Etsi

Future Learning − AMK-päivät SAMKissa 16.-17.5.2018

Vuoden 2018 ammattikorkeakoulupäivien teemana on Future Learning, jota tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa, paneeleissa ja rinnakkaissessioissa.

Ilmoittaudu

Pääset ilmoittautumaan päiville ja varaamaan majoituksen samasta paikasta. AMK-verkostojen puheenjohtajat tai muut aktiivit voivat varata verkostolleen tapaamisen SAMK-kampus Porin tiloihin 15.5. klo 12-20. Lisätietoja etkoista saat yhteyshenkilösi kautta.

Tutustu ohjelmaan

AMK-päivillä teemaa lähestytään eri näkökulmista, aiheina ovat mm. Ihmismieli, aivot ja oppiminen, Ajankohtaista korkeakoulupolitiikasta, Pelillistäminen, Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudet tuulet ja Katsaus ammattikorkeakoulujen avoimeen tki-toimintaan.

Majoitu ja viihdy

Pori on todella outo ja ehdottoman uniikki. Siksi päivien aikana kannattaa tutustua myös ajan salliessa paikalliseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Kulkeminen kampukselle sujuu niin bussilla, junalla kuin lentokoneellakin. Tutustu myös majoitusvaihtoehtoihin.

Tervetuloa AMK-päiville 2018 SAMKiin!

Vuoden 2018 ammattikorkeakoulupäivien teemana on Future Learning, jota tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja työpajoissa. Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää AMK-päivät 16.–17.5. yhdessä Arenen kanssa SAMKin uudella kampuksella Porissa (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Toivotamme kaikki ammattikorkeakoulusektorilla toimivat ja tulevaisuuden osaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi ammattikorkeakoulupäiville. Ilmoittaudu AMK-päiville >>

AMK-päivien hinnat:

  • ennakkohinta 380,00 +alv ja opiskelija/työpajan vetäjä 200,00 + alv (voimassa 29.3. saakka)
  • normaalihinta 420,00 +alv ja  opiskelija/työpajan vetäjä 240,00 + alv (voimassa 30.3. alkaen) Huom. ilmoittautumislinkki toimii 30.4. asti. Sen jälkeen voi vielä sitovasti ilmoittautua päiville suoraan RTG Salesin kautta (yhteystiedot sivupalkissa).

AMK-päiviä edeltävänä päivänä, 15.5.2018, on varattu aikaa eri AMK-verkostojen etkoille.

 

Osallistu AMK-päiville ja UASnet-konferenssiin

Samaan viikkoon ajoittuu myös SAMKin, Arenen ja UASnet-verkoston järjestämä Future Learning & Innovation in Universities of Applied Sciences -konferenssi, joka on eurooppalaisten ammattikorkeakoulujen edustajien verkostotapaaminen. Mikäli osallistut sekä AMK-päiville että verkostotapaamiseen, saat UASnet-konfferenssin osallistumismaksun alennettuun hintaan 150 € + alv 24 % (norm. 300 € + ALV 24 %). Laita osallistumisestasi viestiä sähköpostitse osoitteella UASnet@samk.fi saadaksesi VIP-koodin.

Stipendi parhaalle työelämän kehittämistyölle

Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO ry tukee ammattikorkeakoulujen tavoitetta tiivistää työelämän ja koulutuksen vuorovaikutusta ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden työelämään liittyvää kehittämistyötä jakamalla vuosittain stipendit. Stipendit myönnetään parhaimmalle AMK-tutkinnon opintoihin sisältyvälle opiskelijan tai opiskelijaryhmän toteuttamalle työelämän kehittämishankkeelle. Ehdokkaiden asettelu on päättynyt 8.4.

Tiedustelut ilmoittautumiseen, majoitukseen ja laskutukseen liittyen:
RTG Sales Oy
myynti@rtgsales.fi, puh. 010 389 2207
Avoinna arkisin 9-16

Muut AMK-päiviin liittyvät tiedustelut: amkpaivat@samk.fi

 

AMK-päivät somessa

Facebook

Seuraa AMK-päiviä Facebookissa niin kuulet uusimmat kuulumiset AMK-päivien järjestelyihin liittyen.

Twitter

Jaa AMK-päivien aikana materiaalia Twitterissä @AMKpäivät ja seuraa AMK-päiviä.

Instagram

Jaa AMK-päivien aikana Instagramissa kuvia #AMKpäivät ja seuraa AMK-päiviä.

Yhteistyössä:

Arene ry

Arenen toiminnan tarkoituksena on ammattikorkeakoulujärjestelmän kehittäminen, ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön lisääminen sekä yhteisen keskustelufoorumin muodostaminen ammattikorkeakouluille. Arene ry on AMK-päivien toimeksiantaja, joka osallistuu aktiivisesti AMK-päivien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

SAMK

Satakunnan ammattikorkeakoulu, vuoden 2018 AMK-päivien järjestäjä, on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella SAMK on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Akava

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 35 jäsenliittoa. Akava valvoo jäsenkuntansa etuja ja toimii jäsentensä yhteiskunnallisena puolestapuhujana. Akava, sen neuvottelujärjestöt ja liitot tekevät työtä, jotta akavalaiset menestyvät ja voivat hyvin työurallaan.

STTK

STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 540 000 jäsentä. Järjestön visio on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennetaan maailman parasta työelämää ja hyvinvointia.

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen