Ilon kautta – laadusta tinkimättä!
1.-2.10.2020

Vuoden 2020 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta - laadusta tinkimättä!

Call for papers

Tule mukaan esittelemään omaa työskentelyäsi korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa. Tervetuloa esittelemään pedagogisia innovaatioitasi, tutkimus- ja kehitysprojektisi tuloksia tai pitämään työpajaa.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin

Päivien aikana kuullaan monia mielenkiintoisia puheenvuoroja teemaan liittyen. Päivillä pääsee myös osallistumaan erilaisiin rinnakkaissessioihin. Katso, mitä sinua kiinnostavaa on tarjolla.

Matkusta ja majoitu

Pori on todella outo ja ehdottoman uniikki. Siksi päivien aikana kannattaa tutustua myös ajan salliessa paikalliseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja viihdy.

Ilon kautta - laadusta tinkimättä!

Joka toinen vuosi järjestettävien valtakunnallisten Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien teemana on Ilon kautta – laadusta tinkimättä! Aihetta tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja rinnakkaissessioissa. Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää päivät 1–2.10.2020 SAMKin Porin kampuksella (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Tapahtuma järjestetään nyt 14. kerran. Toivotamme kaikki korkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen parissa toimivat lämpimästi tervetulleiksi Poriin.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Yhteystiedot/Kontaktuppgifter/Contact

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä kivi2020@samk.fi.

Konferensen arrangeras mestadels på finska. Om du vill ha tilläggsuppgifter på svenska, kontakta vänligen kivi2020@samk.fi.

The language of the conference is predominantly Finnish. If you need additional information in English, please contact kivi2020@samk.fi.

Lisää aiheesta

| Opinnot ja opetus

Korkeakoulujen yhteinen kielitarjonta laajenee – SAMK ensimmäisten joukossa espanjalla

Vieraiden kielten oppimiseen kiinnitetään nyt entistä enemmän huomiota. Jotta korkeakoulujen kielitarjonta saataisiin yhteiseen käyttöön, on käynnistynyt KiVAKO eli Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa -hanke. SAMK on ensimmäisten joukossa kokeilemassa verkkototeutuksia. Pilottivaiheessa SAMKin kieli on espanja.
| Opinnot ja opetus

Ilot, pelot ja haasteet – kielten opettajat kertovat työstään uudessa julkaisussa

Millaista kielten opiskelu ja opettaminen on nykyisin – kun ”kaikki osaavat englantia”, ruotsi on ”pakko” ja digitaalisuus on ”uhka ja mahdollisuus”?
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen