettu tänä keväänä etäopetuksen keinoin. Yksi opintojaksoista on Svensk företagskultur. Opintojaksolla tutustutaan ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen yrityskulttuuriin sekä työelämässä tarvittavaan ruotsin kielen taitoon.