Ajankohtaista koronavirustilanteesta

Kokoamme tälle sivulle kaiken ajankohtaisen tiedon koskien koronavirustilannetta. Päivitämme tietoja koko ajan. Uusimmat tiedot löytyvät päivämäärän avulla.

Ajankohtaista koronavirustilanteesta

SAMKissa seurataan jatkuvasti koronavirustilannetta ja terveysviranomaisen ohjeistuksia asiassa. Haluamme suojata työyhteisömme jäseniä sairastumisilta. Katso uusin tiedote SAMKin henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Kiinassa on vuoden alussa puhjennut COVID-19-tartuntatauti (ns. koronavirus) ja tautitapauksia on nyt todettu myös lukuisissa muissa maissa, mukaan lukien Suomessa. Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Koska epidemiatilanne Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on muuttunut nopeasti, on THL luopunut maiden ja alueiden luokittelusta epidemia-alueiksi. Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Suomen hallitus on päättänyt useita suosituksia koronaviruksen hillitsemiseksi.

Lisää aiheesta

SAMK kampus Porin rakennus kuvattuna taivasta vasten.
| SAMK

SAMKin sisäinen ohjeistus koronavirustilanteessa

SAMK on päivittänyt opiskelijoilleen ja työntekijöilleen seuraavaa ohjeistusta liittyen uuden koronaviruksen aiheuttamaan pandemiaan (COVID-19).
| SAMK

Ohjeita opiskelijalle liittyen opiskelukäytäntöihin

Koronavirustilanteesta hallituksen päätösten mukaan SAMKin opiskelijoille annettu ohjeistus.