Skip to content
Muisti lappuja seinällä teksteillä: Tehty persoonallisuustesti, hyviä keskusteluja, juotu kahvia ja kaverit.
27.11.2020 | Hyvinvointi ja terveys

Feelix-hanke mukana TKI-Kärjet2020-kilpailussa

Feelix – Tulevaisuuden työtaidot -hanke edustaa SAMKia TKI-Kärjet 2020 -kilpailussa videollaan "The new F-word". Nuorten tekemä video kertoo hankkeen toiminnasta heidän näkökulmastaan, antaen tilaa oivalluksille ja luovalle ilmaisulle. Äänestys sulkeutuu ke 2.12.2020.
Karhunpesä-kerrostalo rakennusvaiheessa.
28.10.2020 | TKI

Hae pilottikohteeksi ja mittauta uudisrakennuksesi hiilijalanjälki

KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen tavoitteena on jalkauttaa Satakuntaan osaamista vähähiiliseen rakentamiseen liittyen. Osallistumalla hankkeen pilotointiin saat yrityksellesi valmiiksi jo osaamista vähähiiliseen rakentamiseen ja hiilijalanjälkilaskelmiin. Osallistuminen on maksutonta.
Syväraumanlahden laitureita ja veneitä siellä
26.8.2020 | Vesi

Rock the Baltic Sea – yhdessä Itämeren hyväksi

Itämeren hyvinvointia edistävä Rock the Baltic Sea -kampanja toteutetaan SAMK-vetoisena jo neljättä kertaa. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta Itämeren tilasta sekä kannustaa tekoihin, joita jokainen voi tehdä Itämeren hyväksi. Vuonna 2020 kampanja on osa kansallista Itämeripäivää ja keskittyy pienvenesatamien kestävään kehitykseen.
3D malleja, kilpikonnat.
18.8.2020 | Automaatio ja teollisuus

3D-tulostus on nyt suositumpaa kuin koskaan – Tutustu tekniikoihin ja uusiin oppimateriaaleihin online-tapahtumassa

3D-tulostus on kuuma aihe, ja sitä voidaan hyödyntää niin teollisuudessa, taiteessa, markkinoinnissa kuin kouluissa. Iso-Britannian, Suomen ja Turkin 3D-tulostuksen asiantuntijat ja tutkijat ovat yhdistäneet asiantuntemuksensa uusien 3D-tulostuksen oppimateriaalien tuottamiseksi sekä peruskouluille että insinööritutkintoa suorittaville opiskelijoille.
Kahvilanpitäjä tarjoilee kahvia kahvilan pihassa
2.7.2020 | Liiketoiminta

Jokaista suomalaista matkailijaa tarvitaan tänä vuonna

Koronakriisi on ajanut matkailualan ahtaalle. Satakuntalaisille matkailuyrityksille tehdyn kyselyn mukaan isossa osassa yrityksiä tilanne on tällä hetkellä haasteellinen. Kesätapahtumia on peruutettu, joten tänä vuonna jokainen yksittäinen matkailija on yrityksille elintärkeä. Nyt kannattaa matkailla lähellä ja suosia paikallisia palveluja. Se auttaa ylläpitämään ja säilyttämään oman alueen palvelut jatkossakin.
Kylmäpihlajan maisemaa yläilmoista
29.6.2020 | SAMK

Parempia palveluja pienvenesatamissa Itämeren alueella

Useat EU-rahoitteiset projektit ovat työskennelleet pienvenesatamien turvallisuuden ja infrastruktuurin parantamiseksi viime vuosina. Asiantuntijat ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen parempia palveluja pienvenesatamissa koko keskisen Itämeren alueella.