Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
7.-8.10.2021

Vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. SAMK järjestää päivät 7.–8.10.2021 Porin kampuksella (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Tapahtumaan voi osallistua myös verkon kautta.* Päivät järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi Poriin.

Päivät on siirretty syksyltä 2020.
* Pidätämme oikeuden muutokseen tapahtuman toteutustavassa tarpeen mukaan vallitsevan Covid 19 -tilanteen ja viranomaisten suositusten niin vaatiessa.

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa ilmoittautumaan vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päiville! Ilmoittautuminen konferenssiin alkaa 23.8.2021 ja päättyy 5.9.2021. 

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin

Tutustu päivien mielenkiintoisiin puhujiin ja puheenvuoroihin. Puhujina ovat mm. kirjailija Roman Schatz,  erityisasiantuntija Marko Mikkola ja superälykkö ja maailmanparantaja Anni Laurila.

Matkusta ja majoitu

Pori on kaupunkina todella outo ja ehdottoman uniikki. Lue lisää kulkemisesta ja  majoitusvaihtoehdoista. SAMKin ja keskustahotellien väliä pääset matkustamaan kätevästi Cityliikenteen busseilla.

Yhteystiedot – Kontaktuppgifter – Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2021@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2021@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2021@samk.fi.

Tapahtumakoordinaattori – Evenemangkoordinator – Event Coordinator: Julia Vaahtera, p. 044 710 3147.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien perinteisiin kuuluu yhteisjulkaisu päivien aikana pidetyistä esityksistä ja työpajoista. Lue lisää aiheesta.

Lisää aiheesta

Hankkeen ihmiset istuvat yhdessä pöydän ääressä. Taustalla televisiossa näkyy hankkeen nimi Praktik på svenska.
| SAMK

Praktik på svenska -hankkeessa satsataan toiseen kotimaiseen kieleen

SAMKissa lokakuussa käynnistynyt Praktik på svenska -hanke tähtää sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kielitaidon parantamiseen sekä harjoittelu- ja työpaikkojen lisäämiseen.
Tiina Rajala opiskelkee kotonaan tietokoneella.
| SAMK

Bli proffs! – Ruotsin kieltä ja työelämäkontakteja etänä

Opetus on suoritettu tänä keväänä etäopetuksen keinoin. Yksi opintojaksoista on Svensk företagskultur. Opintojaksolla tutustutaan ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen yrityskulttuuriin sekä työelämässä tarvittavaan ruotsin kielen taitoon.