Skip to content

Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
7.-8.10.2021

Vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Ilon kautta - laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää päivät 7.-8.10.2021 SAMKin Porin kampuksella (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Tapahtuma järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi Poriin. Päivät on siirretty syksyltä 2020.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Yhteystiedot – Kontaktuppgifter – Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2020@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2020@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2020@samk.fi.

Tapahtumakoordinaattori – Evenemangkoordinator – Event Coordinator: Julia Vaahtera, p. 044 710 3147.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien perinteisiin kuuluu yhteisjulkaisu päivien aikana pidetyistä esityksistä ja työpajoista.

Lisää aiheesta

| SAMK

Bli proffs! – Ruotsin kieltä ja työelämäkontakteja etänä

Opetus on suoritettu tänä keväänä etäopetuksen keinoin. Yksi opintojaksoista on Svensk företagskultur. Opintojaksolla tutustutaan ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen yrityskulttuuriin sekä työelämässä tarvittavaan ruotsin kielen taitoon.
Nursing-opiskelijoita luennolla SAMKin Porin kampuksella
| Opinnot ja opetus

Kielisuihkuja ja yhteissimulaatioita – suomen kielen ja kulttuurin tuntemusta kansainvälisille opiskelijoille

SAMK on mukana hankkeessa Opin portailta työelämään Satakunnassa. Siinä kehitetään suomen kielen tukea esimerkiksi englanninkielisissä Nursing- ja Physiotherapy-koulutuksissa oleville opiskelijoille. Lehtorit Marja Tomberg ja Maarit Harjanne ovat innostuneita tuloksista.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen