Etsi

Agora-lehti

SAMK julkaisee aikakauslehti Agoraa. Agora ilmestyy uutisvirtalehtenä verkossa sekä kerran vuodessa painettuna. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat paketoidun Agoran suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Sivu päivitetään huhtikuussa 2019.

Lehden tiedot.

UUSIN: AGORA 2019 on vuoden 2018 vuosikertomus, mutta katsoo silti eteenpäin

AGORA 1/2018

AGORA 2/2017

AGORA 1/2017

kuukauden kuva – uusimmat

SAMK kuukauden kuva Einari Hyvösen maalaus the best song ever
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Einari Hyvönen: The Best Song Ever

Osallistun taiteeni teemoilla yhteiskunnalliseen keskusteluun tämänhetkisistä kysymyksistä, sekä internetin ja digitaalisuuden merkityksestä olennaisena osana jokapäiväistä elämää. Teoksieni huumoria kuvaa kyynelten läpi nauraminen, vähän kuin Oxfordin englannin kielen sanakirjaan lisätyssä Face with Tears of Joy -emojissa, kirjoittaa Einari Hyvönen.
Kuukauden kuvassa Jukka Nokua: Osa Magnados-sarjaa SAMK
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Jukka Nokua: Osa Magnados-sarjaa

Teokseni ovat abstrakteja maalauksia ja niiden tarkoitus on esittää ei mitään. Tyhjyyden maalaminen herättää usein kysymyksen siitä, että jos maalaan tyhjyyttä, niin miksen sitten jättäisi maalausta täysin tyhjäksi, kirjoittaa SAMKista kesällä 2018 kuvataiteilijaksi valmistunut Jukka Nokua.
Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen