Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
7.-8.10.2021

Vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Ilon kautta – laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. SAMK järjestää päivät 7.–8.10.2021 Porin kampuksella (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Tapahtumaan voi osallistua myös verkon kautta.* Päivät järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi Poriin.

Päivät on siirretty syksyltä 2020.
* Pidätämme oikeuden muutokseen tapahtuman toteutustavassa tarpeen mukaan vallitsevan Covid 19 -tilanteen ja viranomaisten suositusten niin vaatiessa.

Call for papers on alkanut!

Millaisia innovatiivisia opetuskokeiluja olet toteuttanut? Oletko mukana tutkimus- tai kehittämishankkeessa, jonka tuloksista haluaisit kertoa muille? Tervetuloa esittelemään pedagogisia innovaatioitasi, tutkimus- ja kehitysprojektisi tuloksia tai pitämään työpajaa.

Tutustu puheenvuoroihin

Tutustu Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien mielenkiintoisiin puhujiin ja puheenvuoroihin. Puhujina ovat mm. kirjailija Roman Schatz,  erityisasiantuntija Marko Mikkola ja superälykkö ja maailmanparantaja Anni Laurila.

Matkusta ja majoitu

Pori on kaupunkina todella outo ja ehdottoman uniikki. Ja kulkeminen kampukselle sujuu niin bussilla kuin junalla. Tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin. SAMKin ja keskustahotellien väliä pääset matkustamaan kätevästi Cityliikenteen busseilla.

Yhteystiedot – Kontaktuppgifter – Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2021@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2021@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2021@samk.fi.

Tapahtumakoordinaattori – Evenemangkoordinator – Event Coordinator: Julia Vaahtera, p. 044 710 3147.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien perinteisiin kuuluu yhteisjulkaisu päivien aikana pidetyistä esityksistä ja työpajoista.

Lisää aiheesta

Hankkeen ihmiset istuvat yhdessä pöydän ääressä. Taustalla televisiossa näkyy hankkeen nimi Praktik på svenska.
| SAMK

Praktik på svenska -hankkeessa satsataan toiseen kotimaiseen kieleen

SAMKissa lokakuussa käynnistynyt Praktik på svenska -hanke tähtää sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kielitaidon parantamiseen sekä harjoittelu- ja työpaikkojen lisäämiseen.
Tiina Rajala opiskelkee kotonaan tietokoneella.
| SAMK

Bli proffs! – Ruotsin kieltä ja työelämäkontakteja etänä

Opetus on suoritettu tänä keväänä etäopetuksen keinoin. Yksi opintojaksoista on Svensk företagskultur. Opintojaksolla tutustutaan ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen yrityskulttuuriin sekä työelämässä tarvittavaan ruotsin kielen taitoon.