Future Learning − AMK-päivät SAMKissa 16.-17.5.2018

Vuoden 2018 ammattikorkeakoulupäivien teemana on Future Learning, jota tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa, paneeleissa ja rinnakkaissessioissa.

Katso ohjelma

Teemaa lähestytään eri näkökulmista, aiheina ovat mm. Ihmismieli, aivot ja oppiminen, Ajankohtaista korkeakoulupolitiikasta, Pelillistäminen, Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudet tuulet ja Katsaus ammattikorkeakoulujen avoimeen tki-toimintaan..

Tutustu puhujiin

AMK-päivillä puhujina ovat mm. opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, HeadAI:n hallituksen puheenjohtaja Harri Ketamo ja Helsingin yliopiston tutkija Katri Saarikivi.

Majoitu ja viihdy

Pori on todella outo ja ehdottoman uniikki. Siksi päivien aikana kannattaa tutustua myös ajan salliessa paikalliseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Kulkeminen kampukselle sujuu niin bussilla, junalla kuin lentokoneellakin.

Tervetuloa AMK-päiville 2018 SAMKiin!

Vuoden 2018 ammattikorkeakoulupäivien teemana on Future Learning, jota tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja työpajoissa. Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää AMK-päivät 16.–17.5. yhdessä Arenen kanssa SAMKin uudella kampuksella Porissa (Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori). Toivotamme kaikki ammattikorkeakoulusektorilla toimivat ja tulevaisuuden osaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi ammattikorkeakoulupäiville.

AMK-päivien hinnat:

  • ennakkohinta 380,00 +alv ja opiskelija/työpajan vetäjä 200,00 + alv (voimassa 29.3. saakka)
  • normaalihinta 420,00 +alv ja  opiskelija/työpajan vetäjä 240,00 + alv (voimassa 30.3. alkaen) Huom. ilmoittautumislinkki toimii 30.4. asti. Sen jälkeen voi vielä sitovasti ilmoittautua päiville suoraan RTG Salesin kautta (yhteystiedot sivupalkissa).

Tiedustelut ilmoittautumiseen, majoitukseen ja laskutukseen liittyen:
RTG Sales Oy
myynti@rtgsales.fi, puh. 010 389 2207
Avoinna arkisin 9-16

Muut AMK-päiviin liittyvät tiedustelut: amkpaivat@samk.fi

AMK-päivien ajan häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Tuomas Saarnilahti 044 501 6458 ja Iida Huhtala 044 322 7509.

AMK-päivät somessa

Yhteistyössä:

Arene ry

Arenen toiminnan tarkoituksena on ammattikorkeakoulujärjestelmän kehittäminen, ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön lisääminen sekä yhteisen keskustelufoorumin muodostaminen ammattikorkeakouluille. Arene ry on AMK-päivien toimeksiantaja, joka osallistuu aktiivisesti AMK-päivien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

SAMK

Satakunnan ammattikorkeakoulu, vuoden 2018 AMK-päivien järjestäjä, on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella SAMK on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Akava

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 35 jäsenliittoa. Akava valvoo jäsenkuntansa etuja ja toimii jäsentensä yhteiskunnallisena puolestapuhujana. Akava, sen neuvottelujärjestöt ja liitot tekevät työtä, jotta akavalaiset menestyvät ja voivat hyvin työurallaan.

STTK

STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 540 000 jäsentä. Järjestön visio on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennetaan maailman parasta työelämää ja hyvinvointia.