Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
1.-2.10.2020

Vuoden 2020 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen konferenssiin alkaa 10.8.2020 ja päättyy 6.9.2020. Osallistumismaksujen hinnat:
10.8. - 23.8.2020: Early bird -hinta 260 euroa + alv. 24%
24.8. - 6.9.2020: Late bird -hinta 280 euroa + alv. 24 %

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin

Päivien aikana kuullaan monia mielenkiintoisia puheenvuoroja teemaan liittyen. Päivillä pääsee myös osallistumaan erilaisiin rinnakkaissessioihin. Katso, mitä sinua kiinnostavaa on tarjolla.

Matkusta ja majoitu

Pori on todella outo ja ehdottoman uniikki. Siksi päivien aikana kannattaa tutustua myös ajan salliessa paikalliseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja viihdy.

Ilon kautta - laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää päivät 1–2.10.2020 SAMKin Porin kampuksella (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Tapahtuma järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi Poriin.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Yhteystiedot – Kontaktuppgifter – Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2020@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2020@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2020@samk.fi.

Tapahtumakoordinaattori – Evenemangkoordinator – Event Coordinator: Julia Vaahtera, p. 044 710 3147.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien perinteisiin kuuluu yhteisjulkaisu päivien aikana pidetyistä esityksistä ja työpajoista.

Lue lisää julkaisusta ja julkaisuohjeet.

Lisää aiheesta

| SAMK

Bli proffs! – Ruotsin kieltä ja työelämäkontakteja etänä

Opetus on suoritettu tänä keväänä etäopetuksen keinoin. Yksi opintojaksoista on Svensk företagskultur. Opintojaksolla tutustutaan ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen yrityskulttuuriin sekä työelämässä tarvittavaan ruotsin kielen taitoon.
| Opinnot ja opetus

Kielisuihkuja ja yhteissimulaatioita – suomen kielen ja kulttuurin tuntemusta kansainvälisille opiskelijoille

SAMK on mukana hankkeessa Opin portailta työelämään Satakunnassa. Siinä kehitetään suomen kielen tukea esimerkiksi englanninkielisissä Nursing- ja Physiotherapy-koulutuksissa oleville opiskelijoille. Lehtorit Marja Tomberg ja Maarit Harjanne ovat innostuneita tuloksista.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen